Skocz do zawartości

Co-op Legendary 4 Players

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, potrzebnuch jeszcze dwóch graczy, dwóch jest. Zaczynamy od levelu 3, ale robimy tez 1, bo mi achieva nie zaliczylo lol. Kolega gra rekreacyjnie, ja fan po 2 letniej przerwie, czyt lamimy, ale jakos sie idzie do przodu. Kwestia tez jest czy shostuje 4 graczy, ale nie sadze by byly jakies problemy (down 1000-1200/up 200-400 - zalezy od humoru providera). Jak co to wysylac invitey na Livie do mnie. Piszcie czy macie headsety.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Lecimy tak, ja, moj kumpel, Dziobak i Flik. Dzisiaj 21.30.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jak jednym podejsciem to w 3 (znaczy sie od levelu nr 5 zaczynamy, pierwsze piec jak skonczymy polecimy), bo mojego towarzysza Halo nudzi po jednym levelu, ot tak sobie dawkuje.

Opublikowano

Jeśli chcecie zdobyć wszystko to dajcie znać na "BAR7H PL", czaszki i inneduperele to dla mnie żaden problem. Jestem dostępny od poniedziałku do soboty (oprócz środy, wtedy chleje ;) )

Opublikowano

Brakuje mi 2 ostatnich czaszek (wedle listy z gry). Moge brac udzial w levelach, na ktorych one sie znajduja.

Opublikowano

Czaszki mam wszystkie nie trzeba się za bardzo wysilić żeby je zdobyć. W singlu brakuje mi tylko legendary i przechodzenie na pkt. Napisz jakie ci czaszki brakują. Ja w piątek mogę grać od 15.30, bo koło 15 będę dopiero w domu. Jest nas trzech Ja, maciekk no i barth jeśli wyrazi zgodę. :D Brakuje nam czwarta osoba no chyba że Psyko będzie się chciało przechodzić jeszcze raz i przy okazji zdobędzie się czaszki.

Opublikowano (edytowane)

Brakuje mi 2 ostatnich czaszek (tych bialych) i chyba jednego terminala, w sumie moge przechodzic jeszcze raz, tylko zeby nikt cut scenek nie przewijal, bo chce w koncu z fabula 3 sie zapoznac xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A konkretnie o którą z tych czaszek chodzi Blind, Grunt, Cowbell Skull, IWHBYD Skull bo z Cowbell i IWHBYD trzeba się trochę pobawić ale to nie problem. Dzisiaj roześle zaproszenia do znajomych :D

Opublikowano

przy jednej trzeba wskoczyć na najwyższy poziom a przy drugiej przy kombinować z kręgami, ta pierwsza trudniejsza ale da się zrobić. Jedyna wada to taka że nie mam headseta i se nie pogadamy chyba ze skołuje do jutra od kogoś. Jak możecie to napiszcie o której godzinie wam pasuje.

Opublikowano

Brakuje mi Tsavo Highway tylko, jakbyscie chcieli to dzis 22.

Pozatym w niedziele o 21 montujemy ekipe na acziki online. Przydalby sie 10 level w Lone Wolfs. Jakby ktos chcial sie dolaczyc to atakujcie mnie na gg: 9463475.