Kroolik 7 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Wczoraj z Dark AlexX'em pograliśmy trochę. Achiv za wyścig to śmiech na sali. Prosty do bólu i 50GS. Nalotów (airstrike) zrobiłem wczoraj ponad 30 i dopiero achiv wpadł (powinno być 20). Ale mam problem z tym: Stand Up and Shout You achieved maximum mood with the Allies. 10 Punktów Do zdobycia powyższego osiągnięcia trzeba mieć bardzo dobre stosunki z frakcją. Jeśli któraś z grup jest nastawiona negatywnie można ich przekupić (opcja Bribe u Fiony w siedzibie PMC) lub jeśli ich stosunek jest neutralny to wystarczy wykonywać u nich misje do momentu osiągnięcia maksymalnego pozytywnego poziomu relacji (Friendly). I do czego zmierzam. Błąd wystąpił dwukrotnie, z tym że Chińczyków jak przekupiłem to dostałem achiva, a od Alies już nie. Z tego co się orientuję, jak gracz nie posiadający achiva zagra z osobą, która poziom "przyjaźni" ma na maksymalnym poziomie to achiv powinien się odblokować. Potrzeba mi osoby, która stosunki z Allies ma na najlepszym poziomie i najlepiej jakby miała już tego achiva (większe prawdopobobieństwo że ja dostanę). HELP! Nie mogę patrzeć na wynik 990GS Cytuj
Dante 454 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Mam to więc możemy razem zagrać. Jeśli chcesz to możemy się ustawić jakoś po 19.00 dzisiaj Cytuj
warmc 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Szukam osoby do coop. Brakuje mi mi kilku achievementów. Jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać na PM. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Szukam osoby do co-opa w tej grze. Cel - zrobienie wszystkiego co się da Kontakt tutaj, PW, lub wiadomość na XBL. W przypadku Invite'a prosiłbym o info że w sprawie tej gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi