Figaro 8 227 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Nicholson - Lśnienie. Johnny Depp - Edward Nożycoręki. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Robin Williams - Good Morning Vietnam Cytuj
mj 13 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 ray liotta - goodfellas de niro - wsciekly byk Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 ray liotta - goodfellas de niro - wsciekly byk Strasznie mi szkoda ,że w momencie kiedy mógł stać się wielki to właściwie skończył się. Ostatnio oglądałem jeden z pierwszych (o ile nie debiut) Liotty pt. Something wild i on naprawdę był bardzo utalentowany. Zresztą , do dzisiaj filmy z nim ogląda się nieźle. Szkoda jednak ,że nie jest to już ten poziom co Chłopcy z ferainy. Henry Hill w jego wykonaniu to klasa. Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Bronisław Cieślak - 07 zgłoś się Marcin Dorociński - Pitbull Cytuj
michal 558 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Joaquin Phoenix - Joker Robert Duvall - Apocalypse Now Matt Dillon - Rumble Fish Michael Shannon - Revolutionary Road John Malkovich - Killing Fields Christian Bale - Fighter Daniel Day Lewis - My left foot Cytuj
drozdu7 2 802 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 A Matthew McConaughey? Jak typujecie? Dla mnie rok 2013-14 i występy w Dallas Buyers Club oraz pierwszy sezon Detektywa. Chociaż osobiście mam sentyment do roli w Czas Zabijania Cytuj
michal 558 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 3 godziny temu, drozdu7 napisał: A Matthew McConaughey? Jak typujecie? Dla mnie rok 2013-14 i występy w Dallas Buyers Club oraz pierwszy sezon Detektywa. Chociaż osobiście mam sentyment do roli w Czas Zabijania tylko True Detective. On jest zreszta typem aktora, któremu rzadko kiedy sie chce. Cytuj
warblade5 3 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Edward Norton - Lęk pierwotny i Rozgrywka Sam Rockwell -Moon Daniel Day Lewis- Lincoln Brad Pitt - California (93r.) , 7 lat w Tybecie Di Caprrio - Co gryzie Gilberta Grape'a , Krwawy Diamend Cytuj
drozdu7 2 802 Opublikowano 30 maja 2020 Opublikowano 30 maja 2020 No Day-Lewis nieźle pozamiatał w "There Will Be Blood". Norton "American History X" Leonardo i Brada lubię w każdym wydaniu i nie umialbym wybrać. Nawet oglądając "Troje", nie potrafiłbym sobie inaczej wyobrazić Achillesa, dla mnie świetnie dobrany i jeszcze wyglądał jak połbóg Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 30 maja 2020 Opublikowano 30 maja 2020 Sam Rockwell to dla mnie Trzy billboardy za Ebbing, Missouri. Edward Norton zdecydowanie za Lęk pierwotny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi