Opublikowano 4 grudnia 200816 l ray liotta - goodfellas de niro - wsciekly byk Strasznie mi szkoda ,że w momencie kiedy mógł stać się wielki to właściwie skończył się. Ostatnio oglądałem jeden z pierwszych (o ile nie debiut) Liotty pt. Something wild i on naprawdę był bardzo utalentowany. Zresztą , do dzisiaj filmy z nim ogląda się nieźle. Szkoda jednak ,że nie jest to już ten poziom co Chłopcy z ferainy. Henry Hill w jego wykonaniu to klasa.
Opublikowano 11 kwietnia 20204 l Joaquin Phoenix - Joker Robert Duvall - Apocalypse Now Matt Dillon - Rumble Fish Michael Shannon - Revolutionary Road John Malkovich - Killing Fields Christian Bale - Fighter Daniel Day Lewis - My left foot
Opublikowano 12 kwietnia 20204 l A Matthew McConaughey? Jak typujecie? Dla mnie rok 2013-14 i występy w Dallas Buyers Club oraz pierwszy sezon Detektywa. Chociaż osobiście mam sentyment do roli w Czas Zabijania
Opublikowano 12 kwietnia 20204 l 3 godziny temu, drozdu7 napisał: A Matthew McConaughey? Jak typujecie? Dla mnie rok 2013-14 i występy w Dallas Buyers Club oraz pierwszy sezon Detektywa. Chociaż osobiście mam sentyment do roli w Czas Zabijania tylko True Detective. On jest zreszta typem aktora, któremu rzadko kiedy sie chce.
Opublikowano 28 maja 20204 l Edward Norton - Lęk pierwotny i Rozgrywka Sam Rockwell -Moon Daniel Day Lewis- Lincoln Brad Pitt - California (93r.) , 7 lat w Tybecie Di Caprrio - Co gryzie Gilberta Grape'a , Krwawy Diamend
Opublikowano 30 maja 20204 l No Day-Lewis nieźle pozamiatał w "There Will Be Blood". Norton "American History X" Leonardo i Brada lubię w każdym wydaniu i nie umialbym wybrać. Nawet oglądając "Troje", nie potrafiłbym sobie inaczej wyobrazić Achillesa, dla mnie świetnie dobrany i jeszcze wyglądał jak połbóg
Opublikowano 30 maja 20204 l Sam Rockwell to dla mnie Trzy billboardy za Ebbing, Missouri. Edward Norton zdecydowanie za Lęk pierwotny