Skocz do zawartości

Guitar Hero: World Tour

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
padla mi gitara tzn struna i co teraz?? wymienia??

gdzie kupiles?

edit:

niestety nie mam z nimi doswiadczenia

mi nawalila struna (w dol, w gore bylo ok) w gitarce od gh3 na ps2 i w media markt wymienili

a ze mm nie ma raczej dobrej opini i sie udalo to radze ci reklamowac

Edytowane przez ....
  • Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajnie, dzisiaj miała być premiera(już 4 raz przestawiony termin) i przestawili ją znowu, tylko, że znowu na 14 listopada, a produkt dalej niedostępny. Jest to już w empikach czy nie?

Opublikowano (edytowane)

Perkę chcę, no chyba, że sugerujesz, że się nie nadaje, ale co z tego, pogram w te crapy na perkę, kupi się rb2 i rb 1 i będzie się grało z wykorzystaniem jednego gara mniej.

Edytowane przez stabik
Opublikowano

z tego co czytalem to perka od rock banda jest duzo lepsza od GH natomiast GH ma duzo lepsze gitary. Qrcze tez wlasnie licytuje na ebayu perkusje ale chyba na niej nie pogram bo nie mam gdzie postawic :D

Opublikowano

Gdzie to wyczytałeś, że perka od rb jest lepsza od gh4. Póki co wszyscy mówią, że od gh4 jest lepsza(poza wadami technicznymi, które można oddać na gwarancję), soundtrack jedynie gorszy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ku uciesze entuzjastów gry "Guitar Hero" pragniemy zakomunikować, iż zestawy "Guitar Hero: World Tour" - super bundle (zawierające: grę oraz gitarę, perkusję i mikrofon) trafią do sklepów jeszcze w tym tygodniu, natomiast zestawy zawierające grę w raz z gitarą będą dostępne pod koniec przyszłego tygodnia.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałe utrudnienia oraz dziękujemy za cierpliwość.

Problem jest taki, że wersja na xa będzie kosztować 719zł, a na ps3 799zł ;/ jednak dali przesyłkę kurierem za darmo

Edytowane przez stabik
Opublikowano (edytowane)
czy ktoś z was widział tę zwidę w empikach lub mm, odwiedziłem czwartek,piatek z 6 od krakowa do chorzowa i nic, reszta kraju?

http://polygamia.pl/Polygamia/1,95390,6059...ce_i_u_nas.html - w komentarzach jest napisane że zestaw jest w krakowskim m1.

Ja jeszcze nie zrobiłem rajdu po sklepach, bo pewnie i tak kupie na allegro - a zestaw tylko z gitarką ma być dostępny w sklepach dopiero pod koniec przyszłego tygodnia.

Edytowane przez Deadeye
Opublikowano

http://x2theg.blogspot.com/2008/12/ghwt-fr...uitar-game.html

kup zestaw z gitarą przed 31 grudnia, a otrzymasz 5 piosenek gratis.

brakuje qrczę zachęty do zakupu pełnego zestawu, a ja się wacham, zestaw z perką czy sama gitara?

różnica niewielka, stać mnie i na to i na to, co prawda żona wykazuje brak dobrej woli w kierunku pełnego zestawu "bałagan i takie tam"

pomóżta rozdartemu

rozdarty

Opublikowano

Mam już pełen zestaw(niestety w Polsce nie ma więc od szwabów) Drumsy trochę cichsze i bardziej basowe niż w rb, ale nadal to jest za głośne, więc czekam na jakieś obszycia na to. Za ghwt przemawia to, że na chwilę obecną jest 5 garów i stopka, a jak wyjdzie ghmetallica będzie można dokupić drugą stopkę. Póki co tyle, jutro coś więcej napiszę