Skocz do zawartości

Guitar Hero: World Tour

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak.. ściąga, szczególnie na PS3 :neko:

Może z tymi 60% przesadziłem (jeśli chodzi o ogół) ale w Polsce itp oraz na PS3 (gdzie nie ma piratów) na pewno sprzedaż będzie DUŻO niższa.

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

imo gitara zbyt przypomina prawdziwa gitare

mostek i przetworniki wygladaja jak w prawdziwej i nagle (pipi)! wielka struna

kontrast jest zbyt mocny

ciekawie jedynie wygladaja te dotykowe przyciski, no ale podstawowa gitara do gh4 tez takie ma miec wiec ttozaden atut

Gość andertejker
Opublikowano

no bajerancka ta gitarka od logitech- ale chyba bym sie głupio czuł grając na takim czymś ;)

jest już gh:wt na ps2?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Czy gitara/bębny/mikrofon kupione w USA będą działały na PALowskiej konsoli? Bo to że gra będzie działała to nie wątpię.

Odnosze wrazenie ze pytales o to czy pad z usa bedzie dzialal i czy headset z usa bedzie dzialal i za kazdym razem Ci odpowiadano, ze TAK. SPRZET NIE MIAL PODZIALÓW NA REGIONY NA PSXIE, PS2 I INNYCH KONSOLACH WIEC CZEMU NA PS3 BY MIAL MIEC? Jedynie gry mialy regiony, ze wzgledu na wyswietlany obraz, a przeciez sprzet nie wplywa na to co sie wyswietla (w uproszczeniu).

Jesli to nie Ty pytales wczesniej o pada seadseta to przepraszam, ale mysle, ze takiego posta łatwiej zapamietac i nikt juz nie bedzie pytal o podobne rzeczy.

ps. Nigdy nie slyszales, ze ludzie sciagali ze stanow rock banda?

Opublikowano

Tak, pytalem :)

Kwestia tego, ze o ile o pada odpowiedz dostalem jednoznaczna o tyle o music devices trwają jakies dziwne klotnie - pogubilem sie juz dawno co z czym dziala (vide gitary rock band/guitar hero/kraje w ktorych zostaly sprzedane).

Wole wiedziec zanim wladuje w cos 600zł :P

Opublikowano
no i premiera przesunieta z 14 na 21 listopada fuck :/

Nie wiem skad wziales to info. Sklepy sa zawalone pudlami z bundle pack'ami od piatku.

Ja kupilem kilka dni wczesniej w tesco...(znow chyba dali dupy i wystawili gre przed premiera hehe)

Opublikowano
no i premiera przesunieta z 14 na 21 listopada fuck :/

Nie wiem skad wziales to info. Sklepy sa zawalone pudlami z bundle pack'ami od piatku.

Ja kupilem kilka dni wczesniej w tesco...(znow chyba dali dupy i wystawili gre przed premiera hehe)

http://www.gry-online.pl/s022.asp?ID=4882