Skocz do zawartości

Guitar Hero: World Tour

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

199eu

Czemu jest tak słaba grafika w tej grze...modele postaci jak z ps2 to chociaż mogli na to nałożyć jakiś anistropic i aliasing porządny. Zonka zaliczyłem jak odpaliłem piosenki zrobione w creatorze przez activision, dosłownie jak superdzwonki prawiepolifoniczne z noki 3310. Póki co średnio się gra bo po 2h grania najwyżej mogę grać medium/hard, a wiadomo, że nie ma wtedy funu bo grasz jakby inną piosenkę niż leci bo notesów jest dużo mniej. Jeśli się chce by przynosiło fun trzeba szybko wejść na hard/expert inaczej możecie być niezadowoleni z gry i może was męczyć/nudzić/ Upewniam się obecnie czy mnie to na pewno wciągnie(mimo tego, że masteruje dj maxa na psp), bo jeśli tak to kupię samą grę rb2 i wypożyczę rb1 by zgrać piosenki na dysk, czyli za jakoś 200zł dojdzie ze 100 songów :)

Edytowane przez stabik
Gość andertejker
Opublikowano

szkoda tylko, że ta gra posiada chyba najgorszy wybór piosenek w historii całej serii. no chyba tylko 'gh rocks the 80's' miało gorsze. chyba już nic nie przebije sławetnego soundtracku z 'guitar hero II'. dobrze, że jeszcze będzie 'gh: metallica'.

Opublikowano

Póki co nie jest taki bardzo zły, problem leży w tych dziwnych utworach country-podobnych, które wieją straszną nudą, ale czytałem, że później się to zmienia i na początek kariery kilka takich dali by się wkręcić.

Opublikowano

W ogóle design gry, cutsenki itp. ogólnie całość jest zrobiona jak na max. ostatnią klasę gimnazjum ;/ Pewnie dlatego takie kawałki, bo wcześniejsze gh zdają się być dla starszej publiki.

Opublikowano (edytowane)

Gdyby nie kompatybilność ze wszystkimi rb, to nie kupiłbym super bundla i takie rozwiązania chyba polecam wszystkim, bo jeśli nie macie zamiaru dokupować płytek rb1 i rb2 to lepiej wziąć rb2 bundle. Jak trzymać poprawnie pałeczki? Tip: Nie patrzcie tylko na spadające notki, wsłuchajcie się w rytm muzyki, a łatwiej, bardziej odruchowo będziecie grać. Evil, mógłbym od Ciebie odkupić zbiory z rb2, rb1 czy działa to tylko na jedno konto?

Edytowane przez stabik
Opublikowano

Zakupiłem pełen zestaw i nie żałuję, tylko czasu pewnie będzie brakować. Na grafikę rozumiem narzekania, no gyrosy to to nie są, ale zdaje się że nie taki był zamysł. Może z okazji mojego wieku podchodzi mi to co jest dostępne, a przy okazji dokupi się RB.

Gość andertejker
Opublikowano

ja mam 25 lat i olewam ciepłym moczem taki kluskowaty zestaw 'piosenek'. przebijasz mnie ziemia?

Opublikowano
ja mam 25 lat i olewam ciepłym moczem taki kluskowaty zestaw 'piosenek'. przebijasz mnie ziemia?

de gustibus non est disputandum

niestety lepsza połowa zapowiedziała wyprowadzkę perki z domu, qrczę a już się wkręciłem

jeśli ktoś chętny po okazyjnej cenie

Opublikowano
ogolnie RB2 jest duzo lepsze i gra sie lepiej :D

To po co Ci perka od ghwt?

bo nie mam perkusji A mowiłem nie o urządzeniach do gier tylko o samej grze i jej grywalnosci. Pozatym przeciez na perkusji moge grac w RB i GHWT

Gość andertejker
Opublikowano

nie tyle basy podbite co wszystko bardziej "buczy". dźwięk nie jest aż taki czysty jak w gh3 ani tymbardziej w gh2. można ofkoz zmniejszyć basy w opcjach ale niewiele to pomaga.

muszę troszkę odszczekać narzekanie na ścieżkę dźwiękową, bo "doprzechodziłem" dziś gierkę w trybie kariery i pod koniec są naprawdę fajne utworki. tylko szkoda, że ich tak mało jest.