slipfan 0 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Witam. Mam pytanko. Posiadam Rockband: The Beatles, wszystkie plastiki są bezprzewodowe. Z tego co wiem zabawki są kompatybilne z GH:WT. Problem polega na tym, że moja bezprzewodowa perkusja działa jakoś lipnie... Gra ją widzi, są wszystkie ścieżki ale p jakimś czasie jest disconnect. Mało tego, podczas grania, uderzając w stopę, zamiast stopy odpalają wszystkie bębny. Zdarzyło się to komuś??? Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem, niech się odezwie.... Witam. Mam pytanko. Posiadam Rockband: The Beatles, wszystkie plastiki są bezprzewodowe. Z tego co wiem zabawki są kompatybilne z GH:WT. Problem polega na tym, że moja bezprzewodowa perkusja działa jakoś lipnie... Gra ją widzi, są wszystkie ścieżki ale p jakimś czasie jest disconnect. Mało tego, podczas grania, uderzając w stopę, zamiast stopy odpalają wszystkie bębny. Zdarzyło się to komuś??? Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem, niech się odezwie.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi