ogqozo 6 574 Opublikowano 12 marca 2009 Autor Opublikowano 12 marca 2009 W zasadzie przestałem się interesować tą grą. Kiedyś mi się podobało, że można się pobawić bez grania prawdziwymi pieniędzmi, teraz z tego samego powodu mnie to już nie ekscytuje. Hazard FTW. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 No przeciez smsy kosztuja i w zamian masz szanse wygrac prawdziwe piniondze, wiec jest spoczko moim zdaniem. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 12 marca 2009 Autor Opublikowano 12 marca 2009 To bardziej Toto Lotka przypomina. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 No, jutro jakby co 1 kolejka. Jako, iz jestem jednym z najlepszych graczy w Polsce to ten konkurs beze mnie by wiele stracil, a jak ktos chce dostac ode mnie wpie rdol w jakiejs indywidualnej lidze to tez zapraszam. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 Ja już nawet nie wiem, kto gra w LM. Ale jak mi przypomniałeś, to w sumie se założę skład, a co tam. Pewnie Liverpool, Arsenal i Atletico zdominują mój skład, ale w sumie to nie wiem. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 I Sevilla oraz Liverpool;] Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 Jaki system polecasz? 4-3-3 jest lepszy czy 4-4-2? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 eee no na razie probuje zmontowac zespol dla pierwszej druzyny i nieco brakuje kasy. Chcialem dac cala defensywe np. Liverpoolu albo Sevilli, by kazdy zapunktowal po 6 pkt ale potem juz nie styka na napastnikow i pomocnikow. Dlatego poki co trzeba gdzies zaryzykowac, ja celuje na 0 z tylu dla Olympiakosu. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 Ja tam się boję Rumunów, oni tacy niby słabi, a później się okazuje, że każda ich drużyna nieźle sobie radzi. IMO Atletico powinno dać radę z Cypryjczykami. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 Dobra, zrobiłem se skład na razie. Asenjo - Lopez, Juanito, Ujfalusi, Carragher - Gerrard, Kaka, Diego - Bilasco, Milewski, Rooney Postanowiłem zaryzykować i wziąć całą obronę z Atletico. Bilasco to koleś z Unirei, myślę, że opłaca się, bo Unirea to mój czarny koń, taki Cluj z zeszłego roku, a koleś tylko 4 mln. Milewski kosztował 5 mln, jest z Dynama, które gra u siebie z Rubinem Kazań, powinien coś ustrzelić. Rooney, Diego, Gerrard i Kaka napędzają swoje kluby, mają asysty i czasem strzelają. Myślę, że każdy z nich powinien jakoś zapunktować. Na liście rozważanych nazwisk są m.in. Arszawin i Ibrahimovic, tego drugiego pewnie wrzucę od następnej kolejki, bo Barca ma łatwą grupę. Piszcie, co myślicie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Atletico gra chu jowo w lidze. Wiadomo, ze LM to szansa na rehabilitacje..no ale...Gerrard to pewniak, wiadomo. Ja dalem Fabiano na atak, bo to chyba najpewniejszy kandydat do gola w 1 kolejce. Nie daje nikogo z Realu, zbyt duza ilosc gwiazd i nie do konca wiadomo kto zapunktuje. Mozliwe, ze punktacja rozleje sie po calej druzynie i skutkiem tego nikt tak naprawde nie osiagnie dobrego rezultatu (a za jednego Kake mozna kupic kogos innego kto zdobedzie tyle samo jak nie wiecej punktow). Ja sie skupilem na L'poolu, mysle ze rozpie rdola przeciwnika dosc solidnie. Dalem w pomocy tego Zyda Benny'ego co to ostatnio 3 gole i asyste zaliczyl. W ataku mam Forlana, Torresa (niby w slabej formie, ale mysle ze cos ustrzeli, zreszta slaba forma i 3 gole w PM, heh;]) i Fabiano. W innym skladzie dalem V. Persiego i Kuyta. Kompinowalem tez cos z Robbenem i Riberym, no i z Diego z Juve. Ogolnie to bedzie tak ,ze teraz jak zwykle mysli sie, ze sie ma doskonaly pomysl na 1 kolejke, a potem wszystko "je bnie" i bedzie "dlaczego tego nie przewidzialem?" Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 Nie no, przecież z Cypryjczykami nie stracą gola, co nie? To się nie zdarzy. Z Liverpoolu bym chętnie wrzucił gdzieś tak 6 pewniaków, ale drodzy są. Myślę, że w fazie grupowej angielskie drużyny się niezbyt opłacają, zbyt szeroki skład i za duże ceny. Kaka wali dużo asyst w lidze, myślę, że da radę z Zurichem. Liczę na mojego Ukraińca i Rumuna, oni na 100% będą sensacją tej kolejki. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Moja pierwsza jedenastka to: Almunia - Antonio Lopez, Bruno Fernandes, Michał Żewłakow - Ayila Yussuf, Marco Marchionni, Jozsef Varga, Simon Poulsen - Lionel Messi, Samuel Eto'o, Sergio Aguero (kapitan). Rezerwa: Igor Akinfiejew, Laszlo Bodnar, Georg Niedermeier, Danny Wilson, Rafał Murawski, Ieroklis Stoltidis, Adamo Coulibaly. W sumie nie wgłębiałem się jakoś w wybór piłkarzy, po prostu przeglądałem i na jakiejś tam podstawie ich wybierałem. I tak już do końca fazy grupowej pewnie nic nie zmienię, bo nie chce mi się wysyłać smsów. Osobiście wolę grę na oficjalnej stronie UEFA. I lepiej to wygląda i fajniejsze reguły zabawy jak dla mnie. 1 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 15 września 2009 Autor Opublikowano 15 września 2009 Diego nie zagra podobno, tak jak i Arszawin. Dałem Benayouna, chociaż trochę się obawiam, że Benitez zrobi kawał i go nie wystawi. Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Jakąś ligę robimy/już istnieje? Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Ruszyła tegoroczna edycja http://en.uclfantasy.uefa.com/. Założyłem ligę forum. Zapraszam: 20929-5608 - kod do ligi. Z innego tematu sprzed kilku dni. Może znajdzie się ktoś chętny ;p Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Ja się znajdę;p Też wolę fantasy na uefie, a WLM gram z doskoku jak nie zapomnę. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 No i mój na szybciocha sklecony skład: Valdes - Pique, Johnson, Caceres, Bierezucki - Iniesta, Gourcuff, Plasil - Messi, Pato, Szilagyi (kasy brakło) Cytuj
Cris 120 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 I ja też się pobawię: Buffon - N'Diaye , Boulahrouz,Costa,Żewłakow - Carrick ,Alonso,Leiva,Alijew - Chamakh , Szewczenko. Reszta to zapychacze z Rosji/Rumunii Założyłem lige PE kod - 983602836 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 15 września 2009 Autor Opublikowano 15 września 2009 Na razie jej mi nie znajduje, no cóż, są takie opóźnienia czasem, najwyżej dołączę od drugiej kolejki. Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Twoje ligi -> tam wpisz nr i powinna się dodać do listy liga PE. Zgłoszone drużyny pewnie po pierwszej kolejce będą widoczne. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Diego nie zagra podobno, tak jak i Arszawin. Dałem Benayouna, chociaż trochę się obawiam, że Benitez zrobi kawał i go nie wystawi. No, chu jowo z tym Diego, no ale zawsze wezme kogos innego w moich pozostalych 20 zespolach Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 O fajnie, nie gra polowa obroncow Atletico i serwer Gazeta.pl sie spie rdolil hehe. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Tomas Ujfalusi 232 7,0 mln ? 0 Alvaro Domínguez 237 5,0 mln ? 0 Luis Perea 234 7,5 mln ? 0 Pablo Ibanez 229 7,0 mln ? 0 obrona AM na dzisiejszy mecz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi