Skocz do zawartości

Wygraj lige mistrzow

ogqozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co im nie pasowało w Lopezie, to ja nie wiem, przecie to ich najlepszy obrońca był. No nic, zmieniam na takich, co napisałeś, mam nadzieję, że to sprawdzone info.

Opublikowano

Trochę średnio na razie. Atletico 0-0, czyli po 5 punktów dla obrony, Rooney nie strzelił i Kaka też, chociaż nie widziałem dwóch goli, więc się łudzę, że może asysty pozaliczał. Ronaldo okazał się lepiej punktujący, chyba z 12 pkt. jeśli dobrze liczę sobie nabił. Oprócz niego dużo punktów dla jakichś kmiotów z Bayernu i Wolfsburga oraz dla Inzaghiego. Zobaczymy jak jutro Liverpool i Sevilla, liczę na gole Gerrarda i porażkę Sevilli.

Opublikowano

No, wiedzialem by wziac Mullera. Szkoda, ze sie wstrzymalem z grafite, ktory kosztowal 12 i uznalem, ze jak tak drogo to po co, lepszy Fabiano:D No iAtletico dalo du py jak sie spodziewalem jezeli chodzi o ofensywe.

Opublikowano

No i Luis Fabiano strzelił gola, beznadzieja, prawie każdy dostanie za niego punkty, tylko ja nie, bo ja liczyłem na Rumunów. Kiepsko. Liverpool póki co 1-0, Kuyt strzelił, też niedobrze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro druga koleja. Piłkarze Barcy powinni być w cenie, no ale oni są drodzy. Poza nimi, trudno wskazać jakichś murowanych faworytów.

Opublikowano

Mój skład:

Carrasso - Ciani, Tremoulinas, Planus, Albiol - Ronaldo (K), Lampard, Plasil - Ibrahimovic, Bilasco, Gomis

Połowa składu to Bordeaux, bo z drużyn tanich chyba mają największe szanse na okazałe zwycięstwo. Oprócz tego czterech pewniaków oraz napastnicy z Unirei (czarny koń!) i Lyonu (grają z Debreczynem). Świetny skład. Jedyny problem jest taki, że nie wiem, w jakim składzie zagra Bordeaux, bo często zmieniają, więc być może z nich wszystkich tylko Ciani zagra.

Opublikowano

No ja na godzine przed wtorkowymi meczami nie bede mial okazji poznac oficjalnych skladow, wiec pozostaje mi liczyc na to, ze Inter zagra w obronie - Lucio, Samuel, Maicon, Santon (chivu? - tu najwyzej kogo innego wsadze)

Opublikowano

Ok, w sumie druzyna ktora wystepuje w lidze PE nie jest taka dobra, biorac pod uwage, ze potem mialem chyba lepsze koncepcje, ale zobaczymy jak to sie ulozy. Ktoras z defensyw Inter, Milan, Lyon, CSKA, AZ musi wyjsc na zero i bedzie ok. Poza tym licze na Ibre, Milito, Gomisa, Pato, Gourcuffa i Seedorfa.

Opublikowano

No on tez w jednym zespole zostal uwzgledniony;] Jak i Anelka oraz Kalou. Mimo starania, by kazdy sklad byl w miare roznorodny, to jednak chyba w kazdym dalem Ibre. Takze lepiej niech nie da du py.

Opublikowano

No ja na godzine przed wtorkowymi meczami nie bede mial okazji poznac oficjalnych skladow, wiec pozostaje mi liczyc na to, ze Inter zagra w obronie - Lucio, Samuel, Maicon, Santon (chivu? - tu najwyzej kogo innego wsadze)

No Inter dał czadu dzisiaj.

Opublikowano

Ronaldo był jednak dobrym wyborem na kapitana. Dwa gole, i nie wiem, czy mu policzą asystę za ten karny, chyba nie, no ale mimo wszystko, 11 pkt luzikiem. Tylko Bordeaux kurde nie daje rady.

Opublikowano

Ronaldo ma 16 pkt., Bordeaux wygrało 1-0, zdobyłem 79 pkt. i mam 500. miejsce w klasyfikacji generalnej. Uważam, że to niezły wynik, jak na to, że mam tylko jedną drużynę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, daję mój skład na jutro:

Cała obrona Porto - Kaka, Lampard, Renato - Dżeko, Messi (k), Anelka

Na pałę raczej, no ale skoro można kupować najlepszych zawodników, to co poradzić. Przewiduję srogą zemstę Kaki na Milanie.

Opublikowano

gdyby nie fakt, ze polowa twoich grajkow nie zagra, to powiedzialbym, ze to nawet niezly sklad

moj peesixtrimowy:

Frey, Gamberini, Dainelli, Comotto, Maicon, Wesley Sneijder (K), Iniesta, Diego, Ibrahimovic, Eto'o, Hulk

OOooo Viola juz 1:0 w pi zde <mistrz taktyki>

kuuu rwa jaka kolejka , Barca, Inter i Viola w pierwszych 5 minutach dostaly po bramce hehe

Opublikowano

Którzy nie zagrają? Na razie widzę, że Renato nie zagrał, a Messi zdobył 2 pkt. Jeśli jutro Porto przegra, to być może moja drużyna będzie miała w tej kolejce minusowe konto punktowe.

Opublikowano

To jest ta połowa?

Jak taki milanista jak ty może ciągle stawiać na Inter? Przecie oni potrafią wszystko zje'bać.

Szkoda, że wywaliłem Bilasco w tej kolejce, akurat coś strzelił.

Opublikowano

Gdyby nie ten absurdalny gol dla Apoela... Byłbym dalej w top 500. W tej kolejce bardzo mało osób zdobyło jakieś większe ilości punktów. Ja dostałem 21, a gdyby nie ten jeden gol, miałbym dwa razy więcej. Będę grał dalej.