Obsolete 973 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Dzis bedzie duzo punktow do zrobienia;] Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 3 listopada 2009 Autor Opublikowano 3 listopada 2009 Mam skład taki sam jak ostatnio mniej więcej. Myślę, że drugi raz Porto już nie wbije sobie gola w starciu z Cypryjczykami. Zrobiłem tylko trzy zmiany: wziąłem Navasa i Fabiano z Sevilli oraz Fabregasa. Plus Squillaciego na obronę, bo jeden z Porto dostał kontuzji. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 W paru skladach wzialem Rooneya. Trudno;] Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 3 listopada 2009 Autor Opublikowano 3 listopada 2009 Kurde Porto stoi, Dżeko nie chce nic strzelić, a Chelsea przegrywa z Atletico, beznadzieja. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Jutro Arsenal wygrywa 6-0 i wpie rdalam sie w czolowke tej gry <pare skladow utworzonych z graczy OM i Arsenalu> Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 3 listopada 2009 Autor Opublikowano 3 listopada 2009 Moja jedyna drużyna awansowała na miejsce 380, czyli nieźle. Mam 15. miejsce w "lidze dolnośląskiej". No ale jutro pewnie spadnę w okolice 500, bo mam tylko Fabregasa i tę trójkę z Sevilli. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 23 listopada 2009 Autor Opublikowano 23 listopada 2009 Dobra, pora wyjawić wszystkim to, co pragną wiedzieć, czyli mój skład na jutro. Butt - Lahm, Van Buyten, Varmaelen, Gallas - Ronaldo, Valencia, Fabregas - Raul, Higuain (K), Muller Sporo z Realu i Bayernu, no ale to chyba jedyne drużyne, które nie zapewniły sobie awansu i grają u siebie ze słabeuszem. Będą walczyć i powinni rozpieprzyć rywali po 4-0. Pozostałe zespoły - trudno powiedzieć. Arsenal powinien wyjść na zero z tyłu, a Higuain strzela gola częściej, niż co 90 minut, więc walnie ze dwie bramy Szwajcarom. Doskonały skład. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 25 listopada 2009 Autor Opublikowano 25 listopada 2009 Kurde ch'ujowy ten skład wybrałem, teraz to widzę wyraźnie. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 25 listopada 2009 Autor Opublikowano 25 listopada 2009 Wiele się nie zmieniło, dalej mam miejsce w okolicach 350. Szkoda, że nie pomyślałem chwilę nad doborem piłkarzy ofensywnych (Muller, Valencia i Raul zwłaszcza), bo mogłem być tak koło dwusetny. Po fazie grupowej sporo osób sobie odpuści grę albo zostanie z jedną drużyną i bez problemu będę atakował czołówkę. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Ja odpuściłem po dwóch pierwszych kolejkach. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 8 grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 grudnia 2009 Nie zdążyłem zmienić składu na tę kolejkę, bo się zasiedziałem, ale spoko. Butt dostał 13 punktów, wypas. Mam 3. miejsce w lidze dolnośląskiej. Jakbym zdążył chociaż dać Ronaldo kapitana, to bym gonił lidera. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 25 lutego 2010 Autor Opublikowano 25 lutego 2010 Ta kolejka była nieudana, ale tak jak sądziłem - ludziom na wiosnę się nieco odechciało i awansowałem na okolice 140. miejsca w Polsce. W sumie dalej dość daleko, ale biorąc pod uwagę, że to moja jedyna drużyna to i tak takie miejsce jest rzadkością. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi