Opublikowano 27 września 200915 l Jesli nie jest to SMC, to mozesz sprawdzic ponizsza liste: http://tnij.org/efr4 Moze bedziesz mial szczescie i akurat znajdziesz tam swoja gierke.
Opublikowano 29 września 200915 l Zkolei ja pamiętam taką dziwną gre ,którą miałem na C64. Sterowało się robotem w kuchni. Mieliśmy lodówke ze składnikami , palink i takie tam. Wszystko ukazane było z boku. Celem gry było oczywiście przyrządzanie dań dla klientów. Pamiętam jeszcze że gra była po niemiecku. Pamieta ktoś coś takiego?
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Jako że czasami robi się śmietnik w innych tematach, to tutaj macie miejsce gdzie możecie zadawać to kłopotliwe pytanie.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l ...w stylu Diablo. Co polecacie? Poza Diablo 2 i Titan Quest oczywiście.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Nie, żebym grał w takie gry, ale akurat był materiał na GOLu - Torchlight, podobno gra twórców Diablo http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13305
Opublikowano 30 grudnia 200915 l ...w stylu Diablo. Co polecacie? Poza Diablo 2 i Titan Quest oczywiście. Może Sacred .....
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Właśnie Sacred zakupiłem na Steam za 2 dychy. Zobaczymy czy jest git.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l No to skopiuję posta z tematu "Co męczycie.." "polecie jakis rpg w stylu gothica, tzn. z wgniatajacym klimatem Tylko nie za nowe, coś sprzed 2k8, żeby mi poszło i nie za stare żeby było 3d (a nie jak jakiś archaiczny planetscape) "
Opublikowano 30 grudnia 200915 l ...w stylu Diablo. Co polecacie? Poza Diablo 2 i Titan Quest oczywiście. Divine Divinity. Aczkolwiek jest to bardziej cRPG aniżeli hack'n'slash. Niemniej jednak gra dobra i niedoceniona.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l No to skopiuję posta z tematu "Co męczycie.." "polecie jakis rpg w stylu gothica, tzn. z wgniatajacym klimatem Tylko nie za nowe, coś sprzed 2k8, żeby mi poszło i nie za stare żeby było 3d (a nie jak jakiś archaiczny planetscape) " Oblivion? ...w stylu Diablo. Co polecacie? Poza Diablo 2 i Titan Quest oczywiście. Bezsprzecznie Torchlight! Ta gra ma chyba nawet taki sam sampel spadającego pierścienia jak w diablo
Opublikowano 31 grudnia 200915 l H'n'S - Torchlight. RPG - Morrowind z dodatkami - może niezbyt głęboki rpg, ale zawsze coś. Wiadra klimatu. Ja za to szukam wyścigów, o niezłym modelu jazdy, z customizacją, najlepiej z dużą ilością fur. Wszelkie NFSy mnie nie interesują, a GRID mi wychodzi uszami.
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Co do wyścigów to mogę ci polecić hm... Dirta , Burnout Paradise , gry z serii RACE , FlatOut no i Test Drive Unlimited a zapomniał bym o Pure , może coś z tych tytułów ci podejdzie... Edytowane 1 stycznia 201015 l przez Karas
Opublikowano 2 stycznia 201015 l DIRTy to ja mam obcykane, Burnouta też, RACE to co innego, bo teraz mam ochotę na coś lżejszego, ale chyba sobie po raz kolejny odpalę TDU i Flatouta Dzięki, za przypomnienie o ich istnieniu Teraz szukam jakiegoś FPP, gdzie strzela się do ludzi, a nie mutantów/stworów/czegokolwiek, dość nowego (z ostatnich 7 lat), żeby miało ragdoll. Wszelkie HLe, Far Crye, Brothers in Arms, Call of Duty itepe dawno mam za sobą
Opublikowano 2 stycznia 201015 l DIRTy to ja mam obcykane, Burnouta też, RACE to co innego, bo teraz mam ochotę na coś lżejszego, ale chyba sobie po raz kolejny odpalę TDU i Flatouta Dzięki, za przypomnienie o ich istnieniu Teraz szukam jakiegoś FPP, gdzie strzela się do ludzi, a nie mutantów/stworów/czegokolwiek, dość nowego (z ostatnich 7 lat), żeby miało ragdoll. Wszelkie HLe, Far Crye, Brothers in Arms, Call of Duty itepe dawno mam za sobą Sam się właśnie przymierzam do niej więc może Operation Flashpoint 2 Dragon Rising
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Coś jak Rezerwowe psy, albo kane&lynch? Ponawiam. Scarface jest cos na takich klimatach?
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Ale jakich klimatach? Bo dla mnie kejn i lincz, to czysty co-op. Więc nie wiem jaka gra na pieca jest podobna do tego.
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Hmm jak by to opisać - gry trochę w klimatach pulp fiction\wczesny tarantino, jest jakis skok\napad czy coś jak np misja w gta vc z napadem na bank. Obecnie czekam na Hei$t, bo jest na takich klimatach, podobno. Nie wiem czy cos rozjaśniłem...
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Saboteur. tylko slyszalem ze sa jakies problemy z kartami ATI. nie wiem czy juz to poprawili (jakis patch czy cos).
Opublikowano 5 stycznia 201015 l O grze co nieco słyszałem i jest chyba w klimatach Bourna co dla mnie jest na plus, bo czegoś takiego też szukam. Jednak chyba odpuszczę wersję na PC, bo komputer już nie ten co kiedyś, a na x360 powinno chodzić bez problemu. Dzięki.