Linek 187 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 (edytowane) Saboteur jest szczerze mówiąc średni. Tak w skrócie Na PC tym bardziej, bo jest słabo zoptymalizowany - na kompie, na którym DIRT2 chodzi w 1280x800 w med/high Saboteur daje radę maksymalnie w 1024x768 w low/med. A i tak się spowolnienia zdarzają. Edytowane 5 stycznia 2010 przez Linek Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Istnieje jakiś mmorpg w którym walka nie polega na ciągłym klikaniu w potworka i wciskania "1" żeby wziąć potion? Cytuj
Linek 187 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Szukam dobrego coopa na jednym kompie. Strzelanka, bijatyka, rpg, obojętnie co, byle dało się grać we dwóch na jednym pc. Podobno Kane & Lynch daje taką możliwość, ale nie grałem. Cytuj
SymakPL 0 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Coś w stylu Harvest Moon-a bym prosił Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 (edytowane) x Edytowane 4 lutego 2010 przez TwardkiSlovian Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Istnieje jakiś mmorpg w którym walka nie polega na ciągłym klikaniu w potworka i wciskania "1" żeby wziąć potion? Guild Wars Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Grałem w to no i przecież walka też tak wygląda Cytuj
Disfear8 0 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Szukam dobrego coopa na jednym kompie. Strzelanka, bijatyka, rpg, obojętnie co, byle dało się grać we dwóch na jednym pc. Podobno Kane & Lynch daje taką możliwość, ale nie grałem. Daje rade, ale musisz mieć pada od XO. Polecam Watchmen part 1 & 2 chodzona oldschoolowa bijatyka. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Tak na szybko to Planet Wars 3000, freeware, kilka mb ;] http://www.victorygames.pl/Planet-Wars-3000 Cytuj
Suavek 4 689 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Istnieje jakiś mmorpg w którym walka nie polega na ciągłym klikaniu w potworka i wciskania "1" żeby wziąć potion? Star Trek Online - bardziej symulator z elementami RPG niż hack'n'slash. Tylko misje na planetach trochę nudnawe. Start w przyszłym tygodniu. Moje wrażenia z wersji beta - http://ja.gram.pl/SuavekS/15 Gameplay: Coś w stylu Harvest Moon-a bym prosiłSymulator farmy? http://sklep.wirtus.pl/produkt/537038 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Szukam jakiejkolwiek gry z genialną fabułą. Chodzi mi o jakies starsze sprzed 2007 r. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Szukam jakiejkolwiek gry z genialną fabułą. Chodzi mi o jakies starsze sprzed 2007 r. The Longest journey , Dreamfall, Knights of the old republic 1 i 2, Jade Empire, Neverwinter Nights 2 + Maska zdrajcy, Baldurs Gate 2 i Still Life Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Seria Legacy Of Kain ? Cytuj
MeL 34 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 (edytowane) A jakaś gra w stylu Sting ? Albo jakieś gry mafijnej. Gangsterka te sprawy. Godfathera może nadrobię. Mafii mi się nie chce po raz kolejny grać. Była taka "ekonomiczna" gra Gangsters chyba. Nie ma nic podobnego na czasie? sorry zły temat Edytowane 18 lutego 2010 przez MeL Cytuj
MeL 34 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 A jakaś gra w stylu Sting ? Albo jakieś gry mafijnej. Gangsterka te sprawy. Godfathera może nadrobię. Mafii mi się nie chce po raz kolejny grać. Była taka "ekonomiczna" gra Gangsters chyba. Nie ma nic podobnego na czasie? Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 A jakaś gra w stylu Sting ? Albo jakieś gry mafijnej. Gangsterka te sprawy. Godfathera może nadrobię. Mafii mi się nie chce po raz kolejny grać. Była taka "ekonomiczna" gra Gangsters chyba. Nie ma nic podobnego na czasie? Masz jeszcze "Gangland" (tylko nie sa to lata 30-ste) albo "Chicago 1930". Cytuj
Gość Oran Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 Gran Turismo, tyle, że na PC, masa aut, tryb kariery - takie coś było na PC? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 http://www.lfs.net/ Nie grałem, ale słyszałem że ok Cytuj
Gość Oran Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 No w LFS'a to od S1 gram, ale co z tego jak to z gran turismo nie ma absolutnie nic wspólnego Chodzi mi o gierkę nie koniecznie z super mega realizmem, ale też nie arcade (jak nfs shift np. chociaż taki model jazdy jest cacy) gdzie można pogrzebać w aucie itepe, robić właśnie jakieś licencje i ogólnie nie jest to SAMO ściganie. Ciekaw jestem czy coś takiego na PC istnieje. rFactor, lfs właśnie - wszystko to mam/miałem i gram/grałem. Ale nie o takie gry mi chodzi. GTRy, te nowsze wersje (Race?) TOCI, RACE DRIVERY wsio obcykane, nawet street legal racing (który był zaj.e.bistą gierką, szkoda, że tak słabo zoptymalizowaną). Cytuj
Gość Oran Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Tak samo jak GT4 - nie można w to grać (przynajmnie ja nie mogę), chyba, że miałbym japońca wersje GT4 (wg. listy kompadebilności), a na japońcu to niestety nic nie rozumiem i te cholerne krzaki wszędzie, a chciałbym se potuningować itepe Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Cos w stylu Secret Weapons Over Normandy albo jakiś kosmiczny shooter. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Szukam jakichś gier dla taty. Myślę, że najlepsze będą jakieś przygodówki point&click. Jednak ja w takie gry nie gram, moglibyście coś polecić? Poszperałem trochę i znalazłem takie tytuły: Tajne Akta Tunguska, Still Life, Dreamfall: Longest Journey, Syberia 1,2, CSI, Sherlock Holmes, Agatha Christie Czy coś z tego możecie polecić? Chodzi o to, aby ojciec sobie poradził Nie trudne i po polsku. Moglibyście jeszcze coś polecić z innego gatunku? Np. jakiś tenis, wyścigi, fps? Myślałem nad którąś z części NFS, COD2, Fahrenheit i może jakaś strategia - Twierdza, Age of Empires 2, czy jakiś Total War... będę wdzięczny za pomoc Cytuj
Gość Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Cos w stylu Secret Weapons Over Normandy albo jakiś kosmiczny shooter. SWON to jakiś symulatorek, tak? To może ił sturmovik? Podobno fajne, kumpel w to gra. Kosmiczny szuter ale jaki? FPP czy symulator? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi