Gość ako Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 No własnie, za BFa zapłaciłem, a spać też kiedyś trzeba... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Co, zapłaciłęś za BFa a za prąd nie? ;p Odezwał się ten co "zapłacił" Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Szat te fak ap, Stona xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Czytałem na PCsrabie że kilka osób ma tak jak Ty. A tak już wracając do tematu. Wyszła ostatnio jakaś gra podobna do Railroad Tycoon? Pograł bym se w jakieś budowanie torów Cytuj
kilix 128 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) Polecicie coś w stylu settlersów? Dwójka mnie odepchnęła swoim interfacem ;] Edytowane 18 października 2011 przez kilix Cytuj
Dante 433 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Ja sobie kupiłem partyzantów ale jeszcze nawet raz nie odpaliłem XD Dobre to? Bieganie z młotem i rozwalanie budowli bardzo spoko. Na dłuższą metę nuda. Cytuj
django 549 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Polecicie coś w stylu settlersów? Dwójka mnie odepchnęła swoim interfacem ;] Alien Nations 2 czy tam The Nations. Namieszali z ta nazwa. Mi sie podoba, fajny klimacik. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) A tak już wracając do tematu. Wyszła ostatnio jakaś gra podobna do Railroad Tycoon? Pograł bym se w jakieś budowanie torów Ostatnio chyba nie. Ja tam kojarzę tylko Transport Tycoon Deluxe, Transport Giant, Chris Sawyer's Locomotion (czy wiesz, że: Pierwszy Rollercoaster Tycoon, inna gra Chrisa Sawyera została napisana prawie w całości w Assemblerze?!) i Traffic Giant (tu nie kolej tylko transport miejski, jak sama nazwa wskazuje), ale to raczej znane gry, być może wszystkie kojażysz. A! I jest jeszcze LEGO Loco, ale nie grałem i nie spodziewałbym się wiele... Edytowane 19 października 2011 przez Accoun Cytuj
django 549 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Ojj w Traffic Gianta to sie graaalo. Fajna gierka, ale zbyt szybko zdobywa sie godmode i zaden z przeciwnikow Cie nie ruszy. oldskul, ale wciaga jak cholera: http://open-ttd.org/ Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Szkoda że nic nowego nie ma :< Wszystko znane :< Dodałbym do tego jeszcze A-Train w którego się zagrywałem kiedyś Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Ogólnie to tak mi się skojarzyło po tych ostatnich postach tutaj... Gadałem ostatnio z kumplem, że mogli by wydać nowe SimCity. Takie typowe, bez udziwnień z Simami etc.... proste stawianie elektrowni, ulicy, domów etc. Nie ma niczego takiego na rynku więc podejrzewam, że popyt by był. (XL Cities czy jakoś tak, mnie nie wciągnęło) Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Gadałem ostatnio z kumplem, że mogli by wydać nowe SimCity. Takie typowe, bez udziwnień z Simami etc.... proste stawianie elektrowni, ulicy, domów etc.Nie ma niczego takiego na rynku więc podejrzewam, że popyt by był. Prędzej zrobiliby z tego kolejnego brązowego FPSa niż wrócili do korzeni. Cytuj
django 549 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Wyobrazam sobie pierwszy trailer. Czarny ekran. Powoli fade'uje sie napis "SERIA NA KTÓRĄ CZEKALIŚCIE", fade out. Sekunda przesterowanego basu a'la Skrillex. Fade in: "POWRACA" Zaczyna sie muzyka, ktora robi oczywiscie Skrillex, tym razem w duecie z Kornem. Widzimy akcje z pierwszej osoby, ciemna uliczka, poruszamy sie powoli do przodu. Miga nam przed oczami ujecie wybuchajacego wulkanu. Chlopek idzie dalej, na ziemi lezy paru bezdomnych. Urywek upadajacego budynku. Idzie dalej, nagle ziemia sie trzesie. Swiatlo wiszace nad pobliskimi drzwiami mryga po czym gasnie na sekunde. Cisza. Muzyka sie zatrzymuje, slyszymy tylko oddech naszego chlopka i kroki. Wychodzi na opuszczona ulice, oslepiaja go lampy uliczne. Muzyka powoli wchodzi. Patrzy w gore, formuje sie tornado z ktorego wypadaja kawalki rozżarzonych skał. Podchodzi do jednej, dotyka. BUM, z tylu spada wielki kosmita z blasterem. Paskudny. Ryczy w kierunku bohatera. Muzyka na full, szybki montaz akcji - tutaj strzela do kosmitow, tutaj wala sie budynki, skacze ze spadochronu, melee z policja. Koniec. Czarny ekran, nie ma muzyki. Pojawia sie napis: "BURMISTRZ WRÓCIŁ". "SIM CITY 2053" Pojawia sie logo EA. Oklaski na stojaco, mezczyzni na sali sa dumni, kobiety płaczą ze wzruszenia. 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 A Stona odpala SimCity 4 i myśli sobie - debile Szkoda że A-train 9 jest only in dżapaneze :< Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 @django Srać trailer. Niech dadzą Paint'owego screena - białe tło, czarny napis "New SimCity coming in 2012" i mogę składać preorder xD Ale nie, lepiej pierdonląć 40-ste rozszerzenie do The Sims za 500 zł sztuka bo ludzie i tak kupią Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Wziąłbyś nowe simcity widząc w jakim kierunku poszli z V? :< Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Ja ciągnąłem moją poprzednią myśl. Ja chcę nowe "SimCity 3000" - to miałem na mysli. Tego typu twór bym brał w ciemno. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Ludzie mam ostatnio zajawkę na grę padem. Posiadam ten od ps2(+przejściówka). Polećcie mi najlepsze typowo konsolowe gry, które zostały wydane na PC. Rok produkcji jest średnio ważny, liczy się miód. Marzy mi się któryś Ninja Gaiden na komputerku : ( Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Devil May Cry 3&4, Street Fighter IV, The Last Remnant, Burnout Paradise ... Dragon Age 2 <trollface> Cytuj
django 549 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Dead Rising 2, Just Cause 2 (chociaz ciekawo jak z celowaniem), Super Meat Boy Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Just Cause 2 (chociaz ciekawo jak z celowaniem) Ta gra ma autoaim dla niepełnosprawnych. Nawet grając nogami nie będzie problemu z celowaniem Cytuj
django 549 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Na padzie? Bo normalnie to chyba raczej nie, chyba ze chodzi Ci o pewne "dopasowywanie" cela co autoaimem nie jest. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 No jak nie? Skieruj celownik w stronę celu to automatycznie Ci go "doceluje". Dla mnie to autoaim Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Ja polecam grę Shank. Strzelanina 2D od EA. Na klawiaturze grać się nie dało, a na padzie od PS2 grałem często i gęsto (wysoki poziom trudności). Braid też można grać na padzie, ale to raczej senna gra. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Jeszcze jest Deathspank! Idealny do grania na padziku od PSXa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi