django 549 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 No jak nie? Skieruj celownik w stronę celu to automatycznie Ci go "doceluje". Dla mnie to autoaim No dopasowywuje, bez tego to bylby hardkor przeciez. Autoaim jest gdy wystarczy, ze jestes skierowany w dobra strone a pociski leca w przeciwnika. Albo lockowanie, to by sie przydalo w sumie. Odlozylem gre na chwile bo mnie w(pipi)iaja te potyczki z armia w ktorych mnie gangbanguja oczywiscie. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 No wiesz, nie grywam na kĄsolach, to dla mnie to co powiedziałem to już jest autoaim Co do gangbangów, ostatnio mam taki sposób że wlatuję helką, rozpierdalam wszystko co chodzi, nadlatujące czopki też i dopiero schodzę. Wtedy zostaje ich o wiele mniej i łatwiej czyścić bazy. Ogólnie na początek wszystko co możesz rozwalaj z helki. Zbieranie paczek to wtedy chwila moment. PS. Szczerze polecam upgrade tego małego helikopterka. Jak go ulepszycie na maxa, to zapierdala jak mały przecinak i bonusowo dostaje karabinki Najlepszy środek transportu, lepszy nawet od tego ostatniego helikoptera agencji. Cytuj
django 549 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Tez staram sie tak robic, ale akurat teraz mam misje, ze jestem podczepiony pod helikopter i musze napieprzac do stojacych jetów :< Gdzies tak przy drugim/trzecim trzeba zejsc na glebe i sie zaczyna. Gangbang + jeszcze pulkownik = troche (pipi). ARGH. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Masz zupgreujdowane karabinki? Cytuj
django 549 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Maschine gun na maksa, pistol na 3, tam samo sub-machine chyba. Dzisiaj poprobuje jeszcze bo (pipi)a tak latwo nie dam sie zrobic. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 No mówię o tych karabinkach, bo z nich można strzelać będąc na lince. To jakaś misja z głównego wątku, czy jakaś poboczna, bo nie pamiętam jej. Jak możesz i nie masz co robić, to przenieś posty do tematu o JC2, bo widzę że trochę osób jednak w to gra, a śmiecimy już w drugim temacie Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Postawiłem na Darksiders. Zastanowię się też nad trzecim DMC bo ostatnio grałem w tego szlagiera kilka lat temu. Przeszedłem chyba z 5 razy Dzięki za propozycję. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Pogralbym w jakiegos turowego RTS'a. Najlepiej z cala mapa swiata/europy i czasy raczej sredniowieczne. Fajnie gdyby gra byla oprocz walk, nastawiona na handel, dyplomacje, moglaby miec jakies kolonizowanie. Sa takie gry? Edytowane 26 października 2011 przez Qvstra Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Pogralbym w jakiegos turowego RTS'a. Najlepiej z cala mapa swiata/europy i czasy raczej sredniowieczne. Fajnie gdyby gra byla oprocz walk, nastawiona na handel, dyplomacje, moglaby miec jakies kolonizowanie. Sa takie gry?Turowy RTS, powiadasz...? ;> Z podanych przez Ciebie elementów mnie osobiście nasuwa się na myśl Knights of Honor. Jednak jest to w pełni RTS (z możliwością aktywnej pauzy), a nie strategia turowa. Tak czy inaczej, polecam, gdyż gra ma sporo ciekawych rozwiązań, a zdaje się przeszła bez większego echa. Można Polską zawojować całą Europę i nawet papiestwo podbić. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 No tak, RTS nie moze byc turowy, ale i tak chyba kazdy wie o co chodzi. A co powiecie o Europie Uniwersalis II/III? Albo o ktorejs czesci Total War? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Jeśli Total War, to tylko Rome. Medieval nie podszedł mi za bardzo, a Empire urzekl mnie jedynie bitwami morskimi. Edytowane 26 października 2011 przez Mordechay Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Europa universalis zawsze mi się wydawała czymś co ja nazywam "Managerem Europy" z samymi tabelkami i liczbami - nic więcej. Jeżeli chcesz grać to osobiście bardziej bym się skłaniał ku serii TW. Ponoć ostatni szpil w serii jest całkiem przyzwoity (mimo, ze nie Europa etc). Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Polecam Europę Universalis III, jak już ogarniesz grę to jest naprawdę wypas. Nad tabelkami tam się raczej nie siedzi, chyba że ktoś lubi. Football Manager to to nie jest. Chociaż nie jest turowa, tylko oparta na aktywnej pauzie - z turówek to chyba przede wszystkim Civilization. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Mam nadzieje, ze Wy mi pomozecie. Szukam tytulu gry podobnej do Wormsow. Zasady byly takie jak w Wormsach, jednak zamiast robakow mielismy statki kosmiczne i cala akcja dziala sie na mapach, na ktorych na raz bylo kilka planet. Planety te mogly zostac zniszczone, kazda miala przyciaganie, ktore przyciagalo statki i pociski. Dosc stara gra w 2D. Licze na Was! Cytuj
Gość Oran Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 jaki najlepszy nascar na pc? i chodzi mi głównie o grafike, bo mega symulacji nie wymagam, gdyż po pierwsze jestem w nie słaby, po drugie na padzie grać będę Cytuj
Finch89 12 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Szukam starej gry, wiele lat temu była dodana do cd action. Leciało się samolotem w górę ekranu, rzecz działa się w przyszłości. Typowa strzelanka, można było grać na dwie osoby i były dwa statki do wyboru, jeden mniejszy drugi większy. Takich gier jest pełno ale może uda się znalezc ;d Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 była taka kiedys strategia (podejrzewam ze cos ala harpoon) w ktorej mozna bylo sie wcielic w dowodce sil lotniczych (wspolczesne czasy). nie gralem niestety ale pamietam z recenzji. jakies pomysly? Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Jakaś gierka o niewygórowanych wymaganiach sprzętowych do pogrania bez myszy na klawiaturze (laptop)? Może być indie, najlepiej steamowa. Death Rally mam już ograne do tego stopnia, że ostatnio przeszedłem całość w niecałe 2h... Gatunek dowolny, oprócz sportowych i typowych wyścigów. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 SuperMeatBoy, Binding of Isaac, VVVVVVV - tak na początek. Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Zapomniałem dodać - poza platformówkami też. Ale dzięki. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Recettear. To na pewno (chyba, że już masz) Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Wyszła ostatnio jakaś warta uwagi gierka typu Faraon/Emperor? Po prostu coś nowszego i równie za(pipi)istego jak te tytuły. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Z nowszych to chyba tylko Tropico nowe jakoś ostatnio wyszło. Czy równie dobre? Nie mam pojęcia... Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 (edytowane) Nie mogę se nazwy przypomnieć, Polskiej produkcji FPS, kiedyś było demo w CD-Actionmisja w demku była ze córkę kogoś tam uratować, misja zaczynała się w mieszkaniu, można było się przejechać po malej okolicy motorem/samochodem, był bar jak pamiętam pamięta ktoś to? i nazwę Edytowane 16 kwietnia 2013 przez Labtec Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Wyszła ostatnio jakaś warta uwagi gierka typu Faraon/Emperor? Po prostu coś nowszego i równie za(pipi)istego jak te tytuły. Wyszlo nowe sim city, ale nie wiem jak z poziomem. A tytuly, ktore wymieniles to niezla klasyka. Choc ja zachwycalem sie tez graniem w Cezara Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi