Skocz do zawartości

Szukam gry ....

Lesiu_adi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak nie? Skieruj celownik w stronę celu to automatycznie Ci go "doceluje". Dla mnie to autoaim ;)

No dopasowywuje, bez tego to bylby hardkor przeciez. Autoaim jest gdy wystarczy, ze jestes skierowany w dobra strone a pociski leca w przeciwnika. Albo lockowanie, to by sie przydalo w sumie. Odlozylem gre na chwile bo mnie w(pipi)iaja te potyczki z armia w ktorych mnie gangbanguja oczywiscie.

Opublikowano

No wiesz, nie grywam na kĄsolach, to dla mnie to co powiedziałem to już jest autoaim ;)

Co do gangbangów, ostatnio mam taki sposób że wlatuję helką, rozpierdalam wszystko co chodzi, nadlatujące czopki też i dopiero schodzę. Wtedy zostaje ich o wiele mniej i łatwiej czyścić bazy. Ogólnie na początek wszystko co możesz rozwalaj z helki. Zbieranie paczek to wtedy chwila moment.

PS. Szczerze polecam upgrade tego małego helikopterka. Jak go ulepszycie na maxa, to zapierdala jak mały przecinak i bonusowo dostaje karabinki :)

Najlepszy środek transportu, lepszy nawet od tego ostatniego helikoptera agencji.

Opublikowano

Tez staram sie tak robic, ale akurat teraz mam misje, ze jestem podczepiony pod helikopter i musze napieprzac do stojacych jetów :< Gdzies tak przy drugim/trzecim trzeba zejsc na glebe i sie zaczyna. Gangbang + jeszcze pulkownik = troche (pipi). ARGH.

Opublikowano

No mówię o tych karabinkach, bo z nich można strzelać będąc na lince.

To jakaś misja z głównego wątku, czy jakaś poboczna, bo nie pamiętam jej.

Jak możesz i nie masz co robić, to przenieś posty do tematu o JC2, bo widzę że trochę osób jednak w to gra, a śmiecimy już w drugim temacie :)

Opublikowano (edytowane)

Pogralbym w jakiegos turowego RTS'a. Najlepiej z cala mapa swiata/europy i czasy raczej sredniowieczne. Fajnie gdyby gra byla oprocz walk, nastawiona na handel, dyplomacje, moglaby miec jakies kolonizowanie. Sa takie gry?

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano
Pogralbym w jakiegos turowego RTS'a. Najlepiej z cala mapa swiata/europy i czasy raczej sredniowieczne. Fajnie gdyby gra byla oprocz walk, nastawiona na handel, dyplomacje, moglaby miec jakies kolonizowanie. Sa takie gry?
Turowy RTS, powiadasz...? ;>

Z podanych przez Ciebie elementów mnie osobiście nasuwa się na myśl Knights of Honor. Jednak jest to w pełni RTS (z możliwością aktywnej pauzy), a nie strategia turowa. Tak czy inaczej, polecam, gdyż gra ma sporo ciekawych rozwiązań, a zdaje się przeszła bez większego echa. Można Polską zawojować całą Europę i nawet papiestwo podbić. :D

Opublikowano

Europa universalis zawsze mi się wydawała czymś co ja nazywam "Managerem Europy" z samymi tabelkami i liczbami - nic więcej. Jeżeli chcesz grać to osobiście bardziej bym się skłaniał ku serii TW.

Ponoć ostatni szpil w serii jest całkiem przyzwoity (mimo, ze nie Europa etc).

Opublikowano

Polecam Europę Universalis III, jak już ogarniesz grę to jest naprawdę wypas. Nad tabelkami tam się raczej nie siedzi, chyba że ktoś lubi. Football Manager to to nie jest. Chociaż nie jest turowa, tylko oparta na aktywnej pauzie - z turówek to chyba przede wszystkim Civilization.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam nadzieje, ze Wy mi pomozecie. Szukam tytulu gry podobnej do Wormsow. Zasady byly takie jak w Wormsach, jednak zamiast robakow mielismy statki kosmiczne i cala akcja dziala sie na mapach, na ktorych na raz bylo kilka planet. Planety te mogly zostac zniszczone, kazda miala przyciaganie, ktore przyciagalo statki i pociski. Dosc stara gra w 2D. Licze na Was!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jaki najlepszy nascar na pc? i chodzi mi głównie o grafike, bo mega symulacji nie wymagam, gdyż po pierwsze jestem w nie słaby, po drugie na padzie grać będę :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam starej gry, wiele lat temu była dodana do cd action. Leciało się samolotem w górę ekranu, rzecz działa się w przyszłości. Typowa strzelanka, można było grać na dwie osoby i były dwa statki do wyboru, jeden mniejszy drugi większy. Takich gier jest pełno ale może uda się znalezc ;d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakaś gierka o niewygórowanych wymaganiach sprzętowych do pogrania bez myszy na klawiaturze (laptop)? Może być indie, najlepiej steamowa. Death Rally mam już ograne do tego stopnia, że ostatnio przeszedłem całość w niecałe 2h... Gatunek dowolny, oprócz sportowych i typowych wyścigów.

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Nie mogę se nazwy przypomnieć, Polskiej produkcji FPS, kiedyś było demo w CD-Action
misja w demku była ze córkę kogoś tam uratować, misja zaczynała się w mieszkaniu, można było się przejechać po malej okolicy motorem/samochodem, był bar jak pamiętam

pamięta ktoś to? i nazwę

Edytowane przez Labtec
Opublikowano

Wyszła ostatnio jakaś warta uwagi gierka typu Faraon/Emperor? Po prostu coś nowszego i równie za(pipi)istego jak te tytuły.

Wyszlo nowe sim city, ale nie wiem jak z poziomem. A tytuly, ktore wymieniles to niezla klasyka. Choc ja zachwycalem sie tez graniem w Cezara :)