Shankor 1 626 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Jaki gatunek? Jeśli dowolny to, niekoniecznie 10 letnie: Age of Empires 3 Colin McRea 2.0 StarCraft I Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 CnC : Generals / Tiberium Wars + dodatek. Cytuj
Di 844 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Jaki gatunek? Najlepiej FPS-y i strategie / action RPG. Wiele tytułów sprzed UT2k4 ograliśmy, czas sprawdzić coś nowszego. Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) Zawsze pozostaje nieśmiertelny Quake III Arena oraz Unreal Tournament 1. Jeślichodzi o aRPG to polecam Diablo 2 z dodatkiem. Większość nowych gier to niestety multi tylko po sieci. Edytowane 21 sierpnia 2014 przez Shankor Cytuj
UberAdi 2 288 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Nie mogę znaleźć tytułu gry w którą się zagrywałem za dzieciaka na starym komputerze mojego brata. Gra chyba działała na MS-DOS (ale głowy nie daje), była chodzoną bijatyką w stylu final fight, można było grać w 2 osoby na jednej klawiaturze. Bohaterami była dyskietka z czerwonymi rękawicami bokserskimi (P1) i wentylator albo zasilacz (ciężko powiedzieć) z niebieskimi rękawicami (P2). Przeciwnicy to również różnego rodzaju części komputerowe. To może dziwne ale do dziś pamiętam, że folder z grą nazywał się people lub jakoś tak ale pod tym hasłem nic nie znalazłem. Plusy za jakiekolwiek info Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) wujek google twierdzi ze to Electronic Popple choc tam jest zdaje sie mikro chip a nie dyskietka Edytowane 8 lutego 2015 przez Gattz 1 Cytuj
UberAdi 2 288 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Dzięki! Miałem z 8 lat jak w to grałem, nie wiedziałem czy to mikro chip czy co Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 (edytowane) Witam, szukam jakichś ciekawych gier, w które mógłbym pograć w... pracy Tak się składa, że często przez pół dnia nie ma nic do roboty, więc albo czytam książki albo oglądam filmy Teraz naszło mnie na gierki. Ale nie jakieś popierdółki we flashu. Najlepiej point&click, symulatory lub RPG. Myślałem, że nadrobię zaległości i przejdę jakieś klasyki, np. Gothic, Syberia, czy FF VII. Tylko jedyne ograniczenie jest takie, że w pracy nie bardzo mam warunki, aby puścić dźwięk głośniej. Musi być ściszony albo całkowicie wyłączony. Czyli wychodzi na to, że FF VII muszę jednak odpuścić, bo tam, z tego co mi się wydaje, muzyka odgrywa dużą rolę. Możecie polecić jakieś gierki, w które spokojnie można grać na przyciszonych głośnikach i za wiele się nie straci na grywalności? Edytowane 22 marca 2015 przez gianbuffon Cytuj
UberAdi 2 288 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Ja odświeżałem sobie tak stare Fallouty ale grałem ze słuchawką w jednym uchu 1 Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 (edytowane) No w sumie nie głupi pomysł z tą jedną słuchawką Przyznam, że w Fallout'y nie miałem okazji grać (chwilę tylko w F3). Właśnie sobie oglądam filmiki z gameplayem i wydaje się, że muzyka robi klimat, więc czy na pewno dużo nie stracę, grając z jedną słuchawką albo na przyciszonym dźwięku (ale nie całkowicie wyciszonym)? A jeszcze jakieś krótsze gry, tak max 12-15h, możecie polecić? Edytowane 22 marca 2015 przez gianbuffon Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 ja w robocie bez dzwieku to gram w marvel puzzle quest i hearthstone. 1 Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Ja swego czasu w robocie grałem w świetne FTL: Faster than light. Możesz próbować FIFĘ, ale do niej trzeba mieć origin zainstalowany. A jeśli niestraszny Ci Steam, to CS:GO. Z RGPów to Divinity: Original Sin (dialogów audio niemal brak, muzykę można ściszyć), albo odświeżone Baldur's Gate. Jeśli komp Ci pociągnie to Max Payne 3 jest w miarę krótki. 1 Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Takie gry jak Max Payne 3, czy FIFA odpadają. Do MP3 właśnie przymierzam się na PS3, a w piłkę (u mnie króluje PES) tez wolę pograć na konsoli. Pozostałe gry sprawdzę. Też kusi mnie jakiś FPS, ten CS:GO byłby idealny, ale nie wiem, czy w pracy to dobry pomysł. W każdej chwili mogę być zmuszony do opuszczenia biurka/odebrania telefonu, a gry online nie spauzuję Dzięki za pomoc Jak ktoś jeszcze ma jakieś typy, to będę wdzięczny. Cytuj
xtik 261 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Jak nazywała się platformówka na pc, w której chodziło się pieskiem? Podobna do prehistorika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi