Yabollek007 314 Opublikowano 18 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2011 Bioshock 1 & 2 GTA IV (oraz dodatki) Mafia 2 (spoko gierka jak sie lubi takie klimaty) BLUR, NFS Hot Pursuit, Burnout Paradise, Dirt 3, Shift 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PASIUR123 6 Opublikowano 18 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2011 A co myslicie o samym shifcie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
maxelm 6 Opublikowano 20 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2011 Mam takie pytanie: Istnieją jakieś gry planszowe tak aby pograć sobie w 2,3 osoby na zmianę przy jednym kompie. Wiem że istnieje Monopoly ale ostatnio wyszła ona w 2007r. Jak by były po polsku to super Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2011 Taniej niż kupowanie gierek planszowych na kompa wyjdzie kupienie sobie PRAWDZIWEJ gierki planszowej i pogranie na stole. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 20 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2011 Taniej niż kupowanie gierek planszowych na kompa wyjdzie kupienie sobie PRAWDZIWEJ gierki planszowej i pogranie na stole. Serio. Stona, wpadaj z ako i Kubiczem w weekend do mnie - Chińczyk czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 20 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2011 W neuroshime hex online daloby rade grac we 3 osoby na raz - zaklada sie 3 konta, odpala 3 clienty na raz (gra dziala w oknie wiec nie byloby problemu z przelaczaniem) i tworzy gre na haslo. http://online.neuroshima.org/ Gra jest naprawde swietna, a wersja online jest za free Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 20 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2011 Taniej niż kupowanie gierek planszowych na kompa wyjdzie kupienie sobie PRAWDZIWEJ gierki planszowej i pogranie na stole. Serio. pograłbym online w "Zbuduj swój Kaczogród" a tam wyżej dodałbym jeszcze dragon ejdże, prototype.. chociaż nie wiem czy na kĄsoli nie grałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
sroxer 19 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 Witam! Otóż przymierzam się do zakupu jakiejś gry... Która mnie wciągnie na długi czas? Jakieś propozycje do 120zł proszę? To tak: Call Of Duty Black Ops przeszedłem, GTA IV grałem... Battlefield BC 2 grałem w te wszystkie gry na Xbox'ie po necie również. Konsolę sprzedałem i chodzi mi o gry na pieca. Wiedźmina 1 przechodzę, później rzucę się na 2 Specyfikacja kompa: Procesor: i5 2500k Karta graficzna: Gigabyte GTX 580 niereferencyjne chłodzenie 1.5gb Ram: 4GB 1600 DDR3 GoodRam(cenię Polskie produkty ) Płyty głównej, chłodzenia, obudowy chyba nie muszę podawać. Zastanawiałem się nad StarCraft II, ale tam nie ma takich jakby bohaterów w multi, jacy to mają miejsce np. w Warcraft III. Pewnie grałbym do teraz po necie w Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie II – Król Nazguli, ale niestety EA zamknęło serwery i lipa Twierdza, Twierdza Krzyżowiec - to klasyki i grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 wlasnie bardzo dobrze ze nie ma bohaterow w multi. starcraft 2 zdecydowanie polecam mass effect 2 jesli jeszcze nie grales to tez na sporo starczy Cytuj Odnośnik do komentarza
sroxer 19 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 Nie grałem też w Mass Effect 1, więc to źle raczej Właśnie myślę nad tym StarCraft'em... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 heh zrob sobie maraton z mass effect 1 i 2. jedynka jest jakos w platynie czy za inne grosze ale starcrafta 2 tez nie bedziesz zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 25 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2011 Polećcie mi jakąś ciekawą grę na wakacje (nie można cały czas z kolegami siedzieć ). warunek: dobra i ciekawa fabuła, ciekawy gameplay. Gatunek dowolny. Może być konsolowa, jeżeli można emulować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 25 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2011 Deus Ex. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 25 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2011 Jest jakaś bardziej rozbudowana wersja SandTest??? Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 (edytowane) Sluchajcie szukam jakiegos dobrego fpp, najlepiej z komandosami, sluzbami specjalnymi, zolnierzami czy co tam jeszcze moze byc na sredniej klasy kompa( chyba jeszcze moge go nazwac sredniej, no w kazdym razie warcraft 3 poszedl na najwyzszych bez pierdniecia). Ewentualnie moze niedawno wyszla sobie taka platformowka z przygrubawym gosciem w roli glownej ktory zapieprza po wysokich platformach i wszystko wskazuje na to, ze trzeba sie tam nakombinowac. Wie ktos jak to sie zwie. A juz najbardziej mi dogodzicie polecajac jakies w pyte strategie PLISSSSS Edytowane 30 czerwca 2011 przez Stona nie mogłem patrzeć na platWormy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 Okens, warcraft na max det. pójdzie nawet na moim kompie którego mam w pracy Jak chcesz FPSa to pograj sobie w CoD MW1 , ma niskie wymagania, powinien Ci pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 ( chyba jeszcze moge go nazwac sredniej, no w kazdym razie warcraft 3 poszedl na najwyzszych bez pierdniecia) Serio? W3 jako wykładnik średniego kompa dziś? _-_ http://pl.wikipedia...._Reign_of_Chaos Minimalne: procesor Pentium II 400 MHz, 128 MB RAM, karta graficzna 8 MB, 700 MB HDD Rekomendowane: procesor Pentium III 600 MHz, 256 MB RAM, karta graficzna 32 MB Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 Dobre,jak to jest średni komp to mój laptop jest z NASA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 no moj komp odpala starcraft 2 na ultra i tez wg mnie jest sredni. ale nie o to tu chodzi by porownywac kompy bo epenis i tak wam od tego nie urosnie. a ten przygrubawy na platformach to brzmi jak Trine z fpp to na multi team fortress 2 bo jest za darmo wiec to oplacalny zakup mowiac stretegie to chcesz turowke czy rts? Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 No wlasnie nie Trinie. Tan gra ba dosyc dlugi tytul, koles uberany jest troche jak indiana i gra ma izometryczna kamere. W tej chwili na smierc zapomnialem co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 Koledze chodzi zapewne o: http://store.steampowered.com/app/42140/ Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 Nooo ale teraz jak patrze na filmik jakos mi nie podchodzi ;P W ogole to dzieki wam wszystkim za pomoc, ostatnio chcialbym pograc w cos fajnego, co ma przecietna( moze nie powinienem juz uzywac tego slowa ) grafike i nie potrafie sobie znalesc takiej gry. Ale postanowilem tez zbierac na kompa( powoli) wiec wyznaczylem sobie rok od maja. Tyle tez bede was jeszcze meczyl swoimi pomyslami. W miedzyczasie stestowalem juz tone tytulow i najdluzej zawieszalem wzrok na parenascie minut( Wyjatkiem bylo Trials 2- za(pipi)iste) i morduje sie z myslami dalej. PS. Przepraszam za bledy Marcin. Ostatnio sporo sie poprawilem ale musialbym przysiasc i sie skupic a sam widzisz jak bardzo sfrustrowany jestem. Wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 Taka rada ode mnie: sprawdzaj stronki typu Steam etc. Możesz tanio wyrwac jakieś gierki które powinny Ci pójść. Samemu tak robię jak jest posucha w większych tytułach. L4D2 i TF2 ostatnimi czasy mi wpadły Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 http://store.steampowered.com/app/42140/ Tego szukałeś Seba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 30 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2011 a inne z dobrych fpp do polecenia na ten sprzet to mysle ze r6:vegas jeden lub dwa powinno spokojnie pojsc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi