puszkin 235 Opublikowano 3 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2011 (edytowane) pamietacie moze taka gre Rune z 2000 r. ? zaje.biste tpp czy w ciągu ostatnich powedzmy 4 lat wyszlo coś w podobnych klimatach ? Edytowane 3 lipca 2011 przez puszkin Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 9 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2011 Przepraszam przedmowce, ze mu sie wcisne przed odpowiedz, ale mozne znacie jakies fajne gry z celownikiem na blache. Pomijajac Virtua Copa i House of The deady?? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 9 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2011 Rail-shootery na PC, to martwy gatunek. Wiekszosc tytulow wyszla w latach 90-tych i nie ma obecnie nic w miare swiezego. Jak chcesz grac w tego typu gry to kup..... Wii. Ponizej masz liste tytulow na PC: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_light_gun_games#PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 19 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2011 Ja tak nietypowo: można gdzieś jeszcze kupić w wersji elektronicznej Silent Hill 2 i 3? W ostatecznosci jakiś sklep który by nówki sprzedawał w PL? Druga sprawa: SH Homecoming - warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 19 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2011 (edytowane) Ja tak nietypowo: można gdzieś jeszcze kupić w wersji elektronicznej Silent Hill 2 i 3?"Jeszcze"? To te gry były kiedykolwiek dostępne w cyfrowej dystrybucji?W ostatecznosci jakiś sklep który by nówki sprzedawał w PL? >nówki>PL Ohohohohohoho... *wdech* Ale poważnie, będziesz miał szczęście, jeśli uda Ci się znaleźć te gry używane na PC, o nówkach nie wspominając. 2 i 3 wychodzą niedługo na PS3 "zremasterowane". Tanio je znajdziesz także na PS2. Nie wiem czy jesteś 100% "blaszakowcem", ale myślę, że w te pozycje akurat lepiej zagrać na konsoli. Nawet jeśli kupisz te gry jakoś na PC, to możesz mieć ogromne problemy z uruchomieniem i optymalizacją. Druga sprawa: SH Homecoming - warto? Nie. Chyba, że za grosze. Rail-shootery na PCChciałem być złośliwy i podać coś w stylu Modern Warfare, ale się powstrzymam . Edytowane 19 lipca 2011 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2011 Wyjeżdżam z kolegami na wakacje. I żeby się ubezpieczyć (jakby była zła pogoda albo w nocy sobie coś popykać) biorę ze sobą lapka (będzie tylko jeden). I mam właśnie takie pytanie do Was: jakie gry polecacie na takie 'party'? Są jakieś dobre gry tego typu? Albo gry co-op'owe? Albo takie w których można ze sobą po współzawodniczyć (oprócz Heroes'ów i Fify)?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 19 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2011 Wladca Pierscieni Powrot Krola - siekanka w ktora mozna grac we 2 osoby na raz. Naprawde kapitalna gierka (swoja droga az dziw bierze ze te dzisiejsze gry LOTR sa takie kijowe - czemu tak sie cofneli w rozwoju? a juz w szczegolnosci biorac pod uwage fakt ze stworzenie siekanki wielka filozofia nie jest). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 19 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2011 Może się nie znam albo coś źle zrozumiałem ale jak mozna na jednym kompie grać w RTSa w dwie osoby jednocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 20 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2011 (edytowane) mu pewnie chodzi o ten tpp. faktycznie dobry na raz. (jakis pierwszy z brzegu link z przykladem) na jednym lapku jednak najlepiej cos w co sie gra na przemian imo niz gniesc sie przy jednej klawiaturze. a w tej dziedzinie dla mnie najlepszy jest heroes of might and magic 3 Edytowane 20 lipca 2011 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 20 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2011 (edytowane) Kazuun, przeciez taki jest tytul gry, wiec nie rozumiem jak mozna wyciagnac wnioski ze mowie o RTSie? http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings:_The_Return_of_the_King_%28video_game%29 Co do tego ze na 1 raz to sie nie zgodze. Gierke przeszedlem z 5 razy. Jedna z lepszych gierek na coopa, naprawde dobry fun. Samemu az tyle razy przechodzic by mi sie nie chcialo ale w coopie to inna sprawa. Gra jest niekrotka (10h), jest masa postaci ktore mozna levelowac, odblokowywac nowe zdolnosci, ulepszac stare, a sam system walki tez jest spoko. Od tamtej pory chyba nie wyszla chyba ani jedna dobra gierka tego typu, w ktora mozna byloby pograc we 2 osoby na jednej konsoli / PC (chociaz moze sie myle - ale tak czy siak nie ma tego za duzo). Edytowane 20 lipca 2011 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 20 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2011 wormsy? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 20 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2011 Aaaaa, cos mi się upierniczyło w głowie, że mówisz o LotR: Battle for Middle-earth xD Ten powrót Króla to grałem na PS2.... nie wiedziałem nawet że wyszła wersja PC O.o Co do samego pytania: wormsy? ;] ....all the way. Nie znam lepszej gry do zabawy przy jednym kompie Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 20 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2011 Bierz Heroesy 3 zlota edycje - gram w to juz ~10 lat i ciagle nie moze mi sie znudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 20 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2011 (edytowane) Od siebie dodam ścigalkę Split/Second - bardzo śliczne arcadowe wyścigi i wierz mi, że topienie wormów przeciwnika, podbijanie zamku w HoMM3 czy strzelanie goli kumplowi w FIFA nie daje takiej przyjemności jak wyrąbanie mu komina przed maskę samochodu, czy zgniecenie go przez wodowany statek. Oczywiście gra się na dzielonym ekranie pionowo lub poziomo. Jeszcze poleciłbym DSJ- z kumplami się urywaliśmy z lekcji, żeby poskakać w kanciapie Edytowane 20 lipca 2011 przez Mordechay Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 21 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2011 Szukam jakiejś fajnej Defence Tower, do pogrania na lapku.Chodzi mi o jakąś rozbudowaną gierkę, nie "przeglądarkową" Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2011 (edytowane) http://store.steampo.../?snr=1_4_4__13 Nie znam lepszego TD chyba. Jest humor, dobra muzyka, absurdalne pomysły i designy A jak skończysz kampanie to masz masę minigierek i pierdół które potrafią wciągnąć tez na kilka solidnych godzin Edytowane 21 lipca 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 21 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2011 http://store.steampo.../?snr=1_4_4__13 Nie znam lepszego TD chyba. Jest humor, dobra muzyka, absurdalne pomysły i designy A jak skończysz kampanie to masz masę minigierek i pierdół które potrafią wciągnąć tez na kilka solidnych godzin Grałem na DS-ie, takze odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 21 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2011 Defense Grid jest ponoc bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 21 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2011 Defense Grid jest ponoc bardzo dobry Jest zaje.....przegrałem w niego dobre kilkadziesiat godzi....tyle, że na xboxie już Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 21 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2011 Defense Grid jest bardzo dobry i zdecydowanie polecam. Szkoda, że teraz pytasz, gdyż był za 2,5€ w promocji niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 21 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2011 Defense Grid jest bardzo dobry i zdecydowanie polecam. Szkoda, że teraz pytasz, gdyż był za 2,5€ w promocji niedawno. I tak wymasterowałem go na konsoli na wszystkie sposoby, chyba że na PC jest jakaś rozszerzona wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2011 (odnośnie mojej poprzedniej odpowiedzi) A z takich gier bardziej niezależnych/ gierek z cyfrowej dystrybucji, to nie ma żadnego ciekawego tytułu dla kilku graczy na jednym kompie (co-op albo competitive)? P.S. A jakieś wyścigi dla dwóch graczy na jednym kompie (oprócz wspomnianego przez Mordechay - S/S)? Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 25 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2011 (edytowane) Może Achtung, die (pipi)e! ? Edytowane 25 lipca 2011 przez asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 25 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2011 W Crash Team Racing na emulatorze PS1 dało sie chyba grać na split screenie, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 27 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2011 GeneRally - dociągasz mnóstwo tras i fur i masz na kilka wieczorów z głowy, a jak się wciągniecie, to i kilkadziesiąt Mashed jest genialne, ale dopiero przy 3-4 graczach. Z takich po prostu na dwóch - ja z bracholem sporo czasu przesiedzieliśmy przy Toribash, oraz przy Ragdoll Masters (w tym przypadku raczej w coop, niż vs) na jednym kompie. Poza tym mogę też polecić na coopa Lara Croft:GoL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi