Skocz do zawartości

Szukam gry ....

Lesiu_adi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zkolei ja pamiętam taką dziwną gre ,którą miałem na C64. Sterowało się robotem w kuchni. Mieliśmy lodówke ze składnikami , palink i takie tam. Wszystko ukazane było z boku. Celem gry było oczywiście przyrządzanie dań dla klientów. Pamiętam jeszcze że gra była po niemiecku. Pamieta ktoś coś takiego?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jako że czasami robi się śmietnik w innych tematach, to tutaj macie miejsce gdzie możecie zadawać to kłopotliwe pytanie.

Opublikowano

No to skopiuję posta z tematu "Co męczycie.."

"polecie jakis rpg w stylu gothica, tzn. z wgniatajacym klimatem

Tylko nie za nowe, coś sprzed 2k8, żeby mi poszło i nie za stare żeby było 3d (a nie jak jakiś archaiczny planetscape) "

Opublikowano

...w stylu Diablo. Co polecacie?

Poza Diablo 2 i Titan Quest oczywiście.

Divine Divinity. Aczkolwiek jest to bardziej cRPG aniżeli hack'n'slash. Niemniej jednak gra dobra i niedoceniona.

Opublikowano

No to skopiuję posta z tematu "Co męczycie.."

"polecie jakis rpg w stylu gothica, tzn. z wgniatajacym klimatem

Tylko nie za nowe, coś sprzed 2k8, żeby mi poszło i nie za stare żeby było 3d (a nie jak jakiś archaiczny planetscape) "

Oblivion? :)

...w stylu Diablo. Co polecacie?

Poza Diablo 2 i Titan Quest oczywiście.

Bezsprzecznie Torchlight! Ta gra ma chyba nawet taki sam sampel spadającego pierścienia jak w diablo :D

Opublikowano

H'n'S - Torchlight.

RPG - Morrowind z dodatkami - może niezbyt głęboki rpg, ale zawsze coś. Wiadra klimatu.

Ja za to szukam wyścigów, o niezłym modelu jazdy, z customizacją, najlepiej z dużą ilością fur. Wszelkie NFSy mnie nie interesują, a GRID mi wychodzi uszami.

Opublikowano (edytowane)

Co do wyścigów to mogę ci polecić hm... Dirta , Burnout Paradise , gry z serii RACE , FlatOut no i Test Drive Unlimited a zapomniał bym o Pure , może coś z tych tytułów ci podejdzie...

Edytowane przez Karas
Opublikowano

DIRTy to ja mam obcykane, Burnouta też, RACE to co innego, bo teraz mam ochotę na coś lżejszego, ale chyba sobie po raz kolejny odpalę TDU i Flatouta ;) Dzięki, za przypomnienie o ich istnieniu ;)

Teraz szukam jakiegoś FPP, gdzie strzela się do ludzi, a nie mutantów/stworów/czegokolwiek, dość nowego (z ostatnich 7 lat), żeby miało ragdoll. Wszelkie HLe, Far Crye, Brothers in Arms, Call of Duty itepe dawno mam za sobą ;)

Opublikowano

DIRTy to ja mam obcykane, Burnouta też, RACE to co innego, bo teraz mam ochotę na coś lżejszego, ale chyba sobie po raz kolejny odpalę TDU i Flatouta ;) Dzięki, za przypomnienie o ich istnieniu ;)

Teraz szukam jakiegoś FPP, gdzie strzela się do ludzi, a nie mutantów/stworów/czegokolwiek, dość nowego (z ostatnich 7 lat), żeby miało ragdoll. Wszelkie HLe, Far Crye, Brothers in Arms, Call of Duty itepe dawno mam za sobą ;)

Sam się właśnie przymierzam do niej więc może Operation Flashpoint 2 Dragon Rising ;)

Opublikowano

Ale jakich klimatach? Bo dla mnie kejn i lincz, to czysty co-op. Więc nie wiem jaka gra na pieca jest podobna do tego.

Opublikowano

Hmm jak by to opisać - gry trochę w klimatach pulp fiction\wczesny tarantino, jest jakis skok\napad czy coś jak np misja w gta vc z napadem na bank. Obecnie czekam na Hei$t, bo jest na takich klimatach, podobno.

Nie wiem czy cos rozjaśniłem...

Opublikowano

O grze co nieco słyszałem i jest chyba w klimatach Bourna co dla mnie jest na plus, bo czegoś takiego też szukam. Jednak chyba odpuszczę wersję na PC, bo komputer już nie ten co kiedyś, a na x360 powinno chodzić bez problemu. Dzięki.