Trundle 1 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2011 puzzle quest, world of goo Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2011 Machinarium Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2011 Crazy Machines jest całkiem fajne, ale nie ma fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2011 (edytowane) The goal of Machinarium is to solve a series of puzzles and brain teasers. The puzzles are linked together by an overworld consisting of a traditional "point and click" adventure story. The overworld's most radical departure is that only objects within the player character's reach can be clicked on. Edytowane 25 kwietnia 2011 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2011 Grigori ma rację, to typowy point&click tak jak kiedyś Police Quest itp. Nie mylmy dwóch różnych pojęć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2011 (edytowane) Trine to taki leciutki puzzler, przyjemnie się gra. Można jeszcze uchwycić go na Humble Indie Bundle najnowszym. Płacisz ile chcesz Edytowane 25 kwietnia 2011 przez Ruther Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2011 (edytowane) Seria professor Layton idealnie pasuje do twojego opisu - jesli nie masz nic przeciwko zabawie w emulacje DSa, to sprawdz. Edytowane 25 kwietnia 2011 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2011 lost vikings Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2011 Sam nie wiem, jakiejs szybkiej gry, cos mokroju plants vs zombies albo dinner dash. Cos co sie szybko sciaga i jeszcze szybciej instaluje i sprawia duzo frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2011 Polećcie jakąś dobrą grę logiczną/puzzle z oryginalną mechaniką i koniecznie choćby namiastką fabuły. Coś w stylu Portal, Braid, Misadventures of P.B. Winterbottom. puzzle quest 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2011 pogralbym w cos a'la Heroes Of Might & Magic 3 lub 4, jest cos podobnego wogule? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2011 @Sqtr78 King's Bounty. Wręcz to samo co HoMM, tylko w formie typowego RPG. @Grigori Może nie do końca ten typ rozgrywki (chociaż pokombinować nieco trzeba), ale sprawdź wspomniane wyżej Plants vs Zombies. Pozornie tower defense, ale gra urzeka poczuciem humoru, cukierkowym klimatem oraz naprawdę niezłymi urozmaiceniami podstawowej rozgrywki. Sam podchodziłem z początku do tego z dystansem, ale ostatecznie spędziłem przy tym już 35h, wciąż nie odblokowując wszystkiego. Naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2011 pogralbym w cos a'la Heroes Of Might & Magic 3 lub 4, jest cos podobnego wogule? dis(nene)les 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) pogralbym w cos a'la Heroes Of Might & Magic 3 lub 4, jest cos podobnego wogule? Age of Wonders: Shadow Magic. Najlepiej dopracowana gra w serii i ma zarowno kampanie jak i losowe mapy. Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Mq Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2011 wielkie dzieki wszystkim po tym co zbadalem z gameplayow mysle ze kazda przypadnie mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 7 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2011 W coś co można grać jak na iksimboksie, czyli z games for windows godne polecenia, gram teraz w kane & lynch i mi się banan co chwila na mordzie pojawia, co takiego co padem się fajosko gra jest jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 7 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2011 Jak 10 maja przejdziesz sie do kiosku i kupisz CD-Action, to bedziesz mial Resident Evil 5. Dobra giera do co-opa, gorzej jesli mialbys grac sam. Zakladam, ze grales juz w GoWa i Batmana: AA ? Jesli lubisz bijatyki, to polecam BlazBlue, bardzo dobry tytul na odstresowanie. Szkoda, ze tak malo mordobic wychodzi na pc. Od biedy mozesz jeszcze sprawdzic nowego Wolfensteina, ale sama gra nie porywa, ot taki sredniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 GoW tylko jedynka na PC jest? W wolfa to mi się nie chce grać, batmana grałem na klawie normalnie i nie przeszedłem bo po jakimś czasie się znudził, więc nie wiem czy się za niego jeszcze raz brać ;p Residenta to właśnie nie chce bo samemu to mi się weń grać nie chcę. Ale GoWa pogram jedyneczkę i w blaz blue chyba też thx Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 Tak, tylko GoW I jest na kompy. Liczylem, ze czesc trzecia tez trafi na PC ale chyba nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 jak chcesz grac na padzie ale nie musi byc koniecznie games for windows to bierz meat boy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 (edytowane) Tak, tylko GoW I jest na kompy. Liczylem, ze czesc trzecia tez trafi na PC ale chyba nic z tego. Eeee...... wydawało mi się, ze powiedzieli, ze wersja PC ukaże się tego samego dnia co na X'a - kubicz, nie zasmucaj mnie... Edytowane 8 maja 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 Tak, tylko GoW I jest na kompy. Liczylem, ze czesc trzecia tez trafi na PC ale chyba nic z tego. Eeee...... wydawało mi się, ze powiedzieli, ze wersja PC ukarze się tego samego dnia co na X'a - kubicz, nie zasmucaj mnie... Uwazaj, bo zaraz ja Cie ukarze w BBC. Na razie sa tylko plotki o wersji na PC. Nie sadze jednak, aby cos mialo sie ukazac. No chyba, ze byloby jak z seria Fable. Czesc pierwsza na konsole i PC, dwojka tylko na konsole a ostatnia odslona znowu na konsole i PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 Uwazaj, bo zaraz ja Cie ukarze w BBC. OMFG, ale wpadka.... ukaże xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 11 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2011 pograłbym w coś podobnego do jagged alliance 2 - turowa strategia, mały oddział i roz(pipi). Jest coś godnego uwagi? Jakiś xcom czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 11 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2011 2 pierwsze części UFO Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi