Opublikowano 15 września 200816 l Trofea dla Eye of Judgement http://www.thesixthaxis.com/2008/09/15/eye...ement-trophies/
Opublikowano 12 października 200816 l hej czy czasem aby uzyskać wszystkie trofea nie trzeba mieć wszystkich kart i dodatkowych update'ów setów z ps store?
Opublikowano 12 października 200816 l zeby miec calaka trzeba zakupic dodatki, tak mozna przynajmneij wywnioskowac po liscie trofeow jaka jest dostepna..
Opublikowano 12 października 200816 l ehh no to świetnie nie dość że wydałem 3 stówy na grę 6 dych na dodatkowe karty, to jeszcze więcej muszę kasy bulić. Ciekawe tylko jak ściągnę dodatki jak jestem niepełnoletni i nie mam karty kredytowej.
Opublikowano 20 października 200816 l no to mam maly problem bo sciagnalem update'a i nie mam trofeow w zakladce
Opublikowano 26 października 200816 l Nie trzeba kupować dodatków, by zdobywać trofea. Mało tego, nie trzeba byc podłączonym online. Wszystkie trofea robimy offline. Wczoraj na www.Polygamia.pl opisałem dokładnie za co się trofea w EoJ otrzymuje. Zerknijcie tutaj, jest wszystko opisane (wystarczy podstawowa talia i nieco czasu): "Trofea w Eye of Judgment wymagają od gracza nieco wysiłku i inwencji twórczej. Nie są bynajmniej nastawione na ilość i poświęcony czas, a raczej na jakość i skuteczną strategię oraz dopasowanie skutecznej talii. Sam opis trofeów może Wam nic nie mówić i wbić sporego klina. Ja tak miałem. Pisany jest jakimś dziwnym językiem, jakby poetyckim, trochę archaicznym. Wszystkie trofea robimy grając offline. Nie da się zdobyć wszystkich pucharków w dowolnej kolejności. Po zdobyciu pierwszego, odkrywamy nowe i tak dalej. Każdy set posiada 6 tematycznych talii. 5 z nich sprzedawanych jest w osobnych opakowaniach-zestawach jako Theme Deck, natomiast jedna stworzona jest tylko wirtualnie, na potrzeby gry. Każda z tych tali opiera się o inną taktykę. Wyjątkiem jest Set1, który posiada jeszcze talię startową, od której każdy gracz rozpoczyna swoją przygodę z EoJ. Oto nazwy poszczególnych talii ze wszystkich setów:" czytaj więcej ... http://polygamia.pl/eye-of-judgment-wymagajace-trofea
Opublikowano 26 października 200816 l nom ale zeby zdobyc wszystkie trofea trzeba miec wszystkie sety z psn. Dobrze ze nie trzeba miec wszystkich kart- nie wyrobil bym
Opublikowano 26 października 200816 l nom ale zeby zdobyc wszystkie trofea trzeba miec wszystkie sety z psn. Dobrze ze nie trzeba miec wszystkich kart- nie wyrobil bym Aby zdobyć wszystkie, to tak. Set2 i Set3 dają po 6 nowych talii (5 tematycznych + 1 wirtualna).
Opublikowano 29 października 200816 l Czytałem gdzieś na jakimś forum, że aby zdobyć złoto trzeba wygrać 100 pojedynków (offline lub online do wyboru). Czy ktoś mógłby to potwierdzić bądź ewentualnie sprostować?
Opublikowano 29 października 200816 l Czytałem gdzieś na jakimś forum, że aby zdobyć złoto trzeba wygrać 100 pojedynków (offline lub online do wyboru). Czy ktoś mógłby to potwierdzić bądź ewentualnie sprostować? http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage....;topic=46093926 Ja im wierze bardziej niz w to 100 ale jeszcze sie nie upewnilem.
Opublikowano 30 października 200816 l A może byśmy spróbowali zrobić to w ten sam sposób co ten koleś w linku, który podałeś? Jeśli ktoś jest zainteresowany to czekam na invite'a ^_^
Opublikowano 30 października 200816 l no ale katanka mowil ze mial 36, takze jesli trzeba miec 40 no to by juz chyba zdobyl pucharek. Trzeba sie bedzie go zapytac.
Opublikowano 30 października 200816 l Moim zdaniem wszystko wskazuje na to że trzeba mieć 100 wygranych, ponieważ zdobywając pozostałe trofea (challenge itp.) wygrywasz ok 40-50 pojedynków, potem zostaje wygrać jeszcze ok 50, dobić tym samym do setki i cieszyć się ze złota, więc jeśli ktoś chce szybko to trofeum zdobyć to czekam na invite'a i sposobem podanym w powyższym linku możemy zrobić to w max ok 30 minut Dlatego właśnie ten ziomek zrobił to po ok 40 pojedynkach, widocznie wcześniej grając w gierkę i zdobywając pozostałe trofea musiał już mieć na koncie ok 60 wygranych...
Opublikowano 30 października 200816 l Pytanie czy zaliczają wygrane offline na poziomie normal i wyżej i online, czy tylko jedne z nich. Mam w tej chwili 36 wygranych na Normalu oraz 1 wygrana online i 1 wygraną na beginner. Brakuje mi juz tylko 2 pucharków srebrnych i potem zostaje wygrywać złoto. Nie wiem czy jechać grę offline na normalu i jechac i jechać, aż się zdobędzie złoto, czy normalnie sobie grać online i z czasem to złoto się zdobędzie. Boję się, że będę grał offline czy online ciągle i ciągle i nie zaliczy mi wygranych do złota. To jest problem.
Opublikowano 30 października 200816 l Widzę, że widzisz problemy tam gdzie ich nie ma ;P Właśnie wysłałem Ci invite'a więc jak chcesz możemy pomóc sobie nawzajem i zdobyć złoto w godzinkę. Wystarczy, że będziemy postępować zgodnie z opisem podanym w linku powyżej, a dla leniwych lub nieznających angielskiego chodzi o to, że jedna osoba zakłada grę i zaprasza drugą, tamta się wycofuje i pierwsza w ten sposób wygrywa, zrobimy tak kilkadziesiąt razy co nie powinno potrwać zbyt długo i już masz złoto, potem się zamieniamy
Opublikowano 30 października 200816 l Widzę, że widzisz problemy tam gdzie ich nie ma ;P Właśnie wysłałem Ci invite'a więc jak chcesz możemy pomóc sobie nawzajem i zdobyć złoto w godzinkę. Wystarczy, że będziemy postępować zgodnie z opisem podanym w linku powyżej, a dla leniwych lub nieznających angielskiego chodzi o to, że jedna osoba zakłada grę i zaprasza drugą, tamta się wycofuje i pierwsza w ten sposób wygrywa, zrobimy tak kilkadziesiąt razy co nie powinno potrwać zbyt długo i już masz złoto, potem się zamieniamy ok, zrobimy to jutro wieczorem lub w niedziele wieczorem ? W chwili obecnej mam sporo pracy jeszcze
Opublikowano 30 października 200816 l Nie ma sprawy, mi najbardziej odpowiada niedziela wieczór także do zobaczenia
Opublikowano 2 listopada 200816 l Ok, jesteśmy umówieni, tylko, ze dopiero po Tańcu z gwiazdami, bo mi córka i zona nie oddadzą TV wcześniej
Opublikowano 6 listopada 200816 l Możemy już ostatecznie potwierdzić razem z Katanką, że rzeczywiście chodzi o łączną liczbę 100 wygranych pojedynków (obojętnie online czy offline).
Opublikowano 7 listopada 200816 l Bardzo dziękuje Grim za pomoc Przez weekend się zepniemy i zrobimy złotko Tobie. Brakuje mi już tylko 2 sreberek i platyna gotowa
Opublikowano 7 listopada 200816 l YEAH!!! Zdobyłem przed chwilą swoją drugą platynkę. Zdobyłem ją w Eye of Judgment właśnie. Nie zrobiłem tego sam, gdyż pomógł mi braciszek, kumpel z forum PSX Extreme oraz kumpel z forum Polygami. Bardzo im za to dziękuję i muszę przyznać, że to była bardzo trudna platynka i wymagała sporej wiedzy o EoJ, specjalnego przygotowania decka pod konkretne trofeum, znajomości kart z Set 1,2,3 oraz wieliu kart do dyspozycji. Poradnik - jak ugryść niektóre trofea juz niebawem napiszę Ale jestem zadowolony, wspaniała sprawa! Teraz pora na Uncharted i chyba Ferrari
Opublikowano 7 listopada 200816 l Spoko, fajnie by było jakbyśmy się teraz w końcu umówili na moje złoto bo to ostatnie trofeum którego potrzebuję do platyny Może ja też napiszę jakiś poradnik do tego bo mi to zajęło jakieś dwa dni w sumie Edytowane 7 listopada 200816 l przez GrimReaperO
Opublikowano 7 listopada 200816 l Spoko, fajnie by było jakbyśmy się teraz w końcu umówili na moje złoto bo to ostatnie trofeum którego potrzebuję do platyny Może ja też napiszę jakiś poradnik do tego bo mi to zajęło jakieś dwa dni w sumie ;P Jestem do dyspozycji wieczorami i chętnie pomogę. Tylko w tej chwili gra brat i nie mogę go wywalić sprzed konsoli.
Opublikowano 7 listopada 200816 l Aha to dlatego nie odpisujesz;) Wysłałem ci kilka wiadomości jakiś czas temu;P To podaj konkretny dzień i czas to usiądziemy i to dokończymy. P.S. Jak ktoś ma jakieś problemy z jakimś trofeum w tej gierce, np jakiś challenge za trudny to chętnie podam łatwy na to sposób (bez konieczności dokupowania czy nawet drukowania jakichkolwiek kart, sama podstawka wystarczy!) Edytowane 7 listopada 200816 l przez GrimReaperO