Snake_Plissken 924 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Trofea dla Eye of Judgement http://www.thesixthaxis.com/2008/09/15/eye...ement-trophies/ Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 hej czy czasem aby uzyskać wszystkie trofea nie trzeba mieć wszystkich kart i dodatkowych update'ów setów z ps store? Cytuj
michciu77 5 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 zeby miec calaka trzeba zakupic dodatki, tak mozna przynajmneij wywnioskowac po liscie trofeow jaka jest dostepna.. Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 ehh no to świetnie nie dość że wydałem 3 stówy na grę 6 dych na dodatkowe karty, to jeszcze więcej muszę kasy bulić. Ciekawe tylko jak ściągnę dodatki jak jestem niepełnoletni i nie mam karty kredytowej. Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 no to mam maly problem bo sciagnalem update'a i nie mam trofeow w zakladce Cytuj
Gość Gosc_Katanka_* Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Nie trzeba kupować dodatków, by zdobywać trofea. Mało tego, nie trzeba byc podłączonym online. Wszystkie trofea robimy offline. Wczoraj na www.Polygamia.pl opisałem dokładnie za co się trofea w EoJ otrzymuje. Zerknijcie tutaj, jest wszystko opisane (wystarczy podstawowa talia i nieco czasu): "Trofea w Eye of Judgment wymagają od gracza nieco wysiłku i inwencji twórczej. Nie są bynajmniej nastawione na ilość i poświęcony czas, a raczej na jakość i skuteczną strategię oraz dopasowanie skutecznej talii. Sam opis trofeów może Wam nic nie mówić i wbić sporego klina. Ja tak miałem. Pisany jest jakimś dziwnym językiem, jakby poetyckim, trochę archaicznym. Wszystkie trofea robimy grając offline. Nie da się zdobyć wszystkich pucharków w dowolnej kolejności. Po zdobyciu pierwszego, odkrywamy nowe i tak dalej. Każdy set posiada 6 tematycznych talii. 5 z nich sprzedawanych jest w osobnych opakowaniach-zestawach jako Theme Deck, natomiast jedna stworzona jest tylko wirtualnie, na potrzeby gry. Każda z tych tali opiera się o inną taktykę. Wyjątkiem jest Set1, który posiada jeszcze talię startową, od której każdy gracz rozpoczyna swoją przygodę z EoJ. Oto nazwy poszczególnych talii ze wszystkich setów:" czytaj więcej ... http://polygamia.pl/eye-of-judgment-wymagajace-trofea Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 nom ale zeby zdobyc wszystkie trofea trzeba miec wszystkie sety z psn. Dobrze ze nie trzeba miec wszystkich kart- nie wyrobil bym Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 nom ale zeby zdobyc wszystkie trofea trzeba miec wszystkie sety z psn. Dobrze ze nie trzeba miec wszystkich kart- nie wyrobil bym Aby zdobyć wszystkie, to tak. Set2 i Set3 dają po 6 nowych talii (5 tematycznych + 1 wirtualna). Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Czytałem gdzieś na jakimś forum, że aby zdobyć złoto trzeba wygrać 100 pojedynków (offline lub online do wyboru). Czy ktoś mógłby to potwierdzić bądź ewentualnie sprostować? Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Czytałem gdzieś na jakimś forum, że aby zdobyć złoto trzeba wygrać 100 pojedynków (offline lub online do wyboru). Czy ktoś mógłby to potwierdzić bądź ewentualnie sprostować? http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage....;topic=46093926 Ja im wierze bardziej niz w to 100 ale jeszcze sie nie upewnilem. Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 A może byśmy spróbowali zrobić to w ten sam sposób co ten koleś w linku, który podałeś? Jeśli ktoś jest zainteresowany to czekam na invite'a ^_^ Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 no ale katanka mowil ze mial 36, takze jesli trzeba miec 40 no to by juz chyba zdobyl pucharek. Trzeba sie bedzie go zapytac. Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Moim zdaniem wszystko wskazuje na to że trzeba mieć 100 wygranych, ponieważ zdobywając pozostałe trofea (challenge itp.) wygrywasz ok 40-50 pojedynków, potem zostaje wygrać jeszcze ok 50, dobić tym samym do setki i cieszyć się ze złota, więc jeśli ktoś chce szybko to trofeum zdobyć to czekam na invite'a i sposobem podanym w powyższym linku możemy zrobić to w max ok 30 minut Dlatego właśnie ten ziomek zrobił to po ok 40 pojedynkach, widocznie wcześniej grając w gierkę i zdobywając pozostałe trofea musiał już mieć na koncie ok 60 wygranych... Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Pytanie czy zaliczają wygrane offline na poziomie normal i wyżej i online, czy tylko jedne z nich. Mam w tej chwili 36 wygranych na Normalu oraz 1 wygrana online i 1 wygraną na beginner. Brakuje mi juz tylko 2 pucharków srebrnych i potem zostaje wygrywać złoto. Nie wiem czy jechać grę offline na normalu i jechac i jechać, aż się zdobędzie złoto, czy normalnie sobie grać online i z czasem to złoto się zdobędzie. Boję się, że będę grał offline czy online ciągle i ciągle i nie zaliczy mi wygranych do złota. To jest problem. Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Widzę, że widzisz problemy tam gdzie ich nie ma ;P Właśnie wysłałem Ci invite'a więc jak chcesz możemy pomóc sobie nawzajem i zdobyć złoto w godzinkę. Wystarczy, że będziemy postępować zgodnie z opisem podanym w linku powyżej, a dla leniwych lub nieznających angielskiego chodzi o to, że jedna osoba zakłada grę i zaprasza drugą, tamta się wycofuje i pierwsza w ten sposób wygrywa, zrobimy tak kilkadziesiąt razy co nie powinno potrwać zbyt długo i już masz złoto, potem się zamieniamy Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Widzę, że widzisz problemy tam gdzie ich nie ma ;P Właśnie wysłałem Ci invite'a więc jak chcesz możemy pomóc sobie nawzajem i zdobyć złoto w godzinkę. Wystarczy, że będziemy postępować zgodnie z opisem podanym w linku powyżej, a dla leniwych lub nieznających angielskiego chodzi o to, że jedna osoba zakłada grę i zaprasza drugą, tamta się wycofuje i pierwsza w ten sposób wygrywa, zrobimy tak kilkadziesiąt razy co nie powinno potrwać zbyt długo i już masz złoto, potem się zamieniamy ok, zrobimy to jutro wieczorem lub w niedziele wieczorem ? W chwili obecnej mam sporo pracy jeszcze Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Nie ma sprawy, mi najbardziej odpowiada niedziela wieczór także do zobaczenia Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Ok, jesteśmy umówieni, tylko, ze dopiero po Tańcu z gwiazdami, bo mi córka i zona nie oddadzą TV wcześniej Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Możemy już ostatecznie potwierdzić razem z Katanką, że rzeczywiście chodzi o łączną liczbę 100 wygranych pojedynków (obojętnie online czy offline). Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Bardzo dziękuje Grim za pomoc Przez weekend się zepniemy i zrobimy złotko Tobie. Brakuje mi już tylko 2 sreberek i platyna gotowa Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 YEAH!!! Zdobyłem przed chwilą swoją drugą platynkę. Zdobyłem ją w Eye of Judgment właśnie. Nie zrobiłem tego sam, gdyż pomógł mi braciszek, kumpel z forum PSX Extreme oraz kumpel z forum Polygami. Bardzo im za to dziękuję i muszę przyznać, że to była bardzo trudna platynka i wymagała sporej wiedzy o EoJ, specjalnego przygotowania decka pod konkretne trofeum, znajomości kart z Set 1,2,3 oraz wieliu kart do dyspozycji. Poradnik - jak ugryść niektóre trofea juz niebawem napiszę Ale jestem zadowolony, wspaniała sprawa! Teraz pora na Uncharted i chyba Ferrari Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Spoko, fajnie by było jakbyśmy się teraz w końcu umówili na moje złoto bo to ostatnie trofeum którego potrzebuję do platyny Może ja też napiszę jakiś poradnik do tego bo mi to zajęło jakieś dwa dni w sumie Edytowane 7 listopada 2008 przez GrimReaperO Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Spoko, fajnie by było jakbyśmy się teraz w końcu umówili na moje złoto bo to ostatnie trofeum którego potrzebuję do platyny Może ja też napiszę jakiś poradnik do tego bo mi to zajęło jakieś dwa dni w sumie ;P Jestem do dyspozycji wieczorami i chętnie pomogę. Tylko w tej chwili gra brat i nie mogę go wywalić sprzed konsoli. Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Aha to dlatego nie odpisujesz;) Wysłałem ci kilka wiadomości jakiś czas temu;P To podaj konkretny dzień i czas to usiądziemy i to dokończymy. P.S. Jak ktoś ma jakieś problemy z jakimś trofeum w tej gierce, np jakiś challenge za trudny to chętnie podam łatwy na to sposób (bez konieczności dokupowania czy nawet drukowania jakichkolwiek kart, sama podstawka wystarczy!) Edytowane 7 listopada 2008 przez GrimReaperO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi