GrimReaperO 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 OK, kolejna platyna do kolekcji Dzięki Katanka za udaną współpracę Muszę przyznać, że była to moim zdaniem jedna z najłatwiejszych i najszybszych do zdobycia platyn, chociaż biorąc pod uwagę cenę samej gry, kart oraz dodatkowych setów równocześnie jedna z najdroższych Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 No i fajnie Ja teraz jak skończę calaka w Penny Arcade, to zabieram się za Uncharted. Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Eye of Judgment - Kilka porad aby zdobyć wszystkie trofea W momencie, kiedy udało nam się z bratem osiągnąć 100% trofeów w Eye of Judgment, postanowiłem napisać krótki poradnik dla mniej doświadczonych graczy, którzy również chcieliby tego dokonać. Wprawdzie trofea brązowe są banalnie proste i można je zdobyć podstawowymi kartami z Starer Deck, ale już zdobycie srebrnych pucharków wymaga nieco wiedzy i większej ilości kart. Nie martwcie się, banalnie prosty trik na zdobycie złota wynagrodzi Wam z nawiązką mozolnie zdobywane srebra. Ale o tym sposobie na końcu. Zapraszam do tej krótkiej lektury, mam nadzieję, że będzie pomocna. Sposobów i strategii na poszczególne wyzwania pewnie jest multum, u nas sprawdziły się następujące … Zacznijmy od tego, że aby zdobyć wszystkie trofea, trzeba mieć wykupione dodatki Set2 i Set3 z PlayStation Store. Bez nich zdobędziemy zaledwie 35% wszystkich osiągnięć. [czytaj więcej ...] http://polygamia.pl/eye-of-judgment-kilka-...szystkie-trofea . Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Mogę się pochwalić że z pomocą Poradnika i boosterków zakupionych u Katanki udało mi się zdobyć wszystkie srebrne i brązowe trofea teraz pozostała kwestia złotego. Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Witam, jako że mój plej został naprawiony, ponownie szukam kogoś do współpracy w zrobieniu złotego pucharka, jak coś to pisać na psn i wysyłać friend requesty, moje psn id Kaczor_kg_PL Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 ok już znalazłem pomocnika to oferta nieaktualna No więc Katanko, skoro już odzyskałem pleja i można się zapisywać na turniej zawsze, to chyba to zrobię. Formalnie Ci napisze maila Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi