acePL 0 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Witam, mam problem z 2 osiągnięciami mianowicie: Free all the pigeons. Open all the pigeon cages in the game to unlock this achievement. Ma ktoś lokalizacje tych 50 ptaszków ? All shields found Find all the shields to unlock this achievement. Ma ktoś lokalizacje wszystkich tarcz ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 (edytowane) Tarcze napewno znajdziesz przy szukaniu ptakow, a zeby je latwiej bylo znalezc to: zmieniasz sie na Obelixa trzymasz RT i pokazuje Ci sie radar. Jesli jest wokol niego pulsujacy okrag to ptak jest na tej planszy ,wtedy szukasz, nie pyka to znaczy ,ze masz wszystkie z danej lokacji. Ostatnia tarcze dostajesz za wszystkie ptaki, to nie panikuj jak utkniesz na 11/12. W zamian za pomoc pozyczylem sobie sygne Edytowane 16 września 2008 przez Owiec Cytuj
acePL 0 Opublikowano 16 września 2008 Autor Opublikowano 16 września 2008 (edytowane) Dzięki za info Powiedz mi jeszcze, zrobiłeś te osiągnięcia przed przejściem całej gry ? Edytowane 16 września 2008 przez acePL Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Przed przejsciem gry sie nie da, bo trzeba wracac do zamknietych lokacji. Zreszta i tak musialem ja 2x przejsc ,bo z(pipi)alem i nie zebralem helmow <_< Jakie mnie zdziwienie ogarnelo, gdy doszedlem do finalowej walki w jakies 2,5h. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi