Skocz do zawartości

Pure

yasiekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.gametrailers.com/player/37081.html

Gram wlasnie w fulla, poki co gra rzadzi. Nie spodziewalem sie niczego dobrego po takim arkejdzie, szczegolnie ze to gra o ATV (no, quadach).

Budowanie pojazdu od zera, wybierajac sposrod 25 roznych rodzajow czesci, z czego kazda ma inny wplyw na statystyki ATV; bardzo dynamiczna rozgrywka, wiele roznych sposobow na pokonanie jednej trasy; w soundtracku m.in. Wolfmother i Pendulum.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość MasterShake
Opublikowano

za duzo dobrych gier teraz wychodzi wiec pure poczeka, ale po demie wrazenia jak najbardziej na plus, malo co mnie tak bawilo ostatnio ;]

Opublikowano

Gra bardzo przypomina Freakstyle, tamta gra byla dobra na kilka wieczorow potem trafila na polke. Jest szansa ze w multi sprawi wiecej frajdy, kazdy quad inny przez wlasny tuning. No i brakuje kolein w błocku. Generalnie za malo błocka jak na rajdy quadami, ale gralem tylko w demo wiec inne trasy moga byc lepsze.

Opublikowano
Demko było zacne i zachęciło mnie do sprawdzenia tytułu a motyw budowania własnego pojazdu może wciągnąć.

Z tego co czytałem na necie to niestety nie ma splita dla Pure :cierpienie:

to na co konsoli 4 porty skoro jest problem ze znalezieniem dobrych gier na przynajmniej 2 graczy...

Opublikowano

I ten brak to chyba jedna z niewielu wad tej gry. Rozgrywka jest bardzo miodna, grywalność super (grałem w demko), do listy gier wartych zagrania z pewnością wchodzi jak dla mnie nieznany wcześniej Pure :).

Opublikowano

Drugi dzien grania i stwierdzam, ze to taki fajny odstresowywacz. Ot, pocic sie zanadto nie trzeba, byleby dobrze jechac i sie nie wyjebywac zanadto. Przy akompaniamencie strawnej muzyki. Taki szybszy FlatOut 2 bez rozbijania.

Gość MasterShake
Opublikowano

8+ w pe

jak sie nazywa ten utwor z dema? Bo to jakis antyk ejst

Opublikowano

pograłem na PC. Solidny tytuł, fajny, ale jak dla mnie brakuje mu troszke polotu :). Te quady jakies takie sztywne. Ale ogolnie tak na 7+/8. Moze wybiore wersje na xa jak bedzie w fajnej cenie

Opublikowano

Dla mnie gra to największe zaskoczenie w tym roku grafika i trasy poprostu niszczą kurde nawet Burnout Paradise nie zrobił na mnie takiego wrażenia szkoda tylko , że wczoraj pograłem 2 godziny , dzisiaj godzinke i już jestem w 5 etapie ( na 10 ) . Niestety największą wadą tej gry jest pewnie krótka żywotność . Całość nakręca dodatkowo świetny soundtrack ( 25 wałków ) od rocka , electro po drum'n'bass ( Pandelum ! :D ) house tam nie uświadczyłem Hiv ;) Przejde mistrzostwa to napiszę więcej w każdym razie moim zdaniem bliżej tej grze do SSXa niż Motorstorm .

Opublikowano
Dwa pytania. Czy istnieje możliwość:

1) zmiany kamery

2) wyświetlenia listy kawałków dostępnych w grze (tytuł, wykonawca itp)

1 - właśnie dziwne ale jest tylko jedno ustawienie .

2 - Tak masz w menu Sound i Custom Track .