qb3k 946 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Przepraszam za moje debilne pytanie, w momencie pisania tamtego posta myślałem o Fable . Hajp się udzielił or smthn. Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Hihi właśnie wygrałem w pewnym konkursie Pure tylko że w wersji na PC:/ Szkoda że nie na xboxa:( Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Dziś dorwałem się do gry i stwierdzam, że jest świetna . Świetny miodny arcade, idealna gra by odpocząc bo ciężkim dniu ;D. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Sciagnolem demo i w ogole nie nie przekonalo. Grafika plastikowa, model jazdy i czesanie trikow tez jakos mnie szczegolnie nie zajawiło. Moze kupie jak cena spadnie to 60-70zł Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 może po prostu nie lubisz gier o sportach extremalnych z lekkim przymrużeniem oka grafika plastikowa? a jaką byś chciał? cel-shading? rzeczywistą? czerń/biel? grafika rzecz gustu a o tym podobno się nie dyskutuje a jak chcę rzeczywistą grafikę to odpalam TV, włączam np. extreme sports channel i mam Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 pamietam jak sprawdzalem demko na ps3 i mialem duze wymagania co do tej gry i demko wogole ich nie spelnilo. Przestalem sie nia interesowac, ale teraz jak zagralem w full wersje na xbox'a to tak mi sie to spodobalo ze przeszedlem w 2 czy 3 dni calos ; D teraz achievmenty sobie robie. Bardzo te gre polecam dla wszystkich, jest genialna. Grafika bez zadnych uproszczen, muzyki nawet nie slysze ale nie przeszkadza mi to (odpalilbym swoja, ale jakies bugi mam, ze losuja mi sie tylko piosenki od "A" do"C"...) a gameplay to cudo. spokojnie moge dac 9/10 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 1,600,000 pkt w freestyle'u ;D jednym trikjiem 600k Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Nie podniecaj się ja zrobiłem 1,400,000 jednym combem no i wczoraj calak pękł, cudna gra Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 ja sie podniecilem jestem z siebie dumny. Calka nie chec mi sie robic bo trza od nowa grac Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 a co za problem? fajna gra to i drugi raz można save skasowałem i jazda Cytuj
shy4 53 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 to fakt gierka spoko wiec i przejść drugi raz to sama przyjemność tylko Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 chwilowo nie mam ochoty, Jest cala masa reszty, dobrych gier Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Mistrzowie trików, zapodajcie jakieś rady, bo mam problem, ciężko mi idzie z combosami, najwyższy wynik jaki udało mi się uzyskać to marne 125000 za combo. Czy lepiej trzymać trik, czy raczej bić mnożnik? Czy flipy są przydatne i warto się na nich skupiać, bo nawet ich nie używam, wykonanie flipa zawiera dużo czasu, a do tego często na gałce nie chce mi wskoczyć, chyba zależy to też od nachylenia quada. Macie jakieś konkretne rady, czy pozostaje mi tylko ćwiczyć i cwiczyć? Drugi pytanko, to czy tryb freeride jest tylko i wyłacznie dostępny w zakładce online? Nie mam dostępu do sieci, a o freeride wyczytałem w tutkach. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Wcale nie takie marne, mi max to 60k/80 . Swietna gierka. Nigdy o niej nie slyszalem wczesniej a demo sprawdzilem z ciekawosci. Tak dobrej gry dawno nie widzialem - nie jest to kolejny NFS czy mizerna kolejna czesc gry jak np. Flatout. Szkoda tylko ze gre jest nieco trudna - albo boty czituja albo dopasowuja sie do mozliwosci gracza. Jako takich wad to gra nie ma poza brakiem Splita. Pozostaje czekac na Pure 2 z wiekszymi dropami, ciekawszymi specialami, itp oraz splitem . Niedlugo przyjdzie MC LA i zobaczymy ktora gra bedzie scigalka roku 2008 - narazie to duze szanse ma u mnie Pure Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Masz nabity pasek boosta, jedziesz, zbierasz mnożnik, boost na maksa by do hopki zdążyć nim czas comba minie, robisz tricki (odpuść flipy, wal na maksa trików, bo każdy kolejny to większy mnożnik), lądujesz, znów boost do oporu i do kolejnej hopki, przy dużych skokach wciskaj specjale i tak do oporu. Niektóre trasy są stworzone do takiej jazdy (Ghost Creek - ?chyba tak się to zwało) Mój max combo? 1,250,000 A Pure bije na głowę MC LA IMO Poradnik mojego autorstwa: http://www.onlinecenter.pl/Poradniki-Xbox-360/Pure.html (choć ktoś z redakcji ingerował w tekst i przetłumaczył słowo: "Trick'i" na "sztuczki"...) Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Sorry jeśli takie pytanie już padło ale czy w tej grze da się zmienić poziom trudności ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Nie ;P, im dalej grasz tym ai jest mocniejsze . Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Albo bardziej oszukuje . Dla mnie to jedna z największych wad gry, jadę cały wyścig na pierwszym miejscu a metr przed metą jak z procy wystrzeliwuje 5 przeciwników i jestem 6 . Po demku spodziewałem się trochę łatwiejszej gry . Cytuj
joseph 1 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 w końcu to nie symulator;) ale zgadzam się ,potrafi trochę to wpienic:) od dawna tak dobrze nie bawilem się przy wyścigacg arcade (ostatnio chyba freekstyle na ps2 tak mnie wciągnąl) chociaż pod koniec gra traci już swój power "przyciągania" do tv;) jak na razie odpuściłem sobie dwie ostatnie klasy wyścigów:) ale i tak z czystym sumieniem polecam! Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 trzeba grac tak by mieć dużą przewagę lub zostawić (zrobić) boosta na ostatnie metry i wtedy nikt cię nie prześcignie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Ale nawet robiac szybkiego quada to jest pewne osoba ktora ma niezly start i jestesmy za nia kilka metrow. Wkurza to zwlaszcza w trybie Sprint. Zostaly mi 2 ostatnie etapy ale juz nie dalem rady bo poziom trudnoscimnie zabijal choc pozostale eventy na 1 miejscu zrobilem Cytuj
miki77 16 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 Podobno da się chwilowo zmniejszyć poziom trudności. Wracasz do treningu i nie kończysz go. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Podobno da się chwilowo zmniejszyć poziom trudności. Wracasz do treningu i nie kończysz go. pierwsze słyszę stopień trudności zwiększa się wraz z postępem w grze oraz dostępnymi (lepszymi) częściami do quadów Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 ale przeciez ta gra nie jest jakos specjalnie trudna... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi