Gość Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 (edytowane) There are 38 trophies overall. Platinum Trascendence - Earn all the trophies in the gameBronzeUplift - Obtain a medal for every cell in Uplift Warped - Obtain a medal for every cell in Warped Frenzy - Obtain a medal for every cell in Frenzy Vertigo - Obtain a medal for every cell in Vertigo Head Rush - Obtain a medal for every cell in Head Rush Speed Freak - Obtain a medal for every cell in Speed Freak Drop Zone - Obtain a medal for every cell in Drop Zone Meltdown - Obtain a medal for every cell in Meltdown 1 Gold Medal won, 86 to go... - Obtain your first gold medal Flatland Flyer - Execute and land a successful barrel roll on Moa Therma Own the Zone - Get 20 consecutive perfect zones in a single Zone Mode event Double Kill - Eliminate at least two opponents in any race Endurance - Finish an online 12 race tournament Connected 1 - Finish 10 online races SilverCampaign Legend - Obtain a gold medal for every cell in race Campaign Airbraker - Reach Zone 50 (Subsonic) in Zone Mode on any track using only airbrakes and sideshift. Motion sensor controls must be tuned off Tournament Ace - Win every race of an 8 stage Racebox tournament on Skilled or Elite difficulty. Connected 2 - Win 10 online races Lapped Out - Complete 99 laps in a single Racebox, Speed Lap session AG Assassin - Eliminate 50 online opponents WipEout Dis(pipi)le - Obtain 100,000 loyalty points for any team GoldElite Campaign Legend - Obtain a gold medal for every cell in Race Campaign on Elite difficulty Zone Zeus - In Zone Mode, reach Zone 75 on any track Arcade Perfect - Finish 1st on all 16 tracks in Phantom class Racebox races on Elite difficulty Beat Zico - Equal or beat the lap time of 30.82 seconds on Anulpha Pass (Forward), Speed Lap, Venom using the Piranha Livery Liberation - Unlock every ship skin in the game Secret (all Bronze)Smile Please - Use Photo Mode to take a photo Rookie Reward - Win any race with Pilot Assist on. Happy Accident? - Execute your first successful barrel roll Keep Rollin' - Execute 100 successful barrel rolls Gemini - Complete 20 two-player, split-screen races. Sponge - Absorb 500 items. Bling Brigade - Finish an eight player online race with all players using ships that are displaying Campaign Skins. Mercenary - Get at least 500 loyalty points for each team. Motion Master - Win a Campaign or Racebox race with the motion sensor option set to 'pitch and steering'. Directional buttons, Left Stick & Pilot Assist cannot be used to obtain this trophy. Thanks for the Memory - Win a Campaign, Racebox or Online race using each HUD style variation. Deadly Momentum - Get eliminated in a race on Novice difficulty via NeoGAF i ps3trophies Edytowane 19 stycznia 2009 przez Gość Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Flatland Flyer - Execute and land a successful barrel roll on Moa Therma To trofeum jest hardocoreowe. Ale jednak się da, znalazłem rozwiązanie. http://pl.youtube.com/watch?v=cvO3keAAO9E Airbraker - Reach Zone 50 (Subsonic) in Zone Mode on any track using only airbrakes and sideshift. Motion sensor controls must be tuned off Ma ktoś tutorial jak się tym sposobem lata? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Ktos wie cos wiecej na temat sekretnym pucharkow? ;p Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Ktos wie cos wiecej na temat sekretnym pucharkow? ;p Make a photo ;D - jeden z nich Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 http://www.ps3trophies.org/game/wipeout-hd/trophies Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Z tym Zico, to dobiłem do 32.81 i ni cholery nie mogę więcej urwać....siedziałem nad tym jak na razie 100 kółek....daje sobie spokój xD może jak odpocznę to uda mi się coś urwać później x_X Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Ja z pucharkiem Zico wyciagnelem czas 32.51 i nie mam pojecia jak moge wiecej ;P Aktualnie zajmuje 18 lokate na swiecie ;x Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 z tym rankingiem to jest dziwnie, bo np u mnie pokazuje po wyścigu, że byłem dajmy 10....ale z opcji records jestem nie widoczny na globalu @_@ chociaż wcześniej na liscie po wyscigu tak xD Zdaje mi się, że ranking nie pokazuje nas na globalu, ale inni nas tam widzą x_X Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Zdaje mi się, że ranking nie pokazuje nas na globalu, ale inni nas tam widzą x_X Pokazuje, pokazuje tylko ten cały ranking nie działa najlepiej i aktualizuje się jakoś dziwnie, czasem nasz czas trafia po godzinie na listę a czasem po kilkunastu. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 (edytowane) Ja z pucharkiem Zico wyciagnelem czas 32.51 i nie mam pojecia jak moge wiecej ;P Aktualnie zajmuje 18 lokate na swiecie ;x Gratulacje, u mnie 32.55, obecnie 25 na sw.. Wydaje mi sie ze na koncu wcale nie leci sie do konca gornym torem... edit: 32.21 16 padów i 1 barell roll. Chyba jeden BR ominąłem? Edytowane 27 września 2008 przez t3xz Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Grigori gz ;P Ja potrafie zrobic na tej trasie tylko 2 beczki, powiedz gdzie mozna wsadzic ta 3 ;P Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Own the Zone - Get 20 consecutive perfect zones in a single Zone Mode event czy to oznacza że muszę zrobić 20 kółek nie dotykając ani razu bandy ? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Raczej robiąc perfecty pomiędzy zmianami zone, a te zmieniaja się nawet 2 razy na kółko...ja zrobiłem 19 ~_~ perfectów w moim ostatnim 42 zone kursie Edytowane 28 września 2008 przez sakiu Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Zone 45. Trophy Aitbreaker: Reach Zone 50 (Subsonic) in Zone Mode on any track using ONLY airbrakes and shideshift. Klik - http://pl.youtube.com/watch?v=8COG6IrsYUo&...feature=related Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Po pierwszym zakręcie jest spadek i mała mulda - z niej trzeba wyskoczyć i odbić się od kolejnej, wyższej. Innymi słowy przelatuje nad tymi trzema speed podami. Nie wiem jak robią Ci goście co mają po 16 zaliczone. Btw. Już mam po dziurki w uszach tej trasy a najgorsza jest świadomość że Zonowe trofea będę na niej robił. Kur&@#%. Słyszałem, że właśnie w tym momencie trzeba zrobić BR, ale kompletnie nie mam pojęcia jak tego dokonać. Podnieść dziób? Obniżyć? Bolid lekko podskakuje i po tym zaliczam 3 speed pady. O BR nie ma mowy. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Po pierwszym zakręcie jest spadek i mała mulda - z niej trzeba wyskoczyć i odbić się od kolejnej, wyższej. Innymi słowy przelatuje nad tymi trzema speed podami. Nie wiem jak robią Ci goście co mają po 16 zaliczone. Btw. Już mam po dziurki w uszach tej trasy a najgorsza jest świadomość że Zonowe trofea będę na niej robił. Kur&@#%. Słyszałem, że właśnie w tym momencie trzeba zrobić BR, ale kompletnie nie mam pojęcia jak tego dokonać. Podnieść dziób? Obniżyć? Bolid lekko podskakuje i po tym zaliczam 3 speed pady. O BR nie ma mowy. Dołączam sie do prośby o instrukcję Grigori masz możliwość wrzucenia tego na youtube ? @Grigori Hehe sorry, z pamięci pisałem Edytowane 28 września 2008 przez Łebi Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 @Grigori - inaczej przejazd tej trasy widziałem; Cholera. Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) YEAAAAAH!!! Zico OWNED!! Po tylu kółkach (bankowo ponad 1000) w końcu go dojechałem, a co najlepsze wiem jak ubić jeszcze lepszy czas. Myślę, że da się zejść poniżej 30 sec. grając moim sposobem z 4 barrel rolami. Mój czas 30.77 ale przejazdowi dużo brakuje do ideału. Edytowane 28 września 2008 przez Assphalt Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Początek mam taki jak u Ciebie, z tym że ja nie stosuje side shiftów, nose pitchy czy innego szajsu. Wale boosta (pupa w dół to wyżej podlatuje) na tym pagórku co ty, w locie barrel roll, dalej kolejna górka przed wjazdem do tunelu, wybicie po barrel rollu, najlepiej jak najniżej, żeby zahaczyć o speed pada zaraz za wzgórzem (barrel roll w trakcie ofc.). 2 kolejne zakręty wiadomo. Hardcore zaczyna się przy trzecim zaraz przed wjazdem na skrót. Zakręt ścinam ale przy końcówce schodze do zewnętrznej by wybić się lekkim skosem na prawo do mostku tak jakbym miał spaść (ale bez przesady). W tym krótkim momencie gdy jestem w powietrzu ładuje trzeciego barrel rolla (hardcore, który wychodzi raz na ileś tam powtórzeń). Końcówka wiadomo - zapierdzielasz mostkiem i po ostatnim speed padzie na lewo hop z rollem. Ja staram się lądować na barierce bo wydaje mi się, że boost po rollu trwa moment dłużej. Jeśli wszystko wyjdzie perfekcyjnie myślę, że powinno się zejść poniżej 30 sekund. Edytowane 28 września 2008 przez Assphalt Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 O co chodzi z tymi ukrytymi pucharami? Przy kilku pucharach są znaki zapytania i nie są one aktywne. Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 http://www.ps3trophies.org/game/wipeout-hd/trophies Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) filmik z BR Edytowane 28 września 2008 przez t3xz Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Niesamowite Oo Btw : Zrobil ktos juz 50 Zone'ów bez uzywania d-pada? ;d Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 filmik z BR jak to niesamowicie prosto wygląda na tym filmiku,a w rzeczywistości jest niewiarygodnie trudne Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 (edytowane) An easy way to get the 99 laps is to go on the oval shaped track (Can't remember the name at the minute, I'll check later tonight) on phantom speed, choose the Piranha, turn out pilot assist and then build something to weigh down the X button and go and watch a DVD or something The pilot assist will make you not hit any walls, and it'll take ~25s a lap (Around 40 minutes all together) http://www.ps3trophies.co.uk/showthread.ph...8197&page=2 Dobry pomysł Edytowane 29 września 2008 przez XM16E1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi