Opublikowano 29 września 200816 l ja na maksa robie 44 zony bez dpada.... Zico ciągle mnie roluje, ale właśnie nabiłem barrel rolla na moa therma xD ufff ale to debilnie łatwe haha.....jak mogłem tak długo się z tym męczyć @_@
Opublikowano 29 września 200816 l Ja zrobiłem dzisiaj Zone 50 samymi hamulcami. Trophy niezaliczone, a miałem wyświetlone, że Zone 50 jest. (pipi)a, chamstwo. Łatwe to w sumie. Ten wynik miałem za pierwszym razem, potem musiałem wyłączyć konsolę. Mój rekord to Zone 58, potem hardcore.
Opublikowano 29 września 200816 l Ja zrobiłem dzisiaj Zone 50 samymi hamulcami. Trophy niezaliczone, a miałem wyświetlone, że Zone 50 jest. (pipi)a, chamstwo. Łatwe to w sumie. Ten wynik miałem za pierwszym razem, potem musiałem wyłączyć konsolę. Mój rekord to Zone 58, potem hardcore. na jakiej trasie to robisz? bez przesady,że w sumie to łatwe W każdym razie gratuluje refleksu
Opublikowano 29 września 200816 l Zeby zaliczylo to trzeba przeskoczyc dany zone...czyli powinienes miec zone 51 x_X, albo poprostu miales 51 i pecha ;p
Opublikowano 29 września 200816 l Anulpha Pass (fwd) moim pojazdem A.G. Systems. Zrobiłem to drugi raz, tym razem zaliczyli A te 75 jest niewykonalne, chyba, że się podrasuje airbrake sensitivity (czy jakoś tak), bo na zakretach się potem nie da wyrobić. A Zone 50 samymi airbrake'ami jest naprawdę łatwe !!! Spróbujcie się kilka razy, a potem poleci z górki Ed: a mi muzyka pomaga Mason - Exceeder daje radę. Edytowane 29 września 200816 l przez Figlarz
Opublikowano 29 września 200816 l Reach Zone 50 (Subsonic) in Zone Mode on any track using only airbrakes and sideshift Zrobione!!! haha...jak mi pokazało trophy to zaraz się zabiłem, a miałem jeszcze 40% życia....mogłem wycisnąć więcej xD ale jazda niezła była....próbowałem kilka razy ufff....robiłem na anulpha pass forward. EDIT: Moge potwierdzic, ze nie trzeb miec 51...mialem 50 i z radosci sie zabilem, a wszystko zaliczone. Edytowane 29 września 200816 l przez sakiu
Opublikowano 29 września 200816 l Ja zrobiłem dzisiaj Zone 50 samymi hamulcami. Trophy niezaliczone, a miałem wyświetlone, że Zone 50 jest. (pipi)a, chamstwo. Łatwe to w sumie. Ten wynik miałem za pierwszym razem, potem musiałem wyłączyć konsolę. Mój rekord to Zone 58, potem hardcore. Może masz już gałki zrypane i Ci same skręcają? Ja tak miałem w starym padzie.
Opublikowano 29 września 200816 l Na standardzie wszystko, dopiero potem sie dowiedziałem, że można zmienić. Sam się dziwię, że mi to aż tak łatwo poszło Walcie perfect zony = +10 hp.
Opublikowano 29 września 200816 l Standardowe to chyba 30%, nie jestem pewien. Grigori - próbuj na Anulpha Pass, tylko trzeba skupienia i perfect zonów Gdzie można się dowiedzieć, jak wykonać Trophies "???" (pytajniczki) ? Jest rozpiska na jakiejś stronie ?
Opublikowano 29 września 200816 l Link był wstawiany n razy: http://www.ps3trophies.org/game/wipeout-hd/trophies
Opublikowano 29 września 200816 l Airbraker padło (perfecty zresztą też) - myślałem w sumie, że będę się z tym męczył do końca życia bo wymiatacz ze mnie żaden. Pękło za drugim podejściem ot tak po pracy. Anulpha Pass forward, AB sensitivity na 30%. Piszę się na Trophy ze skinami z Campaign mode.
Opublikowano 29 września 200816 l U mnie narazie pękło 20 perfect zone'ów. Teraz czas zabrac sie za 50 bez d-pada ;d Problem jest w tym ze narazie normalnie dolatuje do 45 zone. Zobaczymy ;p
Opublikowano 30 września 200816 l Właśnie doszedłem do 47 lvl i klapa. Niby miałem 30 hp ,ale jak zaczałem się odbijac od band to się zrobiło 0
Opublikowano 30 września 200816 l ja robie zony na 100% czułość AB o_O ......dzisiaj, spróbuje perfect zony, udaje mi się narazie 4-5 perfect lapów na samych airbreaks robić...na serio ale z AB jest łatwiej niż normalnie >.>
Opublikowano 30 września 200816 l Przyszedlem ze szkoly, odpalilem WHD i od razu 56 zone i Airbraker Teraz biore sie za Zico...
Opublikowano 1 października 200816 l hmm zdaje mi się, że cpu oszukuje.....w campaign daje rade na anulpha pass skilled/elite ale w single tournament dla trophy (ten zeby wygrac 8 wyscigow w turnieju) jeżdża kilka razy lepiej @_@
Opublikowano 1 października 200816 l 50 Zone'ow pękło, jestem z siebie zadowolony ;p Jednak zrobienie 75 to jest jakies nieporozumienie ;d
Opublikowano 1 października 200816 l Na poprzedniej stronie dał juz link do tego Grigori Btw. z tym Zico to da się wygrac tylko przez fart czasowy ? Bo jeszcze nie widziałem ,aby ktos zszedł poniżej 30sek. Edytowane 1 października 200816 l przez XM16E1
Opublikowano 2 października 200816 l czegoś tu nie rozumiem! zone 50 dałem radę...prawie perfect 20 zone też (17 narazie), zrobiłem tego barrela na moa therma....ale Zico ni cholery nie moge pobić ciągle wale w bandy tymi beczkami haha ~_~
Opublikowano 2 października 200816 l Mam pytanko...Czy ktos z Was zdobyl trofeum w ktorym trzeba pobic czas ZICO ? Mowie o Anulpha Pass w Speed Zone w Venomie latajac Piranha...Masakra. Robie 4 "rolle" i mam czas 33.07... to ponad 2 sekundy za malo do trofeum Juz mam dosc. Widzialem filmik na youtube...Gosc trzyma boosta przez cale okrazenie i odpala go zaraz przed meta... To jest dla mnie wyzwanie trudniejsze niz zagrac Slayera na hardzie w guitar hero III
Opublikowano 2 października 200816 l Kurde mam podobnie, czas 32 z groszem ale bez tego BR przy skoku na kładke (kurna jak Wy ten br tam robicie). Wydaje mi się że bardzo ważny jest też optymalny tor jazdy, ścinanie zakrętów i branie ich po jak najmniejszym łuku.
Opublikowano 2 października 200816 l przed skokiem na ten waski tor musisz podniesc troche dziob statku i skakac maksymalnie z prawej strony. Najtrudniejszy BR na trasie...ale mozna sie nauczyc
Opublikowano 3 października 200816 l przed skokiem na ten waski tor musisz podniesc troche dziob statku i skakac maksymalnie z prawej strony. Najtrudniejszy BR na trasie...ale mozna sie nauczyc Teorie tego skoku to ja znam, gorzej z praktyką hehe Phi, można pobić ten rekord przy trzech a nawet dwóch BRach. Ale jak ktoś skupia się tylko na wciśnięciu 4 BR a perfekcyjny tor jazdy ma gdzieś, to się nie ma co dziwić że mu nie wychodzi. Także Łebi, zapomnij o tej beczce przed skrótem i szlifuj tor. I nie używaj Airbreaków, tylko Sideshifty. No tak własnie staram się robić, odpuszczam ten br przed kładką z tym że jak zrobie dobrze tor to np ostatnim br spadając z kładki zachacze o bande albo dam ciała z 2 rollami na hopce i górce w tunelu. Nosz kurna zawsze jakiś element mi nie wyjdzie hehe Ale nie odpuszcze... dokopie Zico wcześniej lub później.