Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) To postanowione. Hostuje Gerath. Ustaw oczywiście na 7/7 Frendów. Załatwisz tego kumpla też? Jeszcze niech mi mądry Snake_PL powie czy ma kogoś z ekipy na swojej liście, bo jeśli nie to nie wiem jak chcesz się do gry dostać. Edytowane 7 października 2008 przez Gość Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Mhm, btw co do zone. Ja robie 61 zone'ow i przypadkiem zrobilem BR ;d Tip : Lecac na subsonic nie polecam leciec gornym skrotem do konca, bo w najgorszym przypadku uderzymy w most. Dzisiaj sprawdzalem wynki globalne i chyba je zaktualizowali. Nie moglem uwierzyc, koles zrobil 96 zone'ow :o Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 No to 21.00 będzie założone. Muszę mieć wszystkie osoby we friendsach czy to Friends 7/7 po prostu zblokuje miejsce dla freindsow moich friendsow. Grigori weź tak czy owak rzuć jakimś invitem jak będziesz przy konsolce na PSNiD: Gerath - to się przed 21.00 dogadamy jeszcze co i jak. Tak mój kumpel też będzie PSNiD - Dname1N. Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Ja to Ci chyba wczoraj wieczorem invajta wysłałem. Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Hmmm...może nie zauważyłem, sprawdzę jak będe w domu. Mam hsy, camery, sresy to się dogadamy napewno Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 To postanowione. Hostuje Gerath. Ustaw oczywiście na 7/7 Frendów. Załatwisz tego kumpla też? Jeszcze niech mi mądry Snake_PL powie czy ma kogoś z ekipy na swojej liście, bo jeśli nie to nie wiem jak chcesz się do gry dostać. Własnie nikogo nie mam, daj mi zapa to skasuje kogoś, mam nadzieje, że się nie obrazi . Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Ponawiam pytanie, czy wystarczy, że się zchainujemy Friendsami ? Bo tak mi się wydaje, że nie musi mieć każdy każdego bo widać Friendsow gdzie są. Ale zamotałem Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Pewnie nie trzeba. To ja Ci Snake invita wyślę zaraz. Resztę już chyba mam na liście. Cytuj
xXkillerjezXx 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Panowie będę o 21,00 jak było mówione mogę się spóźnić max 5min Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Gra stoi, jakby co to dodawajcie mnie do friendsow. Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) Wszyscy są aktywni na mojej liście, ale z byciem w grze już gorzej. Ja postawiłem. Edytowane 7 października 2008 przez Gość Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) Ten mój kumpel jest offline a nie mogę się do niego dodzwonić. Masz kogoś w rezerwie jakby co ? Dałem też info na inne forum, może się ktoś skusi. Edit: jest online Edytowane 7 października 2008 przez Gerath Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Gerath, dawaj tego kumpla Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) idzie idzie...hmmm siedzie w wipeoucie ale cos nie dolacza, cos nie widzial. Wychodzi na to, ze hosta trza miec w FL Edytowane 7 października 2008 przez Gerath Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Udało się. Fuksem. Uff. Bo już po raz drugi bym nie zniósł odpisywanie 6 osobom - muszę sobie klawe kupić. Rada dla ludzi którzy będą robić jeszcze ten puchar. Host musi być na FL każdego. Jak coś mogę pomóc, ale nie pojedynczym ludziom, tylko zorganizowanym grupkom. Tak btw. to doświadczenia z kampanii na elite nieźle uczą - jak z Sebenco i Projektem męczyłem się po parę godzin w kampanii, tak na Arcade zrobiłem Projekta za pierwszym razem (sic!) a Sebenco po pół godziny. Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Campaign Legend na to trofeum trzeba same wyścigi czy zony i timetriale itp. też? Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Dobra no to ja się piszę na następną akcję zdobywania tego trofeum bo dziś niestety się nie wyrobiłem Niech się tu dopisuje kto też zamierza to zdobyć niedługo lub kto już ma ale może pomóc Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 @Snake - każdy heksagram musisz mieć z medalem. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Dzieki za pucharek, myslalem ze juz nie wypali jednak udalo sie ;P Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Fajnie, że byłem zdychający(chory), a ja się wbijam na wszystkie ustawki i inne przyjemności, a tu przegapiłem hehe. Polecę w drugiej turze, trofeum nie ucieknie. Te lustrzane skiny to są niby te trzecie tam tak, bo jak dla mnie to raczej rdza niż lustro xD. Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Chromy to 4 skin i nie masz go, jeśli nie skończyłeś kampanii. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Mam chrome, jak ktoś chętny, to możemy ustawkę zrobić. Jestem dostępny po 19stej godzinie, do oporu xD. Możecie słać invite. Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Ja także mam chroma, więc jestem gotowy za zdobycie tego trofeum. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Zbieram ludzi do drugiego podejścia na Bling trophy. Wrzucam siebie i zapewne Wolak_PL też by chciał xD. Dopisywać się, trzeba to zrobić ludzie xD. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 No, mozecie do mnie mowic Zeus huehue ;d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi