Skocz do zawartości

WipEout HD

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oki, host niech ma wszystkich na friend list, przy zakładaniu friends 7/7, żeby nam się nikt nie wtrynił. Ja dzisiaj raczej będę dostępny, możecie na mnie liczyć, po 16stej do oporu ;)

Opublikowano (edytowane)

Jak wygląda ostatecznie ta lista, bo 6 osób mam póki co na friend liście, a muszę mieć wszystkie by widzieć serwer i kto w ogóle jest hostem. O 17 jestem dostępny ogólnie, bo jeszcze nie miałem okazji konsoli włączyć.

Edytowane przez Wolak10
Gość Gosc_zawiszakapy_*
Opublikowano

To jak z tym turniejem pasuje komus tak o 20????? jakby co moj nick zawiszakapy

Opublikowano
Ok, to ja przepinam PS3 i wbijam online ;) Powysyłajcie zaproszenia jeśli trzeba ;) bo ja nie wiem w końcu kto ma jechać

Jak mozesz to wyslij mi zaproszenie

Opublikowano (edytowane)
Dzięki panowie ;) Jakbym wcześniej wystartował, to bym was rozwalił :D A i tak byłem 2 ;>

Apropos wyścigu, nie wiecie może czemu pod koniec miałem energię prawie na zerowym poziome, mimo że od nikogo nie dostałem i nie dotykałem band? Trochę mnie to zdziwiło kiedy zginąłem :D

Edytowane przez GrimReaperO
Opublikowano

Wielkie dzięki za trofeum, a co do tego wyścigu podczas to mnie zabił ścisk innych statków, lecę sobie pomiędzy nimi i się odbijam jak od ścian, do tego jeszcze miałem pilot assist włączone xD.

Opublikowano

Wyrwaliście mnie z Zone dziady, a tak dobrze mi szło. ;)

Jak wróciłem to już straciłem wenę. Redmitsu, jestem już blisko - tylko 3 Zony więcej.

Opublikowano
Dzięki panowie ;) Jakbym wcześniej wystartował, to bym was rozwalił :D A i tak byłem 2 ;>

Apropos wyścigu, nie wiecie może czemu pod koniec miałem energię prawie na zerowym poziome, mimo że od nikogo nie dostałem i nie dotykałem band? Trochę mnie to zdziwiło kiedy zginąłem :D

Prawdopodobnie ktoś walnął ci z + -....to zamienia energię między statkami ;p

Szkoda, że nie mam czasu gnębić singla, bo bym z chęcią też zrobił tego trophy, ale niestety jestem dopiero na 3 evencie xD

Co do zonów, to prawie macha wyrwałem, więc już niedługo xD

Opublikowano

Właśnie wpadło trophy za 75 zone :D . Powiem tyle że opracowałem całkiem dobry i wygodny (jak dla mnie) sposób na zrobienie tego trophy. Cały czas używałem tylko airbrakes (80%) i grałem na odwróconym padzie o 180 stopni (gałki do dołu). Jednoczesnie mam przestawione controls tak aby pod R2 był skręt w lewo a pod L2 w prawo. Przez to ze mamy odwróconego pada mamy większą kontrole bo możemy używać kciuka.