Skocz do zawartości

WipEout HD

Featured Replies

Opublikowano

Oki, host niech ma wszystkich na friend list, przy zakładaniu friends 7/7, żeby nam się nikt nie wtrynił. Ja dzisiaj raczej będę dostępny, możecie na mnie liczyć, po 16stej do oporu ;)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 60,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• robiąć SS w lewo zyskuje sie kilka setnych         chodzi o % w ustawieniach kontrolera. ogolnie chodzi o to, ze sixaxis/ds3 ma analogowe przyciski i jak masz dużo procent na czułości to gra wyk

• Ja mogę pomóc, daj znać tylko kiedy.

• Jakby co, to daj znać. Jestem zazwyczaj po 19:00. 

Opublikowano

Jak wygląda ostatecznie ta lista, bo 6 osób mam póki co na friend liście, a muszę mieć wszystkie by widzieć serwer i kto w ogóle jest hostem. O 17 jestem dostępny ogólnie, bo jeszcze nie miałem okazji konsoli włączyć.

Edytowane przez Wolak10

Opublikowano

Jak co to ja dzisiaj do wieczora mogę podpiąć konsolę do drugiego pokoju (gdzie mam za(pipi)istego neta i wolny TV) i moge zagrać ;)

Opublikowano

To jak z tym turniejem pasuje komus tak o 20????? jakby co moj nick zawiszakapy

Opublikowano
Mi pasi, o 20 będę dostepny...

jakby co juz jestem online

Opublikowano

Ok, to ja przepinam PS3 i wbijam online ;) Powysyłajcie zaproszenia jeśli trzeba ;) bo ja nie wiem w końcu kto ma jechać

Opublikowano
Ok, to ja przepinam PS3 i wbijam online ;) Powysyłajcie zaproszenia jeśli trzeba ;) bo ja nie wiem w końcu kto ma jechać

Jak mozesz to wyslij mi zaproszenie

Opublikowano

Dzięki panowie ;) Jakbym wcześniej wystartował, to bym was rozwalił :D A i tak byłem 2 ;>

Opublikowano

Wielki ukłon dla Was

Opublikowano
Dzięki panowie ;) Jakbym wcześniej wystartował, to bym was rozwalił :D A i tak byłem 2 ;>

Apropos wyścigu, nie wiecie może czemu pod koniec miałem energię prawie na zerowym poziome, mimo że od nikogo nie dostałem i nie dotykałem band? Trochę mnie to zdziwiło kiedy zginąłem :D

Edytowane przez GrimReaperO

Opublikowano

Wielkie dzięki za trofeum, a co do tego wyścigu podczas to mnie zabił ścisk innych statków, lecę sobie pomiędzy nimi i się odbijam jak od ścian, do tego jeszcze miałem pilot assist włączone xD.

Opublikowano

Dzięki za trophy, byłem pierwszy 8)

Opublikowano

Wyrwaliście mnie z Zone dziady, a tak dobrze mi szło. ;)

Jak wróciłem to już straciłem wenę. Redmitsu, jestem już blisko - tylko 3 Zony więcej.

Opublikowano

Apropos wyścigu, nie wiecie może czemu pod koniec miałem energię prawie na zerowym poziome, mimo że od nikogo nie dostałem i nie dotykałem band? Trochę mnie to zdziwiło kiedy zginąłem :D

Prawdopodobnie ktoś walnął ci z + -....to zamienia energię między statkami ;p

Szkoda, że nie mam czasu gnębić singla, bo bym z chęcią też zrobił tego trophy, ale niestety jestem dopiero na 3 evencie xD

Co do zonów, to prawie macha wyrwałem, więc już niedługo xD

Opublikowano

Właśnie wpadło trophy za 75 zone :D . Powiem tyle że opracowałem całkiem dobry i wygodny (jak dla mnie) sposób na zrobienie tego trophy. Cały czas używałem tylko airbrakes (80%) i grałem na odwróconym padzie o 180 stopni (gałki do dołu). Jednoczesnie mam przestawione controls tak aby pod R2 był skręt w lewo a pod L2 w prawo. Przez to ze mamy odwróconego pada mamy większą kontrole bo możemy używać kciuka.