Skocz do zawartości

WipEout HD

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak Ty żeś na to wpadł!?!? :huh:

Ja mam już dość tego trofeum - jestem tak blisko a jednak tak daleko. Pocieszam się że Ty i Redmitsu wciąż jesteście w plecy z Elite Champion. :spox:

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Mnie wkurzają podczas kampanii time triale na niektóre trace pół dnia aby miec złoto...

Jak trzeba zrobić to trophie: Thanks for the Memory, bo wygrałem wyścig z każdym stylem huda w racebox i nic nie dostałem?

Edytowane przez Snake_PL
Opublikowano (edytowane)

Ktoś chętny na trophies z 8 campaning skinami?

To dziwne Snake, ja po prostu dwa wyścigi(,racebox, single race, novice) raz z tym raz z tym i od razu wpadło. Od jakiej ilości loyality point wpada 3 skin dla stateczka?

Edytowane przez Wiolku
Opublikowano

Co do Blinga - ja też mogę pomóc, mimo, że mam już trophy :P Muszę się odegrać za ostatnią "porażkę" (second place) :D

(pipi)a, ostatnio nie mam czasu, żeby pograć. Ale spoko, dzisiaj zaczyna się weekend, więc nadrobie zaległości :> A żeby nie stracić formy w WipEouta, gram na wykładach na PSP w Pulse'a :lol:

Opublikowano

Siadłem dziś przy tej grze i po 10 minutach wyłączyłem....już nie mam siły na te męczarnie :( załamałem się chyba, nie jestem aż tak wytrwały, je_bać te trofea! ;) (23% dopiero)

Dobra idę dalej grać...

Opublikowano

Trofea w WipEout są takie przyjemne, że szlag może trafić, mi zostały już tylko do zdobycia 4 złote i 1 srebrny puchar o ile srebrny to formalność(100k loyality) tak reszta nie jest zbyt przyjemna, ale co mi tam. Chętnie też pomogą z trofeum i przy okazji pogra się online w końcu, bo jakoś mało ustawek na chociażby zwykłe pogranie coś : P.

Opublikowano (edytowane)

Zeruś, nie wiem kto to pisał, ale o wyłączaniu broni na Arcade Perfect (jest trudniej), czy nie traceniu energii "aż" do 45 zony (wypadałoby do 60-tej), to trochę bzdury. Podobnie z Livery Liberation - są tylko cztery skiny, nie pięć i nie trzeba zaliczyć kampanii na Elite żeby odkryć czwarty. Samo przejście Elita natomiast to oddzielny złoty medal.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

hmm gra oszukuje ;p bo potrafię już robić perfect lapsy do zone 42 non stop, a później bang i zone 58 leże i kwicze jak zwykle :) zauważyłem tutaj, że od zone 50 nabija je cholernie wolno, na pewno wolniej niż wcześniejsze ;p

Opublikowano

Niie, robi równie szybko. Co 10 sekund wchodzi następny zone, a jak jedziesz szybciej, to ci się wydaje, że wolniej się podnosi, bo więcej przejedziesz zanim się zmieni ;) (mam nadzieję, że zrozumieliście :D )

Kurwa, dzisiaj miałem takiego pecha... Byłem już na Zone 70 i miałem jeszcze 58 hp. no to zayebiście, trophy w końcu wpadnie. Ale niestety na 71 Zonie złapał mnie bug i moj pojazd przeleciał przez zakręt i znalazłem się nagle prostopadle do ściany i 50 hp przeleciało w 1,5 sekundy. A potem to już formalność :/

Opublikowano

Najgorzej, że w okolicach siedemdziesiątki jeden lap trwa jakieś 12-15 sekund.

Figlarz, ja również już niezliczoną liczbę razy traciłem po 50 hp w parę chwil na Mach'u, zawsze jednak w skutek swoich błędów - Ty zresztą również, w tym przypadku, bo nie możesz powiedzieć że błąd fizyki powstał sam z siebie i bolid Ci skręcił wbrew woli. Błąd gry mógł być, ale Ty byłeś jego katalizatorem. ;)

Ja mam pauzę, zostawiam sobie dwa ostatnie trofea na niedaleką przyszłość bo aktualnie w czytniku zadomowiło się LBP.

Opublikowano

Właśnie nie wiem, czy to był mój błąd... Przeleciałem przez zakręt i nagle znalazłem się przy ścianie i po mnie. Ale jestem już bardzo blisko. Na dzień mogę tylko spróbować 2-3 razy, bo więcej moje oczy nie wytrzymują :D

Opublikowano

Też to zauważyłem. Pierwsze runy są najlepsze, później forma opada. Trzeba być na prawdę w super kondycji żeby utrzymać taką aktywność mózgu przez ten czas. BTW. Ten czas to "zaledwie" 12 i pół minuty, a w grze wydaje się to wiecznością.

Jeszcze się okaże że to trofeum jest sekretnym kryterium wg którego przyjmują nową serie kandydatów do NASA. :D

Opublikowano

YEAAAAAH !!!!!!!!!!! CALL ME ZEUS !!!!!!!!! 76 Zone i trophy moje ! Jestem tak podjarany, że nie mogę :D Najlepsze jest to, że na Zone 73 zrobiłem jeszcze Perfect Lapa :lol: Moje oczy nadają się do wymiany, przynajmniej na dziś ;P

Opublikowano

Ja jeszcze nie zrobiłem zone 75 ale mam srebro za zone 50 na hamulcach. Trudność polegała na tym że obok siedział mój 3,5 letni syn i cały czas wszystko komentował lub o coś się pytał. Uwierzcie że nie było to pomocne.

Opublikowano
YEAAAAAH !!!!!!!!!!! CALL ME ZEUS !!!!!!!!! 76 Zone i trophy moje ! Jestem tak podjarany, że nie mogę :D Najlepsze jest to, że na Zone 73 zrobiłem jeszcze Perfect Lapa :lol: Moje oczy nadają się do wymiany, przynajmniej na dziś ;P

szacuneczek, ja takiego wyniki nigdy nie osiągnę

Opublikowano

szacuneczek, ja takiego wyniki nigdy nie osiągnę

Przyłączam sie do gratulacji. Pełen podziw !! :)

Kurde gra wymaga ciągłych ćwiczeń i nie robienia zbyt dużych przerw w graniu. Ciagły brak czasu niestety tego nie ułatwa. Calaka chyba sobie odpuszczę. Na razie skoncentruje sie na zaliczeniu kampani i pobiciu zico (taaa jeszcze tego nie zrobiłem :(