sakiu 83 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 No nareszcie troszkę więcej czasu miałem i nabiłem sobie te śmieszne trofea, jak zginięcie na novice, split screen i inne takie xD No i już tylko 3 medale brakują do wszystkich gold w 3 pierwszych eventach na jednym nawet nabiłem 150+ czas na świecie lala xD BTW! zrobił ktos to trofeum z wygraniem wszystkich wyścigów w 8 trackowym turnieju? na skilled lub elite? :o Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 BTW! zrobił ktos to trofeum z wygraniem wszystkich wyścigów w 8 trackowym turnieju? na skilled lub elite? :o To jest banalne, ustawiasz sobie pierwszą lub drugą mapę(najprostsze), na skilled i jak masz troszkę umiejętności to z łatwością wygrywasz. Gorzej z tym na elite z 16 wyścigami to jest przegięcie.(na każdej trasie) :o Cytuj
Daffy 10 569 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 W pucharku z 20 perfect zone chodzi o 20 zonów bez stłuczki z rzędu?bo przed chwilą dojechałem do zone 47 i miałem 24 perfect zony i trofeum nie dostałem Cytuj
Gość Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 "Consecutive" oznacza ciągły, czyli pod rząd. Cytuj
Daffy 10 569 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 właśnie chciałem wyedytować post,bo przeczytałem dokładnie warunki pucharku w zakładce Trophies - lol czyli chyba 6,7 okrążeń z rzędu bez zbitki chore te trofea w tej grze,a Ty Grigori jesteś bot i tyle Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Dobra dziś przy próbie zone zeus pad dostał trzy mocne strzały moją pięścią, chyba sobie odpuszczę na razie tą grę. Wspomnę, że rzadko która gra potrafi mnie tak wkurzyć. ^_^ Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Ustaw AB czułość na 100%, pomoże z tym trofeum na 20 perfect zonow....Ja robie już perfect lapy do zone zen bez problemu No i Anulpha Pass jest stworzona do zonów, jeśli czasem robisz na innym torze.... Na tym torze jedyne miejsce gdzie można mieć problem na początku to zaraz za 3 speed padami, co jest zwęrzenie, wtedy wystarczy odpić z SS na prawo na zakręcie zaraz przed zwęrzeniem i potem dać raz z AB, powinnieneś wejść prosto w sam środek. Działa na zone 16+....na wolniejszych zonach nie ma co, trzeba wejść wszędzie bez uderzenia, nie ma szans w ogóle w cokolwiek trafić tak wolno jest :o Cytuj
Daffy 10 569 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 wiadomo,że na anlpha pass,ja inne trasy do zone nie odpalam problem jest taki,że po przejechaniu ok 4 okrążeń perfekcyjnie na 5-6 zawsze gdzieś zachaczę i o dziwo rzadko kiedy na tym zwężeniu ,a częściej na pierwszym zakręcie na tej trasie lub na dwóch szybkich zakrętach zaraz po tym zwężeniu ,które opisałeś Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 No to cierpisz na syndrom podniecenia ;p też tak miałem, że np na zone 19 1% mi uciekał.....człowiek myśli, że jedzie za(pipi)iście, podnieca się że zaraz wejdzie trofeum, a tu dupa....na prostym odcinku drogi udeża w bandę xD Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Sorry za DP....ale wczoraj dostałem normalnie szału, jadę turniej 12 trackowy online do trofeum i 5 sekund przed końcem ostatniego wyścigu i zaliczenia trophy net mi się odłączył!!!!!! xD o_O co za @#@ pech Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Grigori gonię Cię !!! Elite Campaign Legend 8) Cytuj
Gość Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Chwilowo to ja na innym wyścigu na innej Planecie jestem. Gratki. Miło się grało na Changou i Sebenco? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Ani nie gadaj Ale Changou wyjątkowo łatwo poszło, tzn jakieś 30 minut siedziałem przy tym. Ofkors kurw się sypało co niemiara, ale koniec końców udało się Gorzej Sebenco Climb. Tam to próbowałem wszystkiego, aż w końcu rozwaliłem ich. Zawsze jak grałem na trudnej trasie to cały czas dostawałem wpierdol, ale jak już wygrałem, to wysoko, 2-sekundową przewagą. Staram się też czitować wszędzie gdzie się da Mam na myśli barrele, np. na Sol2 wyskakuję na barierce (tam gdzie nie ma barierek, na tym łuku) i barrel = +0,5 s Jutro zabieram się za Zico Cytuj
Gość Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 No tak, imo już po pierwszym lapie można powiedzieć czy ma sie szanse na wygraną. Czasem jest i tak że doganiam pierwszego już na trzecim kółku i obejmuje prowadzenie - możliwe raz na 20-30 prób. Pozostaje tylko nie zaprzepaścić tej szansy żadnym dzwonem. Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Także zdobyłem Elite Campaign Legend, a Sebenco i Changou dobijały mnie strasznie, tak jak mówisz Grigori to czy ma się szanse wygrać to wiadomo praktycznie tuż po starcie. Jak sobie pomyślę, że jeszcze raz będę musiał na tych torach wygrać i do tego reversy na których w ogóle nie jeździłem i muszę się nauczyć by zdobyć te cholerne Arcade Perfect, potem jeszcze Zone Zeus i Beat Zico, które akurat mi wychodzi dość mizernie, ale to kwestia treningu beczek. Muszę zdobyć platynę zanim zacznę grać w nowe gry, bo wyjdę z wprawy i po ptokach : P. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 zone 68 udało mi się nabić.....więc jestem już blisko xD no i w 4 eventach mam już same goldy [elite]. Niektóre tory człowiek już tak długo jeździ, że aż sam się dziwiłem jak biłem moje stare czasy z początku o 3-5 sekund o_O Cytuj
Gość Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Wolak, powiem Ci że Zone przynajmniej są jak jazda na rowerze - tego się nie zapomina. Ponad tydzień przerwy a ja wciąż średnio 65-72 robie. Nudne to już trochę. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Ta, ale bank robisz na anulpha pass ;p odpal sobie chang project albo te inne zawijasy i nabij 60 zone po przerwie tygodniowej xD Cytuj
Gość Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Jasne, a Ty nabij 60 na tych trasach bez jakiejkolwiek przerwy - to jest niewykonalne. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 ta....oglądałem drabinkę lol, pare razy próbowałem....chyba wylądowałem gdzieś na 1k+ miejscu ;p Nie ma to jak anulpha pass btw chyba będę musiał wyłączyć efekty zone żeby nabić 75....dochodze do mach 1 i ten biały z czarnym czy co to są za kolory...bardzo okropnie wyglądają i prawie nic nie widzę....a mogłem nabić tego zeusa bo przy machu miałem 85% energii ~_~, która poszła latać przez to, że nie widziałem zakrętów xD Hmm może byc też tak, że jak parę razy pośmigam na machu to się przyzwyczaję, ale jak narazie kolorystyka zone mach 1 mi przeszkadza o_O Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Jak zobaczysz kolorystyke supersonic to zmienisz zdanie o mach 1 ;] Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Zaczynam robić Arcade Perfect i póki co nieźle mi to (chyba) idzie Dziś zrobiłem Anulphę, Metropię, Chengou i Vinetę Jak ja się cieszę, że Zeusa mam już za sobą... To była katoraga, ale fun daje niesamowity. Naprawdę nie spodziewałem się, że WHD dostarczy mi tyle zabawy. W końcu, jak już wcześniej pisałem, to mój pierwszy WipEout, tak na poważnie. Online już się nie ścigam, bo nie chce mi się już wygrywać z jakimiś dzieciakami. To już jest nudne. Oczywiście czasem trafi się jakiś wymiatacz, ale naprawdę bardzo rzadko... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 30.74 - Zico Zico, noobie jeden, niezle mi się dałeś we znaki!! ;p Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Zazdroszczę Wam uporu, mi się odechciewa pobijać Zico. Zawsze się gdzieś pomylę i mój najlepszy czas to sekunda w plecy... Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Ja nie mam sil na zico , pamietam ze moj czas to byl 31.11 i na wiecej srubowania nie mam juz sil ;P Teraz probuje zrobic 100k pkt. Loyalty i 50 zabitych online przeciwnikow a na oko wydaje mi sie ze mam ich z 15 zabite ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi