Figlarz 1 272 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 a ja po.pier.dalam bez muzyki bo HD ma najgorsze utwory w historii serii Custom Soundtrack :potter: Ja gram przy OSTku z NeoGAF. Doyebane kawałki. @sakiu - ja Perfecta zrobiłem na 73 zonie i właśnie wtedy zaliczyłem Zeusa ((pipi)a jak to brzmi ) Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 ARGHHHHHH zone 71 20% i (pipi)s na zakręcie 11111oneone111one ARGHHH ......pusty mp3 pomaga, nie przeszkadzaja mi swiatla na mach 1 juz ;p Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Nie wiem czy bylo, ale mam bardzo prosty sposob na Lapped Out. A wiec. Wlaczamy RaceBox, wybieramy RACE TYPE: SPEED LAP SPEED CLASS: PHANTOM TRACK: ANULPHA PASS i jaki kolwiek pojazd. Dodatkowo wlaczamy PILOT ASSIST. Wlaczamy wyscig i robimy cos takiego W ten sposob pojazd sam bedzie robil okrazenia. Jedno okrazenie srednio zajmuje 30s czyli 99 okrazen pokona w ok. 50 minut. Dodatkowo dostaniemy ok 3000 loyalty co jest niezlym wynikiem. Pozdro Cytuj
Gość Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Noobiarski sposób. Wpada z łatwością ćwicząc Beat Zico. Zresztą każdy zainteresowany już dawno to zrobił. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 nom, mi wpadlo jak robilem zico ;p Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Ja Zico zrobiłem w 35 lapów... Tzn w tej sesji akurat. A tak ogólnie to było może ze 100 lapów. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 przy osiagnieciach czy pucharach zawsze sie kombinuje ;P ja jakos narazie do zico nie podchodzilem, wiec sposob jak kazdy inny ;P Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Zico w 100 lapow o_O. Ja to mam juz ich z 200 a nadal musze zejsc o 0,8 sekundy. Moim najwiekszym problemem sa BR. Macie jakis fajny sposób na ich robienie? Może uzywacie strzałek a nie gałki? I jeszcze takie pytanie 6 cell , SOL2 . Brakuje mi 5 sekund do złota. A nie mam pomysłu jak jechac lepiej. Jest tam jakiś skrót albo bardzo ważny zakręt w który źle wchodze?. Może ktos nakrecil filmik jak sie powinno przejzezdząć ta trase. SOL2 juz wielokrotnie sie przewijał w kampani i wszedzie zdobywam złoto a tutaj poprsotu nie moge:( Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 1. Dopalacz przed metą 2. wchodzisz w zakręt i 3 speed pady bez uzycia Air Brake'a, tylko Side Shifta 3. Pierwszy BR zaraz na wybiciu z dopalacza, używasz gałek. W momencie wybicia lekko dajesz w prawo, pozniej lewo i prawo...robi BR bez problemu, konczysz w prawo, bo musisz trafić w środek wzniesienia następnego. 4. BR na wzniesieniu, robisz tak, żeby wylądować w środek speed pada 5. Zaraz za padem, Side Shift i jesteś ustawiony równo na kolejny pad 6. Zaraz jak jesteś na padzie, SS w prawo 7. W momencie mijania bandy przy zakręcie, SS w lewo i dzięki temu dostajesz 2x speed pad 8. SS w lewo, żeby bardzo blisko bandy być 9. Prosto na wzniesienie. 10. Jak jesteś leet to BR przed wskokiem na most 11. Za czwartym speed padem, SS w lewo, BR i lądujesz na speed padzie. 12. Gratuluję pobicia Zico! xD Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Ja nabijam sobie 100k pkt loyalty na zone'ach i dzisiaj drugi raz stalem sie Zeusem ;p Mialem 77 zone. Btw: Widzieliscie najlepszego ziomka? Jeden ma zrobione 101 zone a drugi 103 ;o Ofkoz wiadome ze online ranking idzie punktami wiec ten co ma 101 ma 1 lokate ;p Krejzi ziomy. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 @Shadow - spróbuj wyskoczyć na kawałku bandy tam, gdzie nie ma band. Chodzi mi o ten szeroki łuk na Sol2, to jest drugi zakręt. Ja ucinałem po pół sekundy na okrążeniu, wyskakując i wklejając barrela. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 W koncu po wielkich trudach udalo mi sie dokonac. Elite campaign legend ;] Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Brawo Teraz Arcade Perfect poleci szybko... Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Ja Zico ostatnio pokonałem, łiii. Elite na złoto wszędzie pójdzie jakoś, zostanie tylko zone zeus, tego nie dam rady xD, kogoś kupię, żeby to zrobił xD. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Dla mnie latwiejsze bylo zrobic Zone Zeus niz Elite'a ;] Narazie daje sobie spokoj z WHD, nie robie tego Arcade Perfecta, moze kiedys. Nie mam zamiaru znowu sie meczyc zeby zajac 1 lokate + reverse trasy mnie po prostu rozwalaja. Nie umiem na nich latac kompletnie i nie mam zamiaru na nich trenowac ;x Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Pomyśl dwa razy... potem będziesz wymiatał online na reversach :> Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Elite Campaign legend Dzisiaj zaczynam Arcade perfect~! kwik Cytuj
drk2 7 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Ludzie no, nie bądźcie śmieszni, kolesie robiąc 2 BR pobijali ten czas. Najwięcej czasu łatwo stracić na pierwszym zakręcie, założę się że większość z Was nie umie przejechać go bez użycia hamulca - pewnie dlatego że się nie da. Zamiast hamulca trzeba użyć tam dwóch SS. Najszybciej jest jak traficie pierwszą strzałkę, SS, wewnętrzna strzałka i SS równocześnie z trafieniem trzeciej. Później, jeśli jedziecie na dwa rolle, te trzy speed pady pod kątem przejeżdża się też robiąc SS a nie skręcając. I dalej, dalej, przed strzałkami "^" zakręt ścina się też SS i koniecznie trzeba trafić dwie. Jeśli komuś SSy słabo wychodzą na triggerze to sugeruje przestawić w opcjach na LiR1. Wygrzebalem to...da sie przestawic SSy na L1 i R1? bo jakos nie wiem jak... Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Jak to jak? W opcjach możesz konfigurować pada. Ale chyba nie wybierzesz przycisku który jest już zajęty, więc musisz go najpierw zwolnić. Nie wiem jaka tu filozofia... Cytuj
drk2 7 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Ehh...sory. Myslalem, ze mozna ustawic tak, ze wciskasz raz R1 i myk w prawo Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Nie da się, co najwyżej możesz spróbować skręcanie ustawić na L1 R1, i wtedy tylko L1 R1 L1 = BR ....ale czy można tak dunno Wczoraj nabiłem 16 czas na świecie na vineta k 111oneon111one xD 6 event, chyba 1 albo 2 dostępny pod event xD nie pamietam, który to dokładnie, ale jest to 4 okrążeniowa czasówka..... Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 No i to jest zayebisty wynik. Sam muszę się trochę poprawić, podszlifować skilla, bo za niedługo ten turniej ma byc :> Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 może uda mi się jakiś czas na pierwszą dziesiątkę zrobić ale muszę przyznać, że już te czasy od miejsca 20 to trzeba doskonale jechać trasę, na 10 w dół to pewnie zero band i w ogóle perfekcyjne zakręty O_O Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Został mi już tylko ostatni event do elite campaign legend, więc może wyrobię się do czwartku ;p więc tak wstępnie, jest ktoś jeszcze zainteresowany sesyjką dla trophy z chrome skin na weekend ;p? Jeśli nie dam rady na elite, to bym zaliczył co się da na novice dla skina, żeby na weekend się wyrobić ~_~ xD Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Został mi już tylko ostatni event do elite campaign legend, więc może wyrobię się do czwartku ;p więc tak wstępnie, jest ktoś jeszcze zainteresowany sesyjką dla trophy z chrome skin na weekend ;p? Jeśli nie dam rady na elite, to bym zaliczył co się da na novice dla skina, żeby na weekend się wyrobić ~_~ xD Ja jestem zainteresowany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi