Opublikowano 10 listopada 200816 l a ja po.pier.dalam bez muzyki bo HD ma najgorsze utwory w historii serii Custom Soundtrack :potter: Ja gram przy OSTku z NeoGAF. Doyebane kawałki. @sakiu - ja Perfecta zrobiłem na 73 zonie i właśnie wtedy zaliczyłem Zeusa ((pipi)a jak to brzmi )
Opublikowano 11 listopada 200816 l ARGHHHHHH zone 71 20% i (pipi)s na zakręcie 11111oneone111one ARGHHH ......pusty mp3 pomaga, nie przeszkadzaja mi swiatla na mach 1 juz ;p
Opublikowano 11 listopada 200816 l Nie wiem czy bylo, ale mam bardzo prosty sposob na Lapped Out. A wiec. Wlaczamy RaceBox, wybieramy RACE TYPE: SPEED LAP SPEED CLASS: PHANTOM TRACK: ANULPHA PASS i jaki kolwiek pojazd. Dodatkowo wlaczamy PILOT ASSIST. Wlaczamy wyscig i robimy cos takiego W ten sposob pojazd sam bedzie robil okrazenia. Jedno okrazenie srednio zajmuje 30s czyli 99 okrazen pokona w ok. 50 minut. Dodatkowo dostaniemy ok 3000 loyalty co jest niezlym wynikiem. Pozdro
Opublikowano 11 listopada 200816 l Noobiarski sposób. Wpada z łatwością ćwicząc Beat Zico. Zresztą każdy zainteresowany już dawno to zrobił.
Opublikowano 11 listopada 200816 l Ja Zico zrobiłem w 35 lapów... Tzn w tej sesji akurat. A tak ogólnie to było może ze 100 lapów.
Opublikowano 11 listopada 200816 l przy osiagnieciach czy pucharach zawsze sie kombinuje ;P ja jakos narazie do zico nie podchodzilem, wiec sposob jak kazdy inny ;P
Opublikowano 11 listopada 200816 l Zico w 100 lapow o_O. Ja to mam juz ich z 200 a nadal musze zejsc o 0,8 sekundy. Moim najwiekszym problemem sa BR. Macie jakis fajny sposób na ich robienie? Może uzywacie strzałek a nie gałki? I jeszcze takie pytanie 6 cell , SOL2 . Brakuje mi 5 sekund do złota. A nie mam pomysłu jak jechac lepiej. Jest tam jakiś skrót albo bardzo ważny zakręt w który źle wchodze?. Może ktos nakrecil filmik jak sie powinno przejzezdząć ta trase. SOL2 juz wielokrotnie sie przewijał w kampani i wszedzie zdobywam złoto a tutaj poprsotu nie moge:(
Opublikowano 11 listopada 200816 l 1. Dopalacz przed metą 2. wchodzisz w zakręt i 3 speed pady bez uzycia Air Brake'a, tylko Side Shifta 3. Pierwszy BR zaraz na wybiciu z dopalacza, używasz gałek. W momencie wybicia lekko dajesz w prawo, pozniej lewo i prawo...robi BR bez problemu, konczysz w prawo, bo musisz trafić w środek wzniesienia następnego. 4. BR na wzniesieniu, robisz tak, żeby wylądować w środek speed pada 5. Zaraz za padem, Side Shift i jesteś ustawiony równo na kolejny pad 6. Zaraz jak jesteś na padzie, SS w prawo 7. W momencie mijania bandy przy zakręcie, SS w lewo i dzięki temu dostajesz 2x speed pad 8. SS w lewo, żeby bardzo blisko bandy być 9. Prosto na wzniesienie. 10. Jak jesteś leet to BR przed wskokiem na most 11. Za czwartym speed padem, SS w lewo, BR i lądujesz na speed padzie. 12. Gratuluję pobicia Zico! xD
Opublikowano 11 listopada 200816 l Ja nabijam sobie 100k pkt loyalty na zone'ach i dzisiaj drugi raz stalem sie Zeusem ;p Mialem 77 zone. Btw: Widzieliscie najlepszego ziomka? Jeden ma zrobione 101 zone a drugi 103 ;o Ofkoz wiadome ze online ranking idzie punktami wiec ten co ma 101 ma 1 lokate ;p Krejzi ziomy.
Opublikowano 11 listopada 200816 l @Shadow - spróbuj wyskoczyć na kawałku bandy tam, gdzie nie ma band. Chodzi mi o ten szeroki łuk na Sol2, to jest drugi zakręt. Ja ucinałem po pół sekundy na okrążeniu, wyskakując i wklejając barrela.
Opublikowano 15 listopada 200816 l W koncu po wielkich trudach udalo mi sie dokonac. Elite campaign legend ;]
Opublikowano 16 listopada 200816 l Ja Zico ostatnio pokonałem, łiii. Elite na złoto wszędzie pójdzie jakoś, zostanie tylko zone zeus, tego nie dam rady xD, kogoś kupię, żeby to zrobił xD.
Opublikowano 16 listopada 200816 l Dla mnie latwiejsze bylo zrobic Zone Zeus niz Elite'a ;] Narazie daje sobie spokoj z WHD, nie robie tego Arcade Perfecta, moze kiedys. Nie mam zamiaru znowu sie meczyc zeby zajac 1 lokate + reverse trasy mnie po prostu rozwalaja. Nie umiem na nich latac kompletnie i nie mam zamiaru na nich trenowac ;x
Opublikowano 19 listopada 200816 l Ludzie no, nie bądźcie śmieszni, kolesie robiąc 2 BR pobijali ten czas. Najwięcej czasu łatwo stracić na pierwszym zakręcie, założę się że większość z Was nie umie przejechać go bez użycia hamulca - pewnie dlatego że się nie da. Zamiast hamulca trzeba użyć tam dwóch SS. Najszybciej jest jak traficie pierwszą strzałkę, SS, wewnętrzna strzałka i SS równocześnie z trafieniem trzeciej. Później, jeśli jedziecie na dwa rolle, te trzy speed pady pod kątem przejeżdża się też robiąc SS a nie skręcając. I dalej, dalej, przed strzałkami "^" zakręt ścina się też SS i koniecznie trzeba trafić dwie. Jeśli komuś SSy słabo wychodzą na triggerze to sugeruje przestawić w opcjach na LiR1. Wygrzebalem to...da sie przestawic SSy na L1 i R1? bo jakos nie wiem jak...
Opublikowano 20 listopada 200816 l Jak to jak? W opcjach możesz konfigurować pada. Ale chyba nie wybierzesz przycisku który jest już zajęty, więc musisz go najpierw zwolnić. Nie wiem jaka tu filozofia...
Opublikowano 20 listopada 200816 l Ehh...sory. Myslalem, ze mozna ustawic tak, ze wciskasz raz R1 i myk w prawo
Opublikowano 20 listopada 200816 l Nie da się, co najwyżej możesz spróbować skręcanie ustawić na L1 R1, i wtedy tylko L1 R1 L1 = BR ....ale czy można tak dunno Wczoraj nabiłem 16 czas na świecie na vineta k 111oneon111one xD 6 event, chyba 1 albo 2 dostępny pod event xD nie pamietam, który to dokładnie, ale jest to 4 okrążeniowa czasówka.....
Opublikowano 21 listopada 200816 l No i to jest zayebisty wynik. Sam muszę się trochę poprawić, podszlifować skilla, bo za niedługo ten turniej ma byc :>
Opublikowano 21 listopada 200816 l może uda mi się jakiś czas na pierwszą dziesiątkę zrobić ale muszę przyznać, że już te czasy od miejsca 20 to trzeba doskonale jechać trasę, na 10 w dół to pewnie zero band i w ogóle perfekcyjne zakręty O_O
Opublikowano 25 listopada 200816 l Został mi już tylko ostatni event do elite campaign legend, więc może wyrobię się do czwartku ;p więc tak wstępnie, jest ktoś jeszcze zainteresowany sesyjką dla trophy z chrome skin na weekend ;p? Jeśli nie dam rady na elite, to bym zaliczył co się da na novice dla skina, żeby na weekend się wyrobić ~_~ xD
Opublikowano 26 listopada 200816 l Został mi już tylko ostatni event do elite campaign legend, więc może wyrobię się do czwartku ;p więc tak wstępnie, jest ktoś jeszcze zainteresowany sesyjką dla trophy z chrome skin na weekend ;p? Jeśli nie dam rady na elite, to bym zaliczył co się da na novice dla skina, żeby na weekend się wyrobić ~_~ xD Ja jestem zainteresowany