Opublikowano 29 listopada 200816 l Jakby Wam brakowało jednej osoby do brygady to mogę pomóc, tylko niech Host wyśle mi invite'a ew. wiadomość jeśli już jestem na friend liście
Opublikowano 29 listopada 200816 l wyslalem.... o 20 postawie hosta i sie zobaczy czy 8 bedzie czekam jeszcze na odzew od blumbrothera i machela ... Edytowane 29 listopada 200816 l przez sakiu
Opublikowano 29 listopada 200816 l Za wziecie Venoma i bez uzywania broni powinni Ci jajka obciac Jak zagralem potem na Phantom to nie wiedzialem co sie dzieje Pozdro.
Opublikowano 29 listopada 200816 l Mnie po pierwszym wyścigu nie zaliczyło pucharka... no ale potem grzecznie wpadło więc tylko sie cieszyć że jakoś poszło:) BTW: AG Assasin też mogę się poustawiać jak by ktoś chciał. (tylko najwcześniej jutro koło20 )
Opublikowano 29 listopada 200816 l Mi też weszło. Ale ten Venom... Ja to nei wiedziałem co się dzieje przy starcie - myślałem że mi "gaz" nie działa Dobrze że Hysz potem wszedł bo Grima nie miałem na FL i za pierwszym razem nie zatrybiło. Jeszcze raz dzięki. UP: Pamiętajcie - już o tym Grigori pisał - wszyscy w team muszą być na waszych Frend Listach. Edytowane 29 listopada 200816 l przez Kyo
Opublikowano 29 listopada 200816 l UP: Pamiętajcie - już o tym Grigori pisał - wszyscy w team muszą być na waszych Frend Listach. Eeeeee ja nie miałem nikogo oprócz Ciebie i Sakiu... zaliczyło jak pisałem za drugim razem wiec to chyba nie jest taka znowu konieczność.
Opublikowano 29 listopada 200816 l UP: Pamiętajcie - już o tym Grigori pisał - wszyscy w team muszą być na waszych Frend Listach. Eeeeee ja nie miałem nikogo oprócz Ciebie i Sakiu... zaliczyło jak pisałem za drugim razem wiec to chyba nie jest taka znowu konieczność. O fak - to nie wiem o co chodziło i czemu za pierwszym razem nie weszło
Opublikowano 29 listopada 200816 l (...) Ja to nei wiedziałem co się dzieje przy starcie - myślałem że mi "gaz" nie działa (...) Dokładnie...myślałem, że mi się krzyżak zepsuł i nie chce mi szybciej jechać Odzwyczaiłem się od takiego tempa, przez to w pierwszym wyścigu, źle wymierzyłem przy zeskakiwaniu z tej "bocznej platformy" ( to po prawej ) i wpadłem między trasę Ale trofeum wpadło, fajnie. Edytowane 29 listopada 200816 l przez Kris Blake
Opublikowano 29 listopada 200816 l phantoma to ja mam dosyć, aż mnie szlag trafia ;p 3 tracki do elite mi zostały już tylko, geezaz....
Opublikowano 29 listopada 200816 l Wiecie co? ARCAAADE PEEERFECT!! :wkurzony: :1pl: :song: Platyna juz jest na wyciagniecie reki Zostalo tylko do zdobycia - Livery Liberation - WipEout@Dis(pipi)le Lece grac dalej Panowie
Opublikowano 30 listopada 200816 l zeus jest , za godzine wszystkie skiny moze .... czuje, ze jednak dam rade calaka zrobic w tydzien teraz
Opublikowano 30 listopada 200816 l PLATYNKA WPADLA !!! :1pl: :song: :crazy: :twisted2: Sakiu - zobaczymy jak bedziesz gadal przy AP :-P Edytowane 30 listopada 200816 l przez XM16E1
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Arcade perfect! Został tylko zone zeus i platyna... na razie 64 zone zrobiłem. Trza kombinować, moze dzisiaj?
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Congratulations To teraz możemy się zmierzyć online Dajesz BTw. ZZ jest najłatwieszy z tych 4 HCowych trofeów.Najwięcej problemów sprawił mi swego czasu Zico. Edytowane 3 grudnia 200816 l przez XM16E1
Opublikowano 3 grudnia 200816 l To już zależy od osoby, dla mnie zeus był koszmarem głównie przez kolorystykę mach 1, a zico pobiłem w 150 lapów.... Edytowane 3 grudnia 200816 l przez sakiu
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Zico był prosty, ZZ jest koszmarem xD, no nic, dzisiaj po 18stej będę dalej się męczył, jak się uda... to CHLEJEMY xD.
Opublikowano 3 grudnia 200816 l ja jak narazie męcze Elite Campaign Legend. Zostal mi jż ostatni event. wszystkie pozostale to zlote elity...:) potem się zobaczy, może Zico?;p
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Ja jutro mam zamiar nabić ECL i AP, tak żeby mi tylko łatwe AG Assasin i Wipeout Dis(pipi)le zostały ~_~ no zobaczymy czy się uda, bo wczoraj koszmar, 10 razy chang project z eventu 8 kończyłem na 7-8 miejscu, a event wcześniej gold elite wpadł za pierwszym razem WTF?! czyżby gra oszukiwała i podnosiła poziom AI w ostatnim evencie? o_O
Opublikowano 3 grudnia 200816 l XM16E1 - teraz pozostało żyłowanie czasów i trzepanie online... www.wipeoutzone.com - wbij na tą stronę i zgadaj się z ziomkami na szpil online. Zmiażdżą Cię Gwarantuję Szczególnie Leungbok, kanar, Wellington86, Asayyeah, Amorbis, djKyoto, eLhabib, emwu23 (POLAK !!!). Nie raz i nie dwa razy dostałem od nich baciochy Także jak się komuś z was nudzi, to dodajcie do kumpli kanara (Francuz) i się zgadajcie na szpil. To jest czołówka światowa Także wygrać trudno.
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Figlarz - dzieki za info o stronie, na pewno zajrze Co do gry online z tymi kolesiami : Jeszcze sie wstrzymam bo slaby jestem Ale z toba chetnie wyscig przejade Trzeba zgadac sie na PSN. Pozdro