Skocz do zawartości

WipEout HD

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za wziecie Venoma i bez uzywania broni powinni Ci jajka obciac :P Jak zagralem potem na Phantom to nie wiedzialem co sie dzieje :)

Pozdro.

Opublikowano

Mnie po pierwszym wyścigu nie zaliczyło pucharka... no ale potem grzecznie wpadło więc tylko sie cieszyć że jakoś poszło:)

BTW: AG Assasin też mogę się poustawiać jak by ktoś chciał. (tylko najwcześniej jutro koło20 )

Opublikowano (edytowane)

Mi też weszło. Ale ten Venom... Ja to nei wiedziałem co się dzieje przy starcie - myślałem że mi "gaz" nie działa :D

Dobrze że Hysz potem wszedł bo Grima nie miałem na FL i za pierwszym razem nie zatrybiło.

Jeszcze raz dzięki.

UP: Pamiętajcie - już o tym Grigori pisał - wszyscy w team muszą być na waszych Frend Listach.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano
UP: Pamiętajcie - już o tym Grigori pisał - wszyscy w team muszą być na waszych Frend Listach.

Eeeeee ja nie miałem nikogo oprócz Ciebie i Sakiu... zaliczyło jak pisałem za drugim razem wiec to chyba nie jest taka znowu konieczność.

Opublikowano

Eeeeee ja nie miałem nikogo oprócz Ciebie i Sakiu... zaliczyło jak pisałem za drugim razem wiec to chyba nie jest taka znowu konieczność.

O fak - to nie wiem o co chodziło i czemu za pierwszym razem nie weszło :(

Opublikowano (edytowane)
(...) Ja to nei wiedziałem co się dzieje przy starcie - myślałem że mi "gaz" nie działa :D

(...)

Dokładnie...myślałem, że mi się krzyżak zepsuł i nie chce mi szybciej jechać:D Odzwyczaiłem się od takiego tempa, przez to w pierwszym wyścigu, źle wymierzyłem przy zeskakiwaniu z tej "bocznej platformy" ( to po prawej ) i wpadłem między trasę;)

Ale trofeum wpadło, fajnie.

Edytowane przez Kris Blake
Opublikowano

Wiecie co? :D

ARCAAADE PEEERFECT!! :wkurzony: :dance: :1pl: :good: :song:

Platyna juz jest na wyciagniecie reki :) Zostalo tylko do zdobycia

- Livery Liberation

- WipEout@Dis(pipi)le

Lece grac dalej Panowie :)

Opublikowano (edytowane)

PLATYNKA WPADLA !!! :dance: :1pl: :song: :crazy: :twisted2:

Sakiu - zobaczymy jak bedziesz gadal przy AP :-P

Edytowane przez XM16E1
Opublikowano (edytowane)
Congratulations ;)

To teraz możemy się zmierzyć online :P

Dajesz ;)

BTw. ZZ jest najłatwieszy z tych 4 HCowych trofeów.Najwięcej problemów sprawił mi swego czasu Zico.

Edytowane przez XM16E1
Opublikowano (edytowane)

To już zależy od osoby, dla mnie zeus był koszmarem głównie przez kolorystykę mach 1, a zico pobiłem w 150 lapów....

Edytowane przez sakiu
Opublikowano

Ja jutro mam zamiar nabić ECL i AP, tak żeby mi tylko łatwe AG Assasin i Wipeout Dis(pipi)le zostały ~_~ no zobaczymy czy się uda, bo wczoraj koszmar, 10 razy chang project z eventu 8 kończyłem na 7-8 miejscu, a event wcześniej gold elite wpadł za pierwszym razem WTF?! czyżby gra oszukiwała i podnosiła poziom AI w ostatnim evencie? o_O

Opublikowano

XM16E1 - teraz pozostało żyłowanie czasów i trzepanie online... www.wipeoutzone.com - wbij na tą stronę i zgadaj się z ziomkami na szpil online. Zmiażdżą Cię :P Gwarantuję :P Szczególnie Leungbok, kanar, Wellington86, Asayyeah, Amorbis, djKyoto, eLhabib, emwu23 (POLAK !!!). Nie raz i nie dwa razy dostałem od nich baciochy :P

Także jak się komuś z was nudzi, to dodajcie do kumpli kanara (Francuz) i się zgadajcie na szpil. To jest czołówka światowa :D Także wygrać trudno.

Opublikowano

Figlarz - dzieki za info o stronie, na pewno zajrze :) Co do gry online z tymi kolesiami : Jeszcze sie wstrzymam bo slaby jestem :P Ale z toba chetnie wyscig przejade :) Trzeba zgadac sie na PSN.

Pozdro