Skocz do zawartości

WipEout HD

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ECL już jest!!!

teraz tylko arcade perfect i zone zeus zostały, z tych bardziej hardcore'owych!:)

Motion Master - móglby ktos wytłumaczyc? zrobiłem zgodnie z polskim poradnikiem a i tak nie weszlo....:/

myśle.... mam nadzieje, że do końca tyg. będe miał platynke :)

aha! ktoś chętny na: Bling Brigade? myśle, że XM16E1 by się pisał.... ale jeszcze 6 z chromami....?;p

będę wdzięczny :]

Chętnie pomogę, weekend od rana do nocy albo nieważne, zbierzecie ludzi to zawołajcie mnie xD.

ja bym proponowal niedziele ok. 18/19....

niech się podpisuje, kto będzie :)

może już do tego czasu zrobie zz i Arcade perfect i to trofeum będzie ostatnie?;p

moje id: devil-bufrs

dodawac mnie :]

kto jeszcze?

Niedziala 18/19 pasuje:D

Właśnie wpadl ECL!!!!

Opublikowano

Móglby mi ktos wytłumaczyc, jak wykonac trofee :Motion Master? nawet z poradnikiem nie do końca kumam.....:/

btw. zostało mi jeszcze ok. 5 trofeu, od jutra zabieram sie za arcade perfect, potem lece z zz....:>

Opublikowano

No kurde, co w tym niezrozumiałego? Ustawiasz sterowanie sixaxisem na obie "dziób i sterowanie" i jego używasz do wygrania, nie wolno Ci dotknąć gałki analogowej ani krzyżaka.

Opublikowano
No kurde, co w tym niezrozumiałego? Ustawiasz sterowanie sixaxisem na obie "dziób i sterowanie" i jego używasz do wygrania, nie wolno Ci dotknąć gałki analogowej ani krzyżaka.

To wy tak to robiliście? :o Ja to niby ustawiałem ,ale było jasno powieidzane "bez gałek" wiec wygrałem używając L2 i R2 i trophy wpadło :)

Opublikowano

To wy tak to robiliście? :o Ja to niby ustawiałem ,ale było jasno powieidzane "bez gałek" wiec wygrałem używając L2 i R2 i trophy wpadło :)

A ja zrobiłem to dokładnie jak Grigori opisał :)

Opublikowano (edytowane)

Zostało mi już tylko 5 trofeu do zdobycia!!

z tych najtrudniejszych: ZZ i AP

poza tym to zdobyc 100k lojaliti, wszystkie skiny z gry do kazdego statku i to jedno, do którego potrzebuje was :P

najgorsze jest to, ze nie wiem ile juz map przeszedłem w AP, bo to trofeo zdobywalem 2tyg temu i już nie pamiętam, a napisane nigdzie nie jest...;/

z ZZ będzie przechójnia.... nie wiem czy dam rade...

ale na platynke licze do konca nast. tyg ;]

edit: ja jutro jestem chętny, jak co to już przeszedłem "kampanie", wiec mam chromy.

o której i kto będzie?

będę chyba 4, nie?;p

Edytowane przez Devil
Opublikowano (edytowane)
Więc o której dzis? ja od 18 do późna jestem aktywny.

kto będzie na bank?

Ja :) Zaproszenia powysyłam póżniej bo teraz jestem troche zajety

Zaczynamy narazie około 18:30 (czas dopasujemy żeby wszystkim pasowało)

Narazie lista to:

1 Devil-bufrs

2 Blumbrothers

3 sznajder

Edytowane przez Shadow864
Opublikowano

Jakby co, to wszystkich juz zaprosiłem, tj:

-Blumbrothers

-Sznajder

-Bosmanekpl

-Hysz

-Punisher85_PL

i ja.

niech każdy potwierdzi swoją obecnos.... może wszyscy na 18.30?

brakuje nam jeszcze dwóch.... mam nadzieje, że wszyscy tutaaj mają już chromy, nie?

Opublikowano (edytowane)
mnie nie ma dziś w domu między 16-21 tak więc ustawka na 18.30 w moim przypadku odpada :(

Mnie rownie dobrze pasuje 22 wiec jesli innym tez to mozemy przeniesc na 22. Chciałbymzeby kazdy kto chce pomoc napisal jaka godzina jemu dzisiaj pasuje.

Edytowane przez Shadow864