Skocz do zawartości

WipEout HD

Featured Replies

Opublikowano

Jak zdobyć to trofeum: Thanks for the Memory ??

Chodzi mi o to że nie mam możliwości ustawienia HUD style variation.

Edytowane przez juni8

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 60,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• robiąć SS w lewo zyskuje sie kilka setnych         chodzi o % w ustawieniach kontrolera. ogolnie chodzi o to, ze sixaxis/ds3 ma analogowe przyciski i jak masz dużo procent na czułości to gra wyk

• Ja mogę pomóc, daj znać tylko kiedy.

• Jakby co, to daj znać. Jestem zazwyczaj po 19:00. 

Opublikowano

Musisz wygrać wyścig ( w kampani, raceboxie lub online ) używając HUD z Wipeout 2097 i z trójki ( +podstawowy hud z hd ). Jak skończyłeś kampanię to te hudy powinieneś mieć odblokowane.

Opublikowano

Ok, w tym tygodniu robimy ustawkę na trofeum BLING BRIGADE. Chodzi o to, żeby zagrać wyścig w 8 graczy, gdy każdy ma skórkę Chrome(dostepna po przejsciu gry). Przy okazji mozna bedzie porobić AG Assassin itp.

Na razie:

Kwapi_PL

Adriano_PL

Rafaello122

Assphalt

Fiku_Miku

Yeapcoque

juni8

Może się zwolnią miejsca, więc jak ktoś chce niech pisze na PW lub XMB.

Planowany czasu ustawki:

CZWARTEK 20.00

Opublikowano

Potwierdzam swoją obecność.

Kris Blake napisał(a):
Musisz wygrać wyścig ( w kampani, raceboxie lub online ) używając HUD z Wipeout 2097 i z trójki ( +podstawowy hud z hd ). Jak skończyłeś kampanię to te hudy powinieneś mieć odblokowane.

Dzięki Kris!! trofeum zdobyte :)

Opublikowano

Nic mi do tego bo nie organizuje tej ustawki, co więcej chętnie pomogę (będę na PSN około 20:00 - a kto nie będzie?) ale ustawka w Czwartek - up PSS + Demo Killzone 2 nie wróży nic dobrego :) OK. - zobaczymy o 20:00 :D

Opublikowano

Przypominam o ustawce, jeśli nie będzie osób podanych w moim poprzednim poście, będę dobierał innych. Jakby co to dodawać mnie do znajomych.

Opublikowano

Zaraz ustaweczk wszystkich chętnych na zrobienie Trofeum:Bling Brigade

Wszystkich chetnych zapraszamy o 20 dziś.

Opublikowano

No i nie udało się zabrakło 4 osób a w końcowej fazie po walce z czasem brakowało nam jednej os.

No ale tak to bywa gdy tego samego dnia na PSS ląduje Demo KZ2 no i rozpowszechnia się bieda w Somalijskich wioskach. Wraz z innymi graczami doszliśmy do wniosku że trzeba zorganizować to jeszcze raz z tym że było by to jutro(piątek) o 20.00 lub Sobota 20.00. jeżeli ktoś jest chetny na zrobienie Trofeum :Bling Brigade

to niech zaprosi mnie na Friendliste i napisze kiedy by chciał to zorganizować, lub niech napisze tutaj jednak warunkiem jest to że każdy kto chce brać w tym udział musi mieć mnie jako znajomego w PSN. Jest to jedyna możliwość zrobienia wyścigu bez osób trzecich. Mój nick na PSN to juni8

Opublikowano

Jeżeli następnym razem znowu będzie wam brakowało osób napiszcie mi na PSN chętnie pomoge.

Opublikowano

ja chętnie wezmę w tym udział - tylko dajcie znać trochę wcześniej...

PSN: adrianoPL

Edytowane przez A-n

Opublikowano

Robimy kolejną ustawkę, bo na poprzedniej pare osob sie nie pojawiło i sam mialem problemy z netem (cos chyba z serwerami po killzonie). No więc kiedy wam pasuje?

Opublikowano

Mi 20 pasuje.

Juni dodaj mnie do znajomych.

Opublikowano

jak zdazy mi sie sciagnac WHD (30%) to bede

Opublikowano

a zdążysz zdobyć jeszcze skina za przejście kampanii??

Opublikowano

Ok - ja dzisiaj mam mało czasu(bo lecę na mecz :piwo: ) więc jak o 20.00 - 20,15 nie będzie składu to z chęcią stawię się na kolejny termin - chociażby jutro...

Opublikowano

dodajcie mnie do znajmomych jesli zamierzacie robic to trofeum.Wyslijcie wpiadomosc na psn jak bedziecie robic to sie stawie.

Opublikowano

Kiedy umawiamy się na kolejną próbę zdobycia BB trophy??

Ja mogę załatwić 2-3 osoby, które nie udzielają się na tym forum a chętnie pomogą...

Opublikowano

adriano najprawdopodobniej w piątek na wieczór

jak cuś to dostaniesz pw na PSN ode mnie

Edytowane przez juni8

Opublikowano

Moze uda mi się wkręcić, jak net mi będzie działał.