daras 3 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) OK w zasadzie wszyscy mi potwierdzili, zamienilem miejscami tylko Godzille z wujkiem bo ten pierwszy dzis nie moze. A wiec: 1. daras_ 2. mattaman_PL 3. GrzesPL 4. triboy 5. sakulukk 6. MMaros 7. wujek1984 8. hajabusaPL Bede hostowal na public, takze prosze zeby nikt nie zawalil i wszedl do gry . Licze na same polskie flagi . No i nie zapomnijcie wziac silver skina . Mam nadzieje na dobra zabawe. Potem proponuje poscigac sie dluzej a kto pokona triboya temu stawiam browara :potter: . Oraz ja bede troche napierdalal z rakiet bo nie mam jeszcze AG Assasyn Jeszcze jedno- jesli ktos chcialby dolaczyc (bo np. nie ma jeszcze tego trophy) to wchodzic smialo i czekac az ew. ktos wyjdzie bo moj host bedzie tam jakis czas widnial. Do zobaczenia na torze dzis 22:30! EDIT: Wygralem z triboyem w pierwszym wyscigu na chenghou project. Stawiam sobie sam browara Puchar wpadl po drugim wyscigu. W pierwszym wszedl sjakis Artur i pewnie nie wzial tego skina. Dzieki za pomoc. YO! Edytowane 25 czerwca 2010 przez daras Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 oja(pipi)e... 3 trofea mi zostaly do palatyny, a moj skill po.. polrocznej przerwie jest na poziomie zero. nie umiem latac juz ;< na pocieszenie zrobie sobie trofeum za splitscreena, a kampania na elite i arcade perfect sobie poczekaja jeszcze... i tu jest problem, bo przyrzekłem sobie, ze platyna w WHD [imo, jedyny zestaw trofeow warty tego odznaczenia] to bedzie moja pierwsza platyna na ps3... jeszcze trzymam sie planu xD Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Wierzymy w Ciebie CoATI. Ja miałem to samo ze skillem po takiej przerwie, na szczęscie platynke wbiłem przed okresem nielatanym. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) Czy sa jacys chetni, zeby zboostowac online'owe trofea w tej przeswietnej gierce ? Jezeli tak to dajcie znac w tym temacie lub wyslijscie wiadomosc na PSN. Edytowane 15 sierpnia 2010 przez Ins Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Hmm na myśl przychodzi mi tylko ustawka na Bling Brigade, no bo chyba nie masz problemu z wygraniem 10 wyścigów itp ? Mogę pomóc. Cytuj
daras 3 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 (edytowane) Ja to samo, bo wiem ile problemow jest z ustawkami Jeszcze jest Ag Assassin ale to mozna z kumplem w private w godzinke machnac. Prosze panstwa po pol roku grania wpadla mi dzis po pobiciu Zico czasem 30.73 (tylko 3 BR) PLATYNKA . Poprostu jest nie do opisania ile hektolitrow satysfakcji daje ta gra. Szkoda, ze tak pozno sie za nia wzialem bo mialbym wene do dyskusji tutaj z Wami. Najbardziej podobal mi sie tryb Zone, przy ktorym dosyc szybko zrobilem wszystkie trofea. Natomiast jak dla mnie najtrudniejszy byl phantom elite na Chenghou Project w kampanii bo bylem przymuszony do uzywania broni (a ja jednak preferuje bez; tak zrobilem arcade perfect) i oczywiscie Zico przy ktorym przelecialem gdzies z 500 kolek. Teraz dobije do 100% we Fury, ktore to juz bedzie spacerkiem. Wipeout HD stawiam na polce obok FFVII i Tekkena 3 jako gre wszech czasow oraz obok Uncharted 2 jako najlepsza na PS3. PS. Thx to Sulo & Bling Brigade za pomoc Edytowane 26 sierpnia 2010 przez TakeshiX Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Taaa.... wypas gra. Trudna gra, ale rogal sam wyskakuje na twarzy jak coś wykręcisz. Zico za(pipi)isty pucharek do zrobienia. Byłem pon im zmachany jak po maratonie [470 okrążeń i pęcherz na kciuku] Cytuj
mashter 54 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Czy po zainstalowaniu dodatku Fury trzeba zrobić więcej niż 87 złotych medali w campaign, żeby dostać trophy? I dlaczego nie mam trofeum za 20 perfect laps w Zone skoro w records mam napisane 21 przy perfect laps w kategorii zone? ja chyba za głupi na tą grę jestem Ma/miał ktoś podobny problem? Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Pierwszego pytania nie rozumiem. Osobno robisz puchar w kampanii dla hd i osobno dla fury [ten w hd jest trudniejszy]. Nie masz zrobić 20 perfect lap tylko 20 lub 25 [nie pamiętam dokładnie] perfect zone. Czyli musisz dojechać do 25 zone nie ocierając się o ściany. Łatwe do zrobienia w fury na trasie Syncopia. Cytuj
daras 3 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 I dlaczego nie mam trofeum za 20 perfect laps w Zone skoro w records mam napisane 21 przy perfect laps w kategorii zone? Own the Zone - Get 20 consecutive perfect zones in a single Zone Mode event Jak byk Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 I dlaczego nie mam trofeum za 20 perfect laps w Zone skoro w records mam napisane 21 przy perfect laps w kategorii zone? Own the Zone - Get 20 consecutive perfect zones in a single Zone Mode event Jak byk Poprawione Cytuj
mashter 54 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) No chodziło mi o to że zrobiłem 21 zonów w zone na trasie Syncopia bez otarcia i nie mam (zrobiłem to specjalnie szybko żeby sprawdzić, czy mi się trofea w Wipeoud nie zawiesiły:). A jeśli chodzi o campaign to mam 87/87 złotych na elite w HD i nie mam trofeum, głównie dlatego olałem tą grę jakiś czas temu. Wiem, że to brzmi śmiesznie, ale ja nie mam 15 lat nie robię z was idiotów. Teraz gram sobie w Fury i pomyślałem, że ktoś mógł mieć podobny problem, bo zauważyłem że po zainstalowaniu Fury w starym HD doszły misje w campaign i myślałem, że je też trzeba zrobić na trofeum. Może ja czegoś nie kumam, ale co ja mogę więcej zrobić niż wszystko na złoto na elite? Edytowane 27 sierpnia 2010 przez mashter Cytuj
daras 3 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Hmm... no to faktycznie cos jest nie tak. Sprobuj zrobic 20 zone na anulpha pass. A jesli rzeczywiscie masz wszystko na elite w kampanii to faktycznie dziwne ze nie dostajesz zlota. Ew. zreinstaluj gre. Cytuj
mashter 54 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 (edytowane) Przed chwilą usunąłem grę z dysku, ściągnąłem jeszcze raz i jak tylko uruchomiłem grę, to trofeum za campaign na elite wpadło Machnąłem też dziś złoto za 75 zone, w sumie to według mnie prostsze niż kampania na elite. Próbuję zrobić właśnie Beat Zico i ja nie wiem jak to możliwe. Zrobiłem ponad 20 okrążeń i nie potrafię zejść poniżej 31 sekund, wszystko w okolicach 31.5 (rekord 31.43) a latam perfekcyjnie, wszystkie speed pady zaliczam zero otarć itd. Czy są w tej grze jakieś tricki na lepsze pokonywanie zakrętów lub dodawanie prędkości? Może jest coś o czym ja nie wiem? Edytowane 19 października 2010 przez mashter Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Po pierwsze ustaw czulosc przuspieszenia na 10% jezeli jeszcze tego nie zrobiles Jak dla mnie to zloto za Elite w kampanii jest najtrudniejsze. A co do Zico to pierwszy lepszy filmik na YT bedzie bardzo pomocny. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 (edytowane) Widocznie nie latasz perfekcyjnie Mój rekord do 29.07 piranią HD. I powiem tak: Beat Zico może się wydawać trudne tylko dla początkujących graczy, jeśli już nabierze się skilla to wystarczy 5-10 okrążen, serio. Co do trików, korzystaj z SS (side shift), zrób 4/5 beczek i powinno wpaść bez problemu. Ciekawostka: da się zrobić Zico bez beczek dokonał tego nasz rodak, phaeton_pl Edytowane 19 października 2010 przez triboy17@o2.pl Cytuj
mataman 35 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Bo wy to hardcory jesteście Cytuj
daras 3 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Triboy Ty jestes kozak to sie nie odzywaj Ja to zrobilem z 3 BR. Uzyj tak z 3 razy side shiftu, statek zachowuje sie w zakrecie szybciej niz jakbys normalnie wszedl. Na pewno ss przed mostkiem na dwa speed pady. Nie wiem czy umiesz robic BR przed mostkiem, ale ja probowalem i tak mi wychodzilo na 10 prob moze jedna . Wiec jest to bardzo trudne, ale nie musisz tego robic, zeby pobic czas. Wystarcza 3 BR- dwie na poczatku po zakrecie w lewo kiedy wybijasz sie z hopki uzywajac turbo i jedna po zeskoku z mostku na speed pady. Zakladam sie, ze spokojnie sobie z tym poradzisz jesli nie odpuscisz. Ja potraktowalem ta gre jak sport, trenujac z bananem na ryju Cytuj
mashter 54 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) O ciul tu jakieś beczki trzeba robić :D:D Dobra, sorry za zawracanie dupy. EDIT zobaczyłem zico tutorial na YT. EDIT 2 A co daje zmniejszenie czułości przyspieszenia, bo mam na 60%? EDIT 3 Ma ktoś wszystkie złota na elite w Fury? Edytowane 20 października 2010 przez mashter Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 O ciul tu jakieś beczki trzeba robić :D:D Dobra, sorry za zawracanie dupy. EDIT zobaczyłem zico tutorial na YT. EDIT 2 A co daje zmniejszenie czułości przyspieszenia, bo mam na 60%? EDIT 3 Ma ktoś wszystkie złota na elite w Fury? Ad1 Zico to kawał drania Ad2 więcej % = mniej siły aby lecieć na pełnej (pipi)e chyba Ad3 Nikt Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) Ad2 więcej % = mniej siły aby lecieć na pełnej (pipi)e chyba Na odwrot wlasnie Przy 10% nie trzeba wciskac na maksa gazu. To nie samochodowka, gdzie trzeba kontrolowac przyspieszenie. Ad 3 Tylko w Zone, Zone Battle i czsowkach. Edytowane 20 października 2010 przez Square Cytuj
mashter 54 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) Mi najbardziej rozchodzi się o detonator, dwa ostatnie detonatory to są jakieś żarty. Zico już 31.16, ale ja coś muszę robić źle, albo po prostu nie umiem grac w tą grę Edytowane 20 października 2010 przez mashter Cytuj
mataman 35 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Już ? Taki czas to ja miałem pare ładnych razy i dałem sobie spokój. Nie na moje nerwy ten puchar. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Ja Zico zrobiłem jakoś w połowie kampanii, wystarczy przysiąść i wyćwiczyć te 4 beczki. Cytuj
mashter 54 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Zabawne jest to, że ja bez żadnej beczki zrobiłem 31.43 a z 3 beczkami nie zszedłem poniżej 31 A co do beczki przy zeskoku na mostek, to wychodzi mi to dokładnie 1 na 10, ale to głównie z tego powodu, że ja w ogóle nie rozumiem o co w tych beczkach chodzi. Prędzej zrobię beczkę kapusty niż perfekcyjny przejazd z beczką przy wskoczeniu na mostek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi