Opublikowano 25 czerwca 201014 l OK w zasadzie wszyscy mi potwierdzili, zamienilem miejscami tylko Godzille z wujkiem bo ten pierwszy dzis nie moze. A wiec: 1. daras_ 2. mattaman_PL 3. GrzesPL 4. triboy 5. sakulukk 6. MMaros 7. wujek1984 8. hajabusaPL Bede hostowal na public, takze prosze zeby nikt nie zawalil i wszedl do gry . Licze na same polskie flagi . No i nie zapomnijcie wziac silver skina . Mam nadzieje na dobra zabawe. Potem proponuje poscigac sie dluzej a kto pokona triboya temu stawiam browara :potter: . Oraz ja bede troche napierdalal z rakiet bo nie mam jeszcze AG Assasyn Jeszcze jedno- jesli ktos chcialby dolaczyc (bo np. nie ma jeszcze tego trophy) to wchodzic smialo i czekac az ew. ktos wyjdzie bo moj host bedzie tam jakis czas widnial. Do zobaczenia na torze dzis 22:30! EDIT: Wygralem z triboyem w pierwszym wyscigu na chenghou project. Stawiam sobie sam browara Puchar wpadl po drugim wyscigu. W pierwszym wszedl sjakis Artur i pewnie nie wzial tego skina. Dzieki za pomoc. YO! Edytowane 25 czerwca 201014 l przez daras
Opublikowano 3 lipca 201014 l oja(pipi)e... 3 trofea mi zostaly do palatyny, a moj skill po.. polrocznej przerwie jest na poziomie zero. nie umiem latac juz ;< na pocieszenie zrobie sobie trofeum za splitscreena, a kampania na elite i arcade perfect sobie poczekaja jeszcze... i tu jest problem, bo przyrzekłem sobie, ze platyna w WHD [imo, jedyny zestaw trofeow warty tego odznaczenia] to bedzie moja pierwsza platyna na ps3... jeszcze trzymam sie planu xD
Opublikowano 3 lipca 201014 l Wierzymy w Ciebie CoATI. Ja miałem to samo ze skillem po takiej przerwie, na szczęscie platynke wbiłem przed okresem nielatanym.
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Czy sa jacys chetni, zeby zboostowac online'owe trofea w tej przeswietnej gierce ? Jezeli tak to dajcie znac w tym temacie lub wyslijscie wiadomosc na PSN. Edytowane 15 sierpnia 201014 l przez Ins
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Hmm na myśl przychodzi mi tylko ustawka na Bling Brigade, no bo chyba nie masz problemu z wygraniem 10 wyścigów itp ? Mogę pomóc.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Ja to samo, bo wiem ile problemow jest z ustawkami Jeszcze jest Ag Assassin ale to mozna z kumplem w private w godzinke machnac. Prosze panstwa po pol roku grania wpadla mi dzis po pobiciu Zico czasem 30.73 (tylko 3 BR) PLATYNKA . Poprostu jest nie do opisania ile hektolitrow satysfakcji daje ta gra. Szkoda, ze tak pozno sie za nia wzialem bo mialbym wene do dyskusji tutaj z Wami. Najbardziej podobal mi sie tryb Zone, przy ktorym dosyc szybko zrobilem wszystkie trofea. Natomiast jak dla mnie najtrudniejszy byl phantom elite na Chenghou Project w kampanii bo bylem przymuszony do uzywania broni (a ja jednak preferuje bez; tak zrobilem arcade perfect) i oczywiscie Zico przy ktorym przelecialem gdzies z 500 kolek. Teraz dobije do 100% we Fury, ktore to juz bedzie spacerkiem. Wipeout HD stawiam na polce obok FFVII i Tekkena 3 jako gre wszech czasow oraz obok Uncharted 2 jako najlepsza na PS3. PS. Thx to Sulo & Bling Brigade za pomoc Edytowane 26 sierpnia 201014 l przez TakeshiX
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Taaa.... wypas gra. Trudna gra, ale rogal sam wyskakuje na twarzy jak coś wykręcisz. Zico za(pipi)isty pucharek do zrobienia. Byłem pon im zmachany jak po maratonie [470 okrążeń i pęcherz na kciuku]
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Czy po zainstalowaniu dodatku Fury trzeba zrobić więcej niż 87 złotych medali w campaign, żeby dostać trophy? I dlaczego nie mam trofeum za 20 perfect laps w Zone skoro w records mam napisane 21 przy perfect laps w kategorii zone? ja chyba za głupi na tą grę jestem Ma/miał ktoś podobny problem?
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Pierwszego pytania nie rozumiem. Osobno robisz puchar w kampanii dla hd i osobno dla fury [ten w hd jest trudniejszy]. Nie masz zrobić 20 perfect lap tylko 20 lub 25 [nie pamiętam dokładnie] perfect zone. Czyli musisz dojechać do 25 zone nie ocierając się o ściany. Łatwe do zrobienia w fury na trasie Syncopia.
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l I dlaczego nie mam trofeum za 20 perfect laps w Zone skoro w records mam napisane 21 przy perfect laps w kategorii zone? Own the Zone - Get 20 consecutive perfect zones in a single Zone Mode event Jak byk
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l I dlaczego nie mam trofeum za 20 perfect laps w Zone skoro w records mam napisane 21 przy perfect laps w kategorii zone? Own the Zone - Get 20 consecutive perfect zones in a single Zone Mode event Jak byk Poprawione
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l No chodziło mi o to że zrobiłem 21 zonów w zone na trasie Syncopia bez otarcia i nie mam (zrobiłem to specjalnie szybko żeby sprawdzić, czy mi się trofea w Wipeoud nie zawiesiły:). A jeśli chodzi o campaign to mam 87/87 złotych na elite w HD i nie mam trofeum, głównie dlatego olałem tą grę jakiś czas temu. Wiem, że to brzmi śmiesznie, ale ja nie mam 15 lat nie robię z was idiotów. Teraz gram sobie w Fury i pomyślałem, że ktoś mógł mieć podobny problem, bo zauważyłem że po zainstalowaniu Fury w starym HD doszły misje w campaign i myślałem, że je też trzeba zrobić na trofeum. Może ja czegoś nie kumam, ale co ja mogę więcej zrobić niż wszystko na złoto na elite? Edytowane 27 sierpnia 201014 l przez mashter
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Hmm... no to faktycznie cos jest nie tak. Sprobuj zrobic 20 zone na anulpha pass. A jesli rzeczywiscie masz wszystko na elite w kampanii to faktycznie dziwne ze nie dostajesz zlota. Ew. zreinstaluj gre.
Opublikowano 19 października 201014 l Przed chwilą usunąłem grę z dysku, ściągnąłem jeszcze raz i jak tylko uruchomiłem grę, to trofeum za campaign na elite wpadło Machnąłem też dziś złoto za 75 zone, w sumie to według mnie prostsze niż kampania na elite. Próbuję zrobić właśnie Beat Zico i ja nie wiem jak to możliwe. Zrobiłem ponad 20 okrążeń i nie potrafię zejść poniżej 31 sekund, wszystko w okolicach 31.5 (rekord 31.43) a latam perfekcyjnie, wszystkie speed pady zaliczam zero otarć itd. Czy są w tej grze jakieś tricki na lepsze pokonywanie zakrętów lub dodawanie prędkości? Może jest coś o czym ja nie wiem? Edytowane 19 października 201014 l przez mashter
Opublikowano 19 października 201014 l Po pierwsze ustaw czulosc przuspieszenia na 10% jezeli jeszcze tego nie zrobiles Jak dla mnie to zloto za Elite w kampanii jest najtrudniejsze. A co do Zico to pierwszy lepszy filmik na YT bedzie bardzo pomocny.
Opublikowano 19 października 201014 l Widocznie nie latasz perfekcyjnie Mój rekord do 29.07 piranią HD. I powiem tak: Beat Zico może się wydawać trudne tylko dla początkujących graczy, jeśli już nabierze się skilla to wystarczy 5-10 okrążen, serio. Co do trików, korzystaj z SS (side shift), zrób 4/5 beczek i powinno wpaść bez problemu. Ciekawostka: da się zrobić Zico bez beczek dokonał tego nasz rodak, phaeton_pl Edytowane 19 października 201014 l przez triboy17@o2.pl
Opublikowano 20 października 201014 l Triboy Ty jestes kozak to sie nie odzywaj Ja to zrobilem z 3 BR. Uzyj tak z 3 razy side shiftu, statek zachowuje sie w zakrecie szybciej niz jakbys normalnie wszedl. Na pewno ss przed mostkiem na dwa speed pady. Nie wiem czy umiesz robic BR przed mostkiem, ale ja probowalem i tak mi wychodzilo na 10 prob moze jedna . Wiec jest to bardzo trudne, ale nie musisz tego robic, zeby pobic czas. Wystarcza 3 BR- dwie na poczatku po zakrecie w lewo kiedy wybijasz sie z hopki uzywajac turbo i jedna po zeskoku z mostku na speed pady. Zakladam sie, ze spokojnie sobie z tym poradzisz jesli nie odpuscisz. Ja potraktowalem ta gre jak sport, trenujac z bananem na ryju
Opublikowano 20 października 201014 l O ciul tu jakieś beczki trzeba robić :D:D Dobra, sorry za zawracanie dupy. EDIT zobaczyłem zico tutorial na YT. EDIT 2 A co daje zmniejszenie czułości przyspieszenia, bo mam na 60%? EDIT 3 Ma ktoś wszystkie złota na elite w Fury? Edytowane 20 października 201014 l przez mashter
Opublikowano 20 października 201014 l O ciul tu jakieś beczki trzeba robić :D:D Dobra, sorry za zawracanie dupy. EDIT zobaczyłem zico tutorial na YT. EDIT 2 A co daje zmniejszenie czułości przyspieszenia, bo mam na 60%? EDIT 3 Ma ktoś wszystkie złota na elite w Fury? Ad1 Zico to kawał drania Ad2 więcej % = mniej siły aby lecieć na pełnej (pipi)e chyba Ad3 Nikt
Opublikowano 20 października 201014 l Ad2 więcej % = mniej siły aby lecieć na pełnej (pipi)e chyba Na odwrot wlasnie Przy 10% nie trzeba wciskac na maksa gazu. To nie samochodowka, gdzie trzeba kontrolowac przyspieszenie. Ad 3 Tylko w Zone, Zone Battle i czsowkach. Edytowane 20 października 201014 l przez Square
Opublikowano 20 października 201014 l Mi najbardziej rozchodzi się o detonator, dwa ostatnie detonatory to są jakieś żarty. Zico już 31.16, ale ja coś muszę robić źle, albo po prostu nie umiem grac w tą grę Edytowane 20 października 201014 l przez mashter
Opublikowano 21 października 201014 l Już ? Taki czas to ja miałem pare ładnych razy i dałem sobie spokój. Nie na moje nerwy ten puchar.
Opublikowano 21 października 201014 l Ja Zico zrobiłem jakoś w połowie kampanii, wystarczy przysiąść i wyćwiczyć te 4 beczki.
Opublikowano 21 października 201014 l Zabawne jest to, że ja bez żadnej beczki zrobiłem 31.43 a z 3 beczkami nie zszedłem poniżej 31 A co do beczki przy zeskoku na mostek, to wychodzi mi to dokładnie 1 na 10, ale to głównie z tego powodu, że ja w ogóle nie rozumiem o co w tych beczkach chodzi. Prędzej zrobię beczkę kapusty niż perfekcyjny przejazd z beczką przy wskoczeniu na mostek