Skocz do zawartości

WipEout HD

Featured Replies

Opublikowano

Ty, to może ja dlatego musiałem zrobić 4 beczki, żeby machnąć Zico, bo grałem na krzyżaku :D

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 60,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• robiąć SS w lewo zyskuje sie kilka setnych         chodzi o % w ustawieniach kontrolera. ogolnie chodzi o to, ze sixaxis/ds3 ma analogowe przyciski i jak masz dużo procent na czułości to gra wyk

• Ja mogę pomóc, daj znać tylko kiedy.

• Jakby co, to daj znać. Jestem zazwyczaj po 19:00. 

Opublikowano

Jeżeli chcesz poćwiczyć beczki bez potrzeby użycia turbo, to polecam Sebenco. Wiem, trudna trasa, ale ma wiele miejsc do czesania br'ów.

Podobnie jest z Vinetą.

Popróbuj zarówno na fwd jak i na rev. I nie rezygnuj po 30 kółkach :) Czasami potrzeba 200 okrążeń ;)

Sorka, że linkuję swoje filmiki, ale nie znam zbyt dużo innych, rzadko kiedy je oglądałem.

Ty, to może ja dlatego musiałem zrobić 4 beczki, żeby machnąć Zico, bo grałem na krzyżaku :D

Aż cztery beczki? Przecież do Zico nie trzeba robić żadnych beczek...

;)

Edytowane przez triboy

Opublikowano

ja jednak dochodze do wniosku, ze zanim naucze sie latac, musze nauczyc sie jezdzic bez pomocy bocznych band :( :( :(

Heh, mam teraz tak samo, zbyt długo nie grałem w Wipka i teraz widać rezultaty...
Opublikowano

Jeżeli chcesz poćwiczyć beczki bez potrzeby użycia turbo, to polecam Sebenco. Wiem, trudna trasa, ale ma wiele miejsc do czesania br'ów.

Podobnie jest z Vinetą.

Popróbuj zarówno na fwd jak i na rev. I nie rezygnuj po 30 kółkach :) Czasami potrzeba 200 okrążeń ;)

Sorka, że linkuję swoje filmiki, ale nie znam zbyt dużo innych, rzadko kiedy je oglądałem.

Aż cztery beczki? Przecież do Zico nie trzeba robić żadnych beczek...

;)

Ja z czterema beczkami zrobiłem 30.82 :D Także wyobraź sobie jak genialnie musiałem latać :D

Opublikowano

Ja z czterema beczkami zrobiłem 30.82 :D Także wyobraź sobie jak genialnie musiałem latać :D

Za cholerę nie udawało mi się zrobić 3 beczki. Bez niej wykręciłem 30.79 :]

Edytowane przez Square

Opublikowano

Hmm, trzecią beczkę da się zrobić na pierwszej prostej ;) Myślę więc, że mówisz o beczce na mostek. Odrobina treningu i będzie wchodzić za każdym razem. Ja z 6 br'ami zrobiłem 29.07 ;)

Opublikowano

Pytanko mam, byłby ktoś chętny pomóc w zdobyciu Bling Brigade?

Opublikowano

Mysle, ze Bling Brigade przejdzie do historii jako najslynniejsza ustawka na PS3, ktora trwa bez konca :)

Opublikowano

Jakby ci brakowało jednego pilota to mogę pomóc jakby co.

Opublikowano

Jakby ci brakowało jednego pilota to mogę pomóc jakby co.

OK, jak co to z góry thx i innym zainteresowanym, którzy wyrazili chęć pomocy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak co to ja też jestem chętny na trofeum " Bling Brigade" więc jak co to piszcie na psn : Leman-Bros

Opublikowano

widze że jest jak narazie małe zainteresowanie :/ jak jest ktoś chętny to piszcie na psn bądz tu na forum może się uzbiera więcej osób :)

Opublikowano

WipEout się w Polsce skończył. Teraz zostało jedynie czekać i modlić się by 2048 na ps3 kiedyś wyszło.

Opublikowano

Ja dawno nie grałem z braku czasu na kręcenie kółek... ale swego czasu to nawykręcałem dziesiątki tysięcy okrążeń na speed lap :D bo w to głównie grałem.

Wczoraj sobie włączyłem bo pokazywałem koledze jak się na konsoli gra bo chce sobie kupić.... haha po tylu miesiącach bez WHD dostałem wciery od komputera na elite :D cholera!

Co do samego 2048 to zastanawiam się nad wersją na VITA ;)

Opublikowano

Ja też ostanio odpaliłem wipka po długiej przerwie i .... chyba dopiero za 8 razem wygałem na Vinecie (Rapier, Elite). Po prostu masakra.

Opublikowano

Co do samego 2048 to zastanawiam się nad wersją na VITA ;)

Nawet się nie zastanawiaj.

Kurczę, co się stało z domeną "Wipeout Trinity"? Miało to być połączenie WHD + Fury + 2048 wg jednych zródeł a wg innych zupełnie nowa pozycja.

(kilka postów można przenieść do tematu głównego, bo o trofeach raczej nie rozmawiamy) :)

Opublikowano

Wczoraj sobie włączyłem bo pokazywałem koledze jak się na konsoli gra bo chce sobie kupić.... haha po tylu miesiącach bez WHD dostałem wciery od komputera na elite :D cholera!

Ja też ostanio odpaliłem wipka po długiej przerwie i .... chyba dopiero za 8 razem wygałem na Vinecie (Rapier, Elite). Po prostu masakra.

A ja we wtorek dałem się namówić messiemu na partyjkę. Nie grałem od 2 XII 2011, więc oczekiwałem małego koszmarku, a tymczasem, w czwartym wyścigu zrobiłem #42 na Moa, new pb:)))

Opublikowano

Cześc w poniedziałek o godzinie 21 chciałem umówić się na zdobycie trofeum "bling brigade" trzeba zagrać online z 7 innymi graczami z ustawioną srebrna karoseria, która sie odlokowuje po przejściu całej kampani na obojętnie jakim poziomie. Mam nadzieje że znajdzie sie pare osób chętnych, jestem ja i paru moich znajomych, łącznie może z 4 jak narazie.

Jest koś chętny do pomocy ?

Opublikowano

wyślij mi invita to pomogę ;) (znam ten ból :D)

Opublikowano

Możesz śmiało słac zaproszenie.Powinienem byc online.