Skocz do zawartości

WipEout HD

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. wczoraj próbowaliśmy zdobyć trofeum "bling brigade", ale niestety zabrakło nam 2 osoby:/. Więc przesuneliśmy termin ustawki na poniedziałek 19 marca o godzinie 20. Jeśli jest ktoś chętny na zdobycie tego trofeum to zapraszam piszcie tu albo mi na psn. Jeśli są osoby które posiadają te trofeum a mogli by pomóc tez prosił bym o zgłoszenie się, z góry dzięki i mam nadzieje że tym razem się uda zdobyć te cholerne;) trofeum.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak nie doszło do skutku, to jeśli będzie nowy termin i będzie mi pasować to pomogę.

Dzięki wielkie za pomoc, ale na szczęście 2 ustawka się udała i trofik wpadł ;]

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem czy tutaj na forum to jest jakiś wyczyn, no ale ja się czuję jak jakiś Bóg ; ]

Pochwale się; zdobyłem w końcu trofik "Zone Zeus" : D

W końcu po tylu próbach sie udało. Poszedłem trochę na łatwiznę i robiłem to na Syncopia (chyba najprostsza trasa, dla mnie anulpha pass, ma troszke wiecej cięzkich zakrętów), no ale chodziło głównie o to, żeby zdobyć te posrane trofeum xd

Opublikowano

No syncopia najprostsza co i tak nie oznacza, że jest prosto. Gratki za zdobycie trofka. Sam pamiętam jak się z tym męczyłem, ale satysfakcja z zaliczenia wyzwania nieziemska i w pełni rozumiem fakt, że jak się człowiekowi już uda to chciałby się tym pochwalić całemu światu :)

A platyna już wpadła?

Opublikowano

Nie, do poziomu platyny to raczej mi jeszcze daleeeko : p

Wszystko na złoto na elite wydaje mi się aktualnie nienormalne

Do tego też sporo grindowania na necie jest, czego nie jestem zbyt wielkim fanem

Opublikowano

Gratki za ZZ, szkoda jedynie że na Syncopii :P

Jakiego grindowania ? rozwalenie 50 przeciwniów w online wpada samo. Multi jest na tyle miodne, że człowiek się nie skapnie jak wpadnie pucharek. Jedynie ustawka na BB się przydaje.

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje pomocy z Bling Brigade, mam już dwie osoby na niedziele 2 Marca o godzinie 7pm GMT+0 UK 

• 1. TITANSPIRIT
  • 2. CreativeRhino
  • 3. dar-kos
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dołączyłby się ktoś z was żeby pomóc tym co jeszcze nie mają tego trofeum?? 

Edytowane przez ussr
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...