Opublikowano 13 marca 201213 l Hej. wczoraj próbowaliśmy zdobyć trofeum "bling brigade", ale niestety zabrakło nam 2 osoby:/. Więc przesuneliśmy termin ustawki na poniedziałek 19 marca o godzinie 20. Jeśli jest ktoś chętny na zdobycie tego trofeum to zapraszam piszcie tu albo mi na psn. Jeśli są osoby które posiadają te trofeum a mogli by pomóc tez prosił bym o zgłoszenie się, z góry dzięki i mam nadzieje że tym razem się uda zdobyć te cholerne;) trofeum.
Opublikowano 29 marca 201213 l Jak nie doszło do skutku, to jeśli będzie nowy termin i będzie mi pasować to pomogę.
Opublikowano 29 marca 201213 l Jak nie doszło do skutku, to jeśli będzie nowy termin i będzie mi pasować to pomogę. Dzięki wielkie za pomoc, ale na szczęście 2 ustawka się udała i trofik wpadł ;]
Opublikowano 3 stycznia 201312 l Nie wiem czy tutaj na forum to jest jakiś wyczyn, no ale ja się czuję jak jakiś Bóg ; ] Pochwale się; zdobyłem w końcu trofik "Zone Zeus" : D W końcu po tylu próbach sie udało. Poszedłem trochę na łatwiznę i robiłem to na Syncopia (chyba najprostsza trasa, dla mnie anulpha pass, ma troszke wiecej cięzkich zakrętów), no ale chodziło głównie o to, żeby zdobyć te posrane trofeum xd
Opublikowano 3 stycznia 201312 l No syncopia najprostsza co i tak nie oznacza, że jest prosto. Gratki za zdobycie trofka. Sam pamiętam jak się z tym męczyłem, ale satysfakcja z zaliczenia wyzwania nieziemska i w pełni rozumiem fakt, że jak się człowiekowi już uda to chciałby się tym pochwalić całemu światu A platyna już wpadła?
Opublikowano 3 stycznia 201312 l Nie, do poziomu platyny to raczej mi jeszcze daleeeko : p Wszystko na złoto na elite wydaje mi się aktualnie nienormalne Do tego też sporo grindowania na necie jest, czego nie jestem zbyt wielkim fanem
Opublikowano 3 stycznia 201312 l Gratki za ZZ, szkoda jedynie że na Syncopii Jakiego grindowania ? rozwalenie 50 przeciwniów w online wpada samo. Multi jest na tyle miodne, że człowiek się nie skapnie jak wpadnie pucharek. Jedynie ustawka na BB się przydaje.
Opublikowano 3 stycznia 201312 l Nie gra zbyt wielu ludzi na necie, a do tego same koksy : / Nic nie moge wygrać, i fun w sumie jest średni
Opublikowano 23 lutego 201411 l Potrzebuje pomocy z Bling Brigade, mam już dwie osoby na niedziele 2 Marca o godzinie 7pm GMT+0 UK 1. TITANSPIRIT 2. CreativeRhino 3. dar-kos 4 5 6 7 8 Dołączyłby się ktoś z was żeby pomóc tym co jeszcze nie mają tego trofeum?? Edytowane 23 lutego 201411 l przez ussr
Opublikowano 23 lutego 201411 l Można mnie wpisać, ale nie gwarantuję, że się pojawię, u mnie różnie z czasem bywa
Opublikowano 24 lutego 201411 l Wielkie dzięki chłopaki, brakuje nam już dwóch osób i będzie komplet. 1. TITANSPIRIT 2. CreativeRhino 3. dar-kos 4. sp483 5. przemo017 6. kamiyama89 7 8
Opublikowano 26 lutego 201411 l Komplet już jest, zbieranina ludzi z różnych stron www. Do zobaczenia w niedziele punkt 19:00
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l Potrzebuje pomocy z wbiciem trofa z osmioma graczami i srebrna skorka. Ktos chetny na trofa/pomoc.
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l ja moglbym pomoc (stary save mi przepadl i nie mam absolutnie zadnego progressu a ostatni raz gralem ze 3 lata temu), kolo 17
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l To odpada Rayos bo musisz miec srebrna skorke zeby pomoc. Ale i tak dzieki.