Machel 2 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 (edytowane) Dałem łatwe w ankiecie, pierwsza opcja to żart troszkę ;p łatwe nie bardzo łatwe!.... Anyway trofea są łatwe imo, jedyne co jest trudne to wymasterowanie gry, a jak jest się masterem to trofea wpadają szybko Jezeli opanowanie systemu gry jest trudne a aby zdobyc czesc trofeow trzeba system gry opanowac to znaczy, ze trofea sa trudne. To przeciez wynika samo z siebie. Trofea powinno sie oceniac jako calosc, zrobienie zdjecia a arcade perfect to oczywista roznica, liczy sie calosc. Oddalem glos na trudne. Gdyby gra nie byla trudna nie wyszedlby patch z nowa "aranzacja" poziomow trudnosci, a o niego przeciez prosili sami gracze. Edytowane 21 stycznia 2009 przez Machel Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Poza tym pokazuje to ilość kompletów oraz wynik ankiety jak gra jest oceniana Cytuj
Gość Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Machel: A też jesteś jednym z pilotów NASA? Bo jak nie to robisz z siebie pośmiewisko zaznaczając niższą trudność nie zdobywszy platyny. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 (edytowane) Moim zdaniem komplet w WHD to naprawdę wyczyn godny mistrza lub pilota pracującego dla NASA i jest się czym chwalić W Polsce ile max może być takich osób? 10-15? Hmmm... sakiu - skoro bez problemu zrobisz 90% trofeów a pozostałe 10% już z problemami to nie bardzo je oceniać na łatwe (ale Twoja wola - masz kolplecik) W WHD przecież aby mieć komplet nie tylko potrzeba konkretnego skill'a ale także czasu. Edytowane 21 stycznia 2009 przez Kyo Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Dobra fakt, są 3 trofea, które można nabić będąc na maksa skoncentrowanym i wymasterowanym, tak że po przerwie trzeba się z nimi namęczyć ale sama ankieta jest "jak trudne są trofea" a nie gra ;p Dobra Dobra już tak się nie denerwujcie....poza tym ktoś dał bardzo łatwe! xD pewnie Figlarz xD Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Ja dałem łatwe Przysięgam. Tylko nie rozumiem skąd tyle szumu o trudność trofeów. Przecież powszechnie wiadomo, że trofea są trudne, bo gdyby były łatwe, to zdobyłoby je więcej osób. Nie powiem, bo Zeus i Zico są trudne, przy czym to drugie, przy odrobinie szczęścia, można zaliczyć w kilka minut (po uprzednim obczajeniu filmiku na YT z perfect przejazdem). Zeus to wyższa szkoła jazdy, bo wymaga naprawdę umiejętności, a nie farta. Co do Arcade Perfect i Elite Campaign Legend się nie będę wypowiadał, bo uważam, iż są łatwe. Wydaje mi się, że "platynowi" teraz piszą, że trofea są łatwe, bo już są wprawieni i mają to za sobą, a pisząc, że nie było trudno, chcą sobie po prostu zdobyć fejm. Ale przeczytajcie sobie ten temat od początku (ostatnio takie coś zrobiłem ) i zmienicie zdanie, bo naprawdę było truuudno. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 (edytowane) To wielkie gratz, bo sam robie i wiem jaki to wyczyn ;p Mi został 8 trackowy turniej i 4 tracki w 8 evencie, i mam ochotę czasami pada rozwalić, jak przed metą jako pierwszy dostaje z plazmy :!! To już zależy od osoby, dla mnie zeus był koszmarem głównie przez kolorystykę mach 1, a zico pobiłem w 150 lapów.... To gra jest trudna czy trofea? Ja się nie denerwuję Edytowane 21 stycznia 2009 przez Kyo Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 (edytowane) A co ma dostanie z plazmy w dupę do trudności trofeów? o_O Nie no, ale bez takich tu 150 lapów to też spoko wynik, gdyż nie patrzyłem na YT jak to zrobić....a że zeus był koszmarem? nie moja wina, że zaraz miałem ochotę wydalić wszystko co zjadłem po popatrzeniu na mach 1, tak działała na mnie ta kolorystyka zona Jak poprawi wam to nastroje, to trofea są trudne jak robi się je pierwszy raz..... Edytowane 21 stycznia 2009 przez sakiu Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 To że przez dostawanie w dupe nie możesz dostać trofeum? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Skądś to znam Elite i te mega plazmy na ostatniej prostej PS: A nie mówiłem ? Forum prawdę Ci powie. Wystarczy zerknąć do starszych postów Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Ah no tak, ale to też wina AI ;p Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) Czesc potrzebuje 7 chetnych na ustawke pod trofeum ze skinem chrom. Moj Psn: DanielPoland Edytowane 29 stycznia 2009 przez DaniDevil Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Gratuluję kolejnej platynki Cytuj
Gość Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Komu? Ej, Figlarz, ale jak chcecie mnie do BB to ja jestem na "si" ale jak sie mnie uprzedzi wcześniej. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) Jak ja probowalem do was wbic na BB to w ogole ni ch**a nie chcialo zalaczyc i tylko "network error" O ile wiem to Klocki_LEGO tez to ma wiec moze jakis blad?Kolejny patch potrzebny? Edytowane 29 stycznia 2009 przez XM16E1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 też chciałem się wbić w tą ustawkę i podobny problem-nie logowało mnie do serwerów Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 No i dzisiaj wpadła platynka. Trochę przekleństw padło dzisiaj przy reversach, ale ogólnie nie było źle. Im więcej się grało tym lepiej szło:) Cytuj
Devil 3 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 gratsy szacun, że ci się chciało ;d Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Dzięki . Chciało mi się, bo gra mi bardzo podeszła . Nie żałuję ani minuty spędzonej przy tym tytule. Cytuj
Devil 3 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Dzięki . Chciało mi się, bo gra mi bardzo podeszła . Nie żałuję ani minuty spędzonej przy tym tytule. ja na końcu żałowałem, że w ogóle ją zassałem w ogole na platynke zebrałem się po 2miesięcznej przerwie i w 2tyg poszło, myslałem, ze będzie trueniej Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 (edytowane) Ja tez wrocilem po 2 miesiecznej przerwie ,a jak wrocilem AP,ZZ,ECL zrobilem w 3 dni (z 10h mi to zajelo).Najnudniejsze bylo zrobienie W@D bo musialem "zarobc" az 70k do Piranni ;/ Ale co by nie gadac gierka jest "fpytke" Czekam na DLC. Edytowane 30 stycznia 2009 przez XM16E1 Cytuj
juni8 6 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Szukam 12 ludzi do zrobienia Bling Brigade!!! mój PsN id: juni8 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Ale to chyba 8 wystarczy Daj znać jak będzie już komplet to pomogę. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Też mogę pomóc. Jak będę online to wal śmiało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi