Julita 17 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 podskoki robi się używając turbo na hopkach tak aby statek wybił się w powietrze i będąc już wysoko nad trasą robi się beczki beczka w lewo to LEWO PRAWO LEWO beczka w prawo to PRAWO LEWO PRAWO Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 na filmiku jak koleś pokonuje Zico, robi trzy podskoki, a przecież jest dostępne tylko 1 turbo? Cytuj
Gość Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Dziób do góry i można sobie skakać jak żabka nawet z najmniejszej hopki. Cytuj
Julita 17 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 1. używa turbo przed chopką co wybija go w powietrze, tu robi beczkę, 2. gdy ląduje to dostaje przyśpieszenia, podnosi dziób do góry i znów wybija go w powietrze i robi kolejną beczkę, 3. tutaj już jest trudniej bo trzeba wylecieć w powietrze dokładnie nad speed pad i dzięki temu znów dostaniesz przyśpieszenia i znów możesz zrobić beczkę. na jednym okrążeniu można zrobić 6 beczek, 1 tuż przed pierwszym zakrętem po linii start meta 2 zaraz na pierwszej chopce 3 gdy dostaniemy przyśpieszenia po lądowaniu 4 gdy przelecimy nad speed pad 5 tuż przed kładką 6 spadając z kładki Innych miejsc nie znalazłam. Można dzięki temu zejść poniżej 30.00 Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 podnosi dziób do góry i znów wybija go w powietrze i robi kolejną beczkę, jak to zrobić? Cytuj
Gość Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Gałką w dół, lub ustaw w opcjach motion controler na "pitch", wtedy podnosisz przód pada lekko w górę. Druga opcja lepsza. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 (edytowane) Co prawda nie ma się czym chwalić, do ECL jeszcze trochę choć końcówkę widać a AP ledwo muśnięty a za ZZ obiecałem sobie że się wezmę po Zico ale co tam! Napiszę : po długim czasie i pewnie kilkuset okrążeniach pobiłem dzisiaj o 1:41 w nocy Zico (30.69). Oczywiście klasyczna Pirania (nie używam wogóle skórek w HD). Po prostu się dzisiaj czuję jak by gwiazdka była (bo żaden ze mnie skill'owiec) :potter: Pozdro dla wszystkich :cmok: P.S. Razem z Late Bomber (którego nie mam xD) to jest mój rodzynek w Trofeach. Edytowane 16 sierpnia 2009 przez Kyo Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Bardzo dobrze młody padawanie. Jeszcze zrób ZZ i postawie Ci piwo [jedno xD]. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Nie dam rady - urlopu nie starczy a jutro wyjeżdżam odpoczywać Ale w tym roku coś czuje że Platynka padnie :piwo: Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Gratz dajesz dajesz po powrocie! Cytuj
CosTamCosTam 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Witam, poszukuję ekipy do zrobienia Bling Brigade, czy byłby ktoś tak dobroduszny i pomógł? Proponowana godzina to dzisiaj: 19/19:30 (oczywiscie inny termin również jest możliwy, jeżeli nie zbierze się odpowiednia ilość osób). Na razie udało mi się zaczepić Hysza i zgodził się na pomoc Ktoś jeszcze?:> Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Jak będę wieczorkiem to pomogę . Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Ja również chętnie pomogę Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 UFFFF Nareszcie udało mi się złamać barierę 30 sekund ;o Cytuj
Julita 17 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Napisz jeszcze jak to zrobiłeś tak jak ja to opisałam. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) Ok tak więc NIE używałem motion na pitch jak większość z top 20, byłem przekonany, że można zejść poniżej 30 sekund bez tego i tylko z 4 BR i udało mi się to zrobić. Najważniejsze to mieć idealny tor jazdy i nigdy nie używać hamulców, koncentracja 200% choć i tak parę razy ześlizgnął mi się palec i troszkę tor jazdy, ale ogólnie zrobiłem to tak jak poprzednie moje rekordy: 1. Boost przed metą, ale tym razem troszkę inny tor jazdy, zaczynałem boosta od prawej strony i po przekątnej do ściany tak, żeby zachaczyć pierwszego pada, odrazu jak tylko usłyszałem dźwięk speed pada SS do lewej bandy na styk i znowu speed pad, na 3 padzie odrazu po usłyszeniu dźwięku pada szybko SS w lewo i jestem w połowie drogi do bandy na wyskok. 2. Daje boost przy lewej bandzie i BR omijając speed pady w powietrzu, które powodują, że przestajesz lecieć wysoko, w ogóle nie odbijam do prawej w powietrzu tylko znając położenie lewego pada po wyskoku tak się ustawiam, że następny skok i BR wykonuje dokładnie przed speed padem i na takiej wysokości, że dostaje dodatkowego kopa idealnie na speed pada na zwężeniu. 3. Dalej SS w lewo do bandy i po przekątnej idealnie na speed pada, gdzie SS w prawo i po przekątnej do samej lewej bandy na zakręcie. 4. Tam SS w lewo na dwa speed pady. 5. Znowu SS w lewo do samej bandy po lewej stronie. 6. BR na mostku. 7. Speed pady i na ostatnim SS w lewo tak, aby trafić w prawego speed pada na dole, oczywiście BR przed tym. 8. Meta. Tak więc da radę zejść poniżej 30 sekund używając 4 BR i nie ukrywam, że byłem cholernie zadowolony po zobaczeniu wyniku za metą. Wielka szkoda, że nie mogę nagrać własnej jazdy, bo nie mam jak trzymać kamery i grać jednocześnie Edytowane 23 sierpnia 2009 przez sakiu Cytuj
andrzej1984 1 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 szukam 7 osob do zrobienia Bling Brigade jezeli jest ktos chetny to bylbym wdzieczny.Najlepiej dzis o 20 Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 z checią pomogę. A tak ps. ktoś chce kupić FURY US? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Ja także chętny do bling brigade Cytuj
triboy 973 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Jeśli będzie Wam brakowało jednego zawodnika, dajcie znać. Jestem wieczorami. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 To samo, jak będę online to pomogę. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 ja już nie raz dawałem rady, więc można pisać, tylko w jakiej sprawie najlepiej, bo inaczej ignoruje xd. <_< Cytuj
Qra 160 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 30.83 bez br na mostek (albo nie wychodzi, albo spadam po zrobieniu). Wkur.wiony jestem nieźle, bo było naprawdę blisko. Dzisiaj zacząłem i dzisiaj skończę, postanowione. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi