Skocz do zawartości

WipEout HD

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja robię 5 barrel roll ale tor lotu mam szarpany na strony, więc tracę czas przez to a tak byłoby super i poniżej 30.00.

Przed mostkiem nos w górę i BR gdy tylko znajdziemy się na krawędzi. Ciężko to wykonać, ale bez treningu się nie obejdzie.

Opublikowano

Tego BR na mostku rób w ten sposób, że jak jesteś przy lewej bandzie to po skosie dojeżdżasz do zeskoku i przy samej krawędzie dajesz w lewo (nie SS czy z hamulcem), po prostu w lewo, tak że nagle ustawiasz się prosto do mostka, w tym momencie dziób do góry i dajesz BR.

Opublikowano

No i stało się. W końcu udało mi się zdobyć Zone Zeus :) Czuję się prawie jak bym zdobył platynę, ale brakuje jeszcze tylko Gemini trophy. Niestety nie posiadam dwóch padów, a i z pożyczeniem kiepsko, więc platynka wpadnie, ale nie wiem kiedy.

Opublikowano

Gratuluje :) platyna to już tylko formalność skoro pozaliczałeś już reszte złotych trophy. Co do Gemini to nie da się na jednym padzie ? spróbuj ze zmiana slotu, ewentualnie jakiś pad pod kompa.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki. Podobno jest jakiś sposób, ale niestety go nie znam. Poszukałem trochę w sieci ale nic nie znalazłem.

EDIT: Wpadła platyna :)

Edytowane przez Turas
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Hejka, odkurzylem temat o trofeach z Wipeout'a (od razu se pochwale, ze zdobylem przed chwila zloto za kampanie elite :teehee: ) bo mam pytanie do trofeum "Arcade Perfect". Otoz trzeba wygrac kazdy wyscig w Racebox na Phantom na Elite na wszystkich 16 trasach w grze. Tyle, ze gdy wlaczam Racebox mam 12 tras a gdzie sie podzialy te pozostale 4 madafaka? Oraz czy mozna wylaczyc bron i wtedy trofeum tez wpadnie? (bo chyba latwiej co?)

Opublikowano

Trophy za Arcade Perfect dotyczy tras z podstawki, bez FURY. Jest 8 tras, na każdej trzeba wygrać dwa razy (na normalnej i odwróconej). Można grać bez broni. Jak sobie wejdziesz w statystyki, to na którejś zakładce będzie zaznaczone na których trasach już wygrałeś.

Dodam że jak zrobiłeś Elite na złoto to z AP też sobie poradzsz.

Opublikowano

Trophy za Arcade Perfect dotyczy tras z podstawki, bez FURY. Jest 8 tras, na każdej trzeba wygrać dwa razy (na normalnej i odwróconej). Można grać bez broni. Jak sobie wejdziesz w statystyki, to na którejś zakładce będzie zaznaczone na których trasach już wygrałeś.

Dodam że jak zrobiłeś Elite na złoto to z AP też sobie poradzsz.

Ok dzieki wielkie. Chce jeszcze zrobic ustawke pod Bling Brigade. Ekipa mistrzow blagam o pomoc! Wpisujcie sie na liste, termin ustalimy jak bedzie te 8 osob. (PS. ktory to skin musi kazdy z uczestnikow wybrac?)

1. daras_

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Opublikowano

Najprościej to będzie chyba podczas eventu zrobić. A skórka potrzebna do tego trophy to Chrome, dostępna po przejściu kampanii.

W tamtym temacie napisali, zeby ustawiac sie gdzie indziej wiec pisze tutaj. Zreszta wszyscy musza przeciez wziac ten sam skin. Mi zalezy tylko na tym trophy, niestety nie mam czasu na ten event. Wpiszesz sie Square czy Ci sie nie chce :) Przeciez to tylko 5 min ustalimy jakas wygodna godzinke w ktorys dzien wieczorem. PLIS :)

Opublikowano

W tamtym temacie napisali, zeby ustawiac sie gdzie indziej wiec pisze tutaj. Zreszta wszyscy musza przeciez wziac ten sam skin. Mi zalezy tylko na tym trophy, niestety nie mam czasu na ten event. Wpiszesz sie Square czy Ci sie nie chce :) Przeciez to tylko 5 min ustalimy jakas wygodna godzinke w ktorys dzien wieczorem. PLIS :)

Chodzilo mi o to ze podczas trwania eventu piszesz 'Chrome skin' i gotowe :P Daj znac kiedy to pomoge.

Opublikowano

Dzieki dzieki dzieki, jeszcze tylko 3 osoby :)

Pasuje Wam np. najblizsza sroda lub czwartek o 22:30 (zaraz po meczach)?

I jeszcze pytanko- jesli bede hostowal to najlepiej poprzez opcje "invite friends"?

Opublikowano

Mi termin pasuje. Dodaj poprostu każdego do fr a jak zahostujesz to my Cię już znajdziemy :)

OK tylko taki Grzas i triboy maja max liczbe ziomkow i nie moge ich zaprosic hiehie. Ale to chyba niekonieczne. Wazne zeby wszyscy potwierdzili termin. :diablo:

Opublikowano

1. daras_

2. mattaman_PL

3. GrzesPL ;)

4. triboy

5. sakulukk

6. MMaros

7.

8.

środa / czwartek 22.30 mi pasuje.

1. daras_

2. mattaman_PL

3. GrzesPL ;)

4. triboy

5. sakulukk

6. MMaros

7. Godzilla87PL

8. hajabusaPL

UWAGA jest 8 chetnych. Czy dzis 22:30 zaraz po evencie DACIE RADE? Ja bede i zahostuje moze sie uda.

Opublikowano

Dzisiaj nie dam rady, najwcześniej w piątek po 20, tylko musisz mi napisać PMa na forum jeśli będziesz mnie potrzebować to zauważę maila, bo na ps3 ostatnio nie siedzę wcale, wyjątkiem jest jak gram z 30 minut w RoF dla platyny, wtedy jestem dostępny przez PSNa.

Opublikowano

No i oczywiscie dupa jas :) wiec ustalamy teraz konkretny termin.

A wiec czy pasuje Wam 22:30 w piatek? Prosze zeby kazdy wyslal mi PM'a. Chce to wreszcie miec za soba :)

Opublikowano

Dopiero dziś wszedłem na forum i zobaczyłem PM. Oczywiście jeśli tylko będę online to chętnie pomogę.

Z tego co widzę to plany na piątek "po meczu". Postaram się być, ale wiecie - piątek i mecz to może coś wypaść ;)