Gość Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 (edytowane) Jak Ty żeś na to wpadł!?!? Ja mam już dość tego trofeum - jestem tak blisko a jednak tak daleko. Pocieszam się że Ty i Redmitsu wciąż jesteście w plecy z Elite Champion. :spox: Edytowane 13 października 2008 przez Gość Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Ja już 6/8 z elite champion, idzie bardzo szybko, mam nadzieję, że phantom też będzie tak szedł ' Fajne te trofea. Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 (edytowane) Mnie wkurzają podczas kampanii time triale na niektóre trace pół dnia aby miec złoto... Jak trzeba zrobić to trophie: Thanks for the Memory, bo wygrałem wyścig z każdym stylem huda w racebox i nic nie dostałem? Edytowane 14 października 2008 przez Snake_PL Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 (edytowane) Ktoś chętny na trophies z 8 campaning skinami? To dziwne Snake, ja po prostu dwa wyścigi(,racebox, single race, novice) raz z tym raz z tym i od razu wpadło. Od jakiej ilości loyality point wpada 3 skin dla stateczka? Edytowane 15 października 2008 przez Wiolku Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 8000. Na mnie możecie liczyć jeśli chodzi o bling brigade. Będzie skład, PM, wchodzę, jedziemy, po 19stej każdego dnia Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Wreszcie zrobilem 50zone na airbreakach Nie smiejcie sie...dla mnie to wyczyn Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Co do Blinga - ja też mogę pomóc, mimo, że mam już trophy Muszę się odegrać za ostatnią "porażkę" (second place) (pipi)a, ostatnio nie mam czasu, żeby pograć. Ale spoko, dzisiaj zaczyna się weekend, więc nadrobie zaległości :> A żeby nie stracić formy w WipEouta, gram na wykładach na PSP w Pulse'a Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Siadłem dziś przy tej grze i po 10 minutach wyłączyłem....już nie mam siły na te męczarnie załamałem się chyba, nie jestem aż tak wytrwały, je_bać te trofea! (23% dopiero) Dobra idę dalej grać... Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Trofea w WipEout są takie przyjemne, że szlag może trafić, mi zostały już tylko do zdobycia 4 złote i 1 srebrny puchar o ile srebrny to formalność(100k loyality) tak reszta nie jest zbyt przyjemna, ale co mi tam. Chętnie też pomogą z trofeum i przy okazji pogra się online w końcu, bo jakoś mało ustawek na chociażby zwykłe pogranie coś : P. Cytuj
Gość Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 (edytowane) Zeruś, nie wiem kto to pisał, ale o wyłączaniu broni na Arcade Perfect (jest trudniej), czy nie traceniu energii "aż" do 45 zony (wypadałoby do 60-tej), to trochę bzdury. Podobnie z Livery Liberation - są tylko cztery skiny, nie pięć i nie trzeba zaliczyć kampanii na Elite żeby odkryć czwarty. Samo przejście Elita natomiast to oddzielny złoty medal. Edytowane 16 października 2008 przez Gość Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 ooo dzieki. Czy zauwazasz jeszcze cos do poprawki? Daj znac... Dzieki Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 hmm gra oszukuje ;p bo potrafię już robić perfect lapsy do zone 42 non stop, a później bang i zone 58 leże i kwicze jak zwykle zauważyłem tutaj, że od zone 50 nabija je cholernie wolno, na pewno wolniej niż wcześniejsze ;p Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Niie, robi równie szybko. Co 10 sekund wchodzi następny zone, a jak jedziesz szybciej, to ci się wydaje, że wolniej się podnosi, bo więcej przejedziesz zanim się zmieni (mam nadzieję, że zrozumieliście ) Kurwa, dzisiaj miałem takiego pecha... Byłem już na Zone 70 i miałem jeszcze 58 hp. no to zayebiście, trophy w końcu wpadnie. Ale niestety na 71 Zonie złapał mnie bug i moj pojazd przeleciał przez zakręt i znalazłem się nagle prostopadle do ściany i 50 hp przeleciało w 1,5 sekundy. A potem to już formalność Cytuj
Gość Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Najgorzej, że w okolicach siedemdziesiątki jeden lap trwa jakieś 12-15 sekund. Figlarz, ja również już niezliczoną liczbę razy traciłem po 50 hp w parę chwil na Mach'u, zawsze jednak w skutek swoich błędów - Ty zresztą również, w tym przypadku, bo nie możesz powiedzieć że błąd fizyki powstał sam z siebie i bolid Ci skręcił wbrew woli. Błąd gry mógł być, ale Ty byłeś jego katalizatorem. Ja mam pauzę, zostawiam sobie dwa ostatnie trofea na niedaleką przyszłość bo aktualnie w czytniku zadomowiło się LBP. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Właśnie nie wiem, czy to był mój błąd... Przeleciałem przez zakręt i nagle znalazłem się przy ścianie i po mnie. Ale jestem już bardzo blisko. Na dzień mogę tylko spróbować 2-3 razy, bo więcej moje oczy nie wytrzymują Cytuj
Gość Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Też to zauważyłem. Pierwsze runy są najlepsze, później forma opada. Trzeba być na prawdę w super kondycji żeby utrzymać taką aktywność mózgu przez ten czas. BTW. Ten czas to "zaledwie" 12 i pół minuty, a w grze wydaje się to wiecznością. Jeszcze się okaże że to trofeum jest sekretnym kryterium wg którego przyjmują nową serie kandydatów do NASA. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 YEAAAAAH !!!!!!!!!!! CALL ME ZEUS !!!!!!!!! 76 Zone i trophy moje ! Jestem tak podjarany, że nie mogę Najlepsze jest to, że na Zone 73 zrobiłem jeszcze Perfect Lapa Moje oczy nadają się do wymiany, przynajmniej na dziś ;P Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Gratki, teraz tylko Grigori moze zostac w kaciku i szlochac ;P Cytuj
Gość Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 A jak Twoja kampania kolego? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Thanks No, teraz jako Zeus muszę się zabrać za kampanię, więc niedługo jeszcze się będziesz cieszył z liderowania Taka podpowiedź, jak zrobić te trophy - http://pl.youtube.com/watch?v=J80zoge1dBo zapodajcie sobie to bardzo głośno i jazda Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Ja jeszcze nie zrobiłem zone 75 ale mam srebro za zone 50 na hamulcach. Trudność polegała na tym że obok siedział mój 3,5 letni syn i cały czas wszystko komentował lub o coś się pytał. Uwierzcie że nie było to pomocne. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 YEAAAAAH !!!!!!!!!!! CALL ME ZEUS !!!!!!!!! 76 Zone i trophy moje ! Jestem tak podjarany, że nie mogę Najlepsze jest to, że na Zone 73 zrobiłem jeszcze Perfect Lapa Moje oczy nadają się do wymiany, przynajmniej na dziś ;P szacuneczek, ja takiego wyniki nigdy nie osiągnę Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 YEAAAAAH !!!!!!!!!!! CALL ME ZEUS !!!!!!!!! 76 Zone i trophy moje ! Jestem tak podjarany, że nie mogę Najlepsze jest to, że na Zone 73 zrobiłem jeszcze Perfect Lapa Moje oczy nadają się do wymiany, przynajmniej na dziś ;P szacuneczek, ja takiego wyniki nigdy nie osiągnę Przyłączam sie do gratulacji. Pełen podziw !! Kurde gra wymaga ciągłych ćwiczeń i nie robienia zbyt dużych przerw w graniu. Ciagły brak czasu niestety tego nie ułatwa. Calaka chyba sobie odpuszczę. Na razie skoncentruje sie na zaliczeniu kampani i pobiciu zico (taaa jeszcze tego nie zrobiłem ) Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Wy na pewno nie jesteście jakimiś botami lub robotami? kurcze do mnie wykręcenie 75 zonów jest nierealne-pełen podziw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi