Skocz do zawartości

Fight Night Round 4

Featured Replies

Opublikowano

RAZ udało mi się wygrać walkę JEDNYM ciosem. Tuż po starcie z zamachu wyłapał potężną bombę i już nie wstał.

A najczęściej kilka razy trzeba było posłać na deski by w końcu nie miał siły wstać.

• Odpowiedzi 355
  • Wyświetleń 80,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba miałeś pecha. Grałem jakieś 20 walk w multi i ani razu nie grałem z kimś kto wybrałby swojego boksera, parcia na klate też jakoś szczególnie nie odnotowałem. Wyślij mi invite to pogramy .

• ja po jakis 5 walkach online odpuścilem granie z przypadkowymi chętnymi, w tych 5 walkach- 5 obsolutnie upośledzonych osób, brali bokserow z listy, ale najwyzszych z najdluzszymi lapami i tak jak tuta

• Ja ostatnio zacząłem znowu pogrywać po sieci i najbardziej mnie wkurzają osoby wykorzystujące lagi i ładujące tyle haymakerów ile fabryka dała oraz lutujący jeden-dwa ciosy na głowe a 100 razy tyle na

Opublikowano

To dziwne, mi sie nigdy cos takiego nie przytrafilo, chociaz czasem walne taka bombe ze przeciwnika powinni od razu w worek zawinac ;] a ten jeno sie odchyli i dalej nagina.

Chyba ze to sie sprawdza w walce waga ciezka vs. piorkowa. No i kolejna rzecz ktora denerwuje jak przeciwnik po nokaucie blisko lin przed liczeniem zsuwa sie nienaturalnie na ring.

Opublikowano

FNR3 przeszedłem zarówno na PS2 jak i na X360. Wydaje mi się, że ten 1 hit KO zdarzył mi się właśnie na PS2, ale mogę się mylić.

Opublikowano

Wczoraj mialem dosc dziwna sytuacje, uderzylem kolesia ze sie zamroczyl, brakowalo jedno ciosu do poslania na deski, a ten wywalil mi kombo co sie praktycznie nie zdarza, bo w zamroczeniu typki tylko sie chowaja od ciosow, a po kombie padlem na deski i nie wstalem...

Ogolnie to sie zastanawiam jak niektorzy wywalaja takie szybkie comba dwa z dolu dwa na gore i silny upercutt na final, mimo stylu walki - speed nigdy czegos takiego nie udalo mi sie zlozyc.

Opublikowano
Wczoraj mialem dosc dziwna sytuacje, uderzylem kolesia ze sie zamroczyl, brakowalo jedno ciosu do poslania na deski, a ten wywalil mi kombo co sie praktycznie nie zdarza, bo w zamroczeniu typki tylko sie chowaja od ciosow, a po kombie padlem na deski i nie wstalem...

Ogolnie to sie zastanawiam jak niektorzy wywalaja takie szybkie comba dwa z dolu dwa na gore i silny upercutt na final, mimo stylu walki - speed nigdy czegos takiego nie udalo mi sie zlozyc.

Proste są bardzo szybkie i służą klejeniu combosów, jak szybko potrafisz trzepać analogiem to coś takiego łatwo złożyć. Już nie mogę się doczekać czwórki z resztą części spędziłem przy ps2 kilkaset godzin :rolleyes:

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

Racja racja, tyle ze mojemu bokserowi ciezko idzie trenowanie na combo dummy, moze z 4 razy na 10 uda mi sie dostac maks profitow za cwiczenie, wiec speed u mnie nie jest zbyt wysoki.

Mimo wszystko mam nadzieje ze nie zrezygnuja z wyprowadzania analogiem ciosow w 4, bo to idealne rozwiazanie.

Opublikowano

szkoda, ze znowu musieli z kogos zrezygnowac. Gdzie np. Evander Holyfield :angry:

Opublikowano
szkoda, ze znowu musieli z kogos zrezygnowac. Gdzie np. Evander Holyfield :angry:

To on jeszcze żyje? :D Ale te filmiki nakręcają, szykuje się mała rewolucja w videoboksie ^_^

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

No wiesz - w wadze ciezkiej do wyboru aktualnie boksujacych bedziesz mial V.Klitschko, wiec jak juz daja samych oldboii to niech dadza wszytskich, a nie co roku kogos po porstu zamieniaja. Dla mnie bezsens.

Opublikowano

jaaaaaaaaaaaa gameplay urywa łeb !!!!!!

jestem mega fanem 3 i w koncu doczekam sie tak istOtnych usprawnien jak np fizyka (wreszcie).

Hiper Super Duper Must Have !!!

Edytowane przez koziou

Opublikowano

napewno gra zawita w mojej kolekcji. pamietam z moment, w ktorym z niecierpliwoscia czekalem na kuriera ktory mial dostarczyc mi FNR 3 bo szykowalem sie na nocke z kumplem jeszcze na X360. teraz nie bedzie inaczej. fizyka gry w trailerze GNIECIE. zobacznie na to jak swietnie dopracowali obecna juz w FNR 3 mimike twarzy zawodnikow, jak "zachowuje" sie rekawica po uderzeniu. :)

Opublikowano
  • Autor

GameTrailers Preview z Fight Night Round 4:

(dostępna jakość HQ)
Opublikowano

zamiast poprawic animacje to dopasili grafike dali jakas tam niby fizyke(oczywiscie skrypty) troche poprawili kolizje i gotowe.... w szumnych zapowiedziach animacja jest ultra plynna [przyklad z 3 http://www.youtube.com/watch?v=AFytUYE-GjE ] a w samej grze jakas rwana i sztuczna-przeciez te pokazy na e3 byly real time;).... gameplay z 4 ten sam bol (nie znjade juz filmiku gameplay ale gdzies widzialem)......o co kaman??!!

Opublikowano

to o czym wspominalem od pasa w dol praca nog wyglada dobrze natomiast od pasa w gore wyglada to jakby poruszal sie kolek z doczepionymi rekoma :lol: a wystarczylo dodac 1 animacje kolysanie balans tlowia no ale nic....

• 2 tygodnie później...