maciucha 11 638 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 A czym według ciebie miałyby się różnić? Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 no nie wiem wersja językową brakiem adamka ? dla tego pytam ale po twojej odpowiedz wnioskuje ze tylko okladka hehe Cytuj
xbor 54 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Gracie w rybie online sterowanie z cisami na gałce? Można tak wygrywać, jest sens granie z tym sterowaniem? Wole grac na gałce tyle że na przyciskach ciosy są dużo szybsze. Grałem na razie tylko kilka razy, choć denerwują ci co walą same ciosy na klatę, zero frajdy z gry z takim Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Ja cały czas używam gałki i batów po sieci nie zbieram (jak już gram), przyciski sobie odpuscilem, moim zdaniem duzo lepiej gra sę na analogu. Cytuj
dawidzior1908 0 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 chcialem zapytac jak sciagnac dodatyki do Fight Night ROund 4 ? z gory dzieki wielkie Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 (edytowane) czy w FNR 4 jest w koncu edvin VALERO? Na liscie wstepnej byl ale nie widzialem zeby byl w grze... o ile sie nie myle w grze jest 49 piesciarzy i tylko go brakuje z listy 50 a chyba nie da sie nikogo nie dalo odblokowac. Wczoraj zostal aresztowany za zabojstwo zony, dzis z rana sie zabil. 27 walk, wszystko przez k.o. , 19 z nich w 1 rundzie. mistrz swiata wbc i wbo. Byl ogolem strasznym czlowiekiem ale niesamowitym piesciarzem. jego rekord http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=122183&cat=boxer Edytowane 19 kwietnia 2010 przez Nitrom Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi